aşırı saçma ikinci filmden sonra istedikleri kadar devam çeksinler para verip sinemaya gitmem ama beleş internetten indirip bir bakarım.
rec güzeldi fakat rec2 yi hic beyenmedim. Birde en iyi korku filmi diye girdi vizyona 3 4 mutasyolu zombie gibi tipten baska birsey yoktu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 7 Aralık 2010; 14:10:37 >
..fragmanlar yalan olmuş
Filmden ilk kareler.
Bu da poster
Bana nedense bu film mantıksız geliyor. Mesela özellikle 2.film de;
Binayı karantinaya alıyorlar, girişler ve çıkışlar yasak. Birinin de aklına binayı imha etmek gelmiyor. Neden binayı yıkıp bu beladan kurtulmuyorlar? Senaryo gereği es mi geçelim yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
Bana nedense bu film mantıksız geliyor. Mesela özellikle 2.film de;
Binayı karantinaya alıyorlar, girişler ve çıkışlar yasak. Birinin de aklına binayı imha etmek gelmiyor. Neden binayı yıkıp bu beladan kurtulmuyorlar? Senaryo gereği es mi geçelim yani.
Binayı imha etmek işin kolayı.Bu yüzden konuyu şeytan olaylarına bağladılar.İmha ederek değilde, abudik kubidik işlerle kanını bulup aksırma, osurma bilmem ne yapılması lazım ki olaylar bitsin işte.Kaldı ki film kafadan mantık dışı zaten.Oturup detaylara takılacak filmler değil bunlar.İzle, eğlen, geç.
merakla bekliyorum
Birinci film özgün bir yapımdı ama devamı gereksizdi. İkinci film de berbattı bu yüzden ve öyle bitirdiler ki üçüncüsü şart oldu. Bu seri de testerenin yolundan gidiyor anlaşılan, ilk film iyi gerisi onun cebinden yiyen boş işler. Yenisini izlemeyi düşünmüyorum.
İlk film gayet güzeldi. Bir salgın sonucunda ortaya çıkan zombi(vari) şeyler ve apartmanın içinde sıkışmış olmaları her açıdan filmi çok başarılı yapıyordum Fakat garip bir şekilde ya da benim kaçırdığım bir sebepten ötürü ikinci filmde bu olayı şeytana bağladılar ve berbat oldu şahsen. Bir üçüncüsüne gerek yok diye düşünüyorum.
İlk film pek hoşuma gitmemişti, ikinci filmi ise çok beğenmiştim. Üçüncü filmide sabırsızlıkla bekliyorum.
Herşey bilimsel araştırmalardan ortaya çıktı derken işin içine şeytanın falan girmesi baya iyiydi.
''[Rec] Genesis' de bulaşıcı hastalığın nasıl ortaya çıktığını göreceğiz.'' Bu yazıyı gördüm, 3. serisini daha çok merak ettim...
Çok sevindim. İzlediğim en iyi zombi filmi .
Sabırsızlıkla beklediğim filmlerdendi.Umarım buda ikinci film kadar güzel olur.Bir yerde okuduğum kadarıyla şehri karantinaya alma gibi bir durum olabilirmiş.İzleyip görücez.
obaaaaaa !!!!! izlerken beni gerçekten korkutan nadir filmlerden biridir.gelsin ve hemen izleyelim !
Virüsün nasıl ortaya çıktığını anlatacak olması güzel.
Dördüncü filmde ise umarım şehire yayılmasını konu alırlar ki büyük olasılıklada öyle olacaktır.
aslında bu zombi olaylarını dine bağlamaları güzel olaya biraz daha gerçekçilik katıyor.
şimdi her kutsal kitapta ahirette ölülerin dirileceği vs gibi bilgiler olduğu için her zaman bilincimizde zaten dini açıdan bir zombi / yaşayan ölü tarzı bir inanç var.
ama diğer zombi filmleri bir kenara rec filminin olayı dini bir bağlamda ele alması dini deneylerin vs vs sebebiyet vermesi insana daha çekici geliyor sanırım bu konuda hemfikirizdir.
Film kendi atmosferinden çıkıp başka bir seri olmuş. Saw, hostel ne diyelim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 17 Eylül 2011; 21:23:10 >
Ohaa fragman çok iyiydi
Son fragmandan, serinin RE gibi iyice fantaziye döneceği hissine kapıldım.Yanılıyorumdur umarım.