Şimdi Ara

[●REC] Genesis (2012) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
21.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine iğrençlik yine iğrençlik üzerinden korku...
  • senaryo iyice çığırından çıkıyor...
  • Tamamen vakit kaybı.
  • Arkadaşlar film süper ama görüntü karanlık olduğu için bazı yerler anlaşılmıyo
  • İlk iki film kapalı kutu içerisinde geçiyordu.. O yüzden oldukça ilgi vardı filmde... Umarım bunda dağıtmazlar olayları....
  • Nedense içimde seriyi batıracaklar gibi bir his var , umarım yanılıyorumdur
  • Bekliyoruz.
  • son yillarda adam gibi korku filmi yoktu ama rec iyiki geldi. gerci korkudan ziyade gerilim filmi. Rec 1 ve Rec 2 izledim gercekten cok guzeldi 3,filminin fragmanina bakmistim artik olaylar sehire yansimis , ama eminim oda cok basarilidir
  • İlk filmini televizyonda dublajlı olarak izlemiştim son 5 dakikası hariç diğer kısımlarını komedi filmi niyetine izledim dublajın dandikliğindenmdir bilmiyorum ama hiç etkileyici yada korkutucu gelmemişti Bluray olarak indirip orjinal dilinde bir kez daha izlemeyi düşünüyorum
  • Angela Vidal yok mu 3 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Nedense içimde seriyi batıracaklar gibi bir his var , umarım yanılıyorumdur

Seri zaten 2. filmde battı üstad. Hytımda izlediğim en başarılı korku filmi diyebileceğim bir yapıttı ancak 2. filmde dine, şeytana bağladılar, hiç bir espirisi kalmadı filmin. Ayıp olmasın diye izleyeceğiz artık 3.sünü de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

İlk filmini televizyonda dublajlı olarak izlemiştim son 5 dakikası hariç diğer kısımlarını komedi filmi niyetine izledim dublajın dandikliğindenmdir bilmiyorum ama hiç etkileyici yada korkutucu gelmemişti Bluray olarak indirip orjinal dilinde bir kez daha izlemeyi düşünüyorum

filmi izleyeceksen alt yazılı izle bizimkilerin dublaji basariz filmide mahvediyor. bu filmde sıkıcı bir yer bulamadım ben gayet başarılı....
  • Bizim Angela Vidal şuan cast içinde gözükmüyor.
  • Bu filim binevi paranormal activity'nin değişik versiyonu gibi işte biraz kan ve iğrençlik katmışlar....
  • ne zaman gösterime girecek türkiyede bilgisi olan varmı ?
  • Yeni gördüm konuyu süper oldu bu.
  • izlememek ayıp olur ya
  • Yahu film ispanya'da gösterime girdi 30 Mart'ta ancak hala torrent'e düşmedi. Deli olacağım!
  • Son yıllarda izlediğim en iyi korku filmlerindendi diğer filmleri. Bu da güzel olur umarım.
  • Arkadaşlar ne zaman düşer bu net'e.. Var mı bilgisi olan acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.