Şimdi Ara

[●REC] Genesis (2012) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
21.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film çoktan çıkmış sanırım ama hala nete düşmedi.
    Nedenini bilen var mı ?
  • USA 9 March 2012 (South by Southwest Film Festival)
    Spain 28 March 2012 (Barcelona) (premiere)
    Spain 30 March 2012
    Belgium 4 April 2012
    France 4 April 2012
    Indonesia 4 April 2012
    Argentina 19 April 2012
    Japan 28 April 2012
    UK 11 May 2012
    Hong Kong 17 May 2012
    USA 7 September 2012 (limited)

Türkiyede gösterimi yok herhalde .
    www.imdb.com/title/tt1649444/releaseinfo.
  • Her serisi beni ziyadesiyle germiştir güzel.
  • en sevdiğim korku filmi serisi.özellikle rec 2 yi çok beğenmiştim,yanlız böyle ardarda seri bi şekilde film çıkarmaları kaliteyi düşürürmü diyede endişeleniyorum.genesis neden net e düşmedi bende anlamadım
  • böyle güzel bir film tr de yeterli ilgiyi görmedi herhalde hiç bir sinema şirketide almadı filmi diyeceğim ama ne kadar ezik filmleri aldıklarını biliyoruz ...
  • harbiden filmi bulamıyorum hiç bi yerde
  • Film hakkında haber var mı dostlarım?
  • Film hala çıkmadı beyler
  • çıkmadı heralde
  • DVDRip çıktı
  • 28 Eylül'de Türkiye'de gösterime giriyormuş..
  • Bluray çıkmış, duyurulur.Görüntü gayet iyi.
  • türk yapımı bi zombi filmi vardı zombilerin düğünü onu izleyin daha iyi güzelim seriyi ne hale getirmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 20 Temmuz 2012; 14:54:12 >
  • super bir film ispanyolca ama savas sahneleri cok etkileyici,sonuna gelince yorumda yazarım

Days Grace, neresi kötü bence oldukcada iyi sanırım zevkler değişir. İspanyolca olunca biraz insan soguyor alt yazısıda olmayınca.

bu sahneler oldukca superdi

TEK SORUN :, 2 ci filmde evden cıkan kız bu kızmıydı ? hani seytanin icine girdigi, oysa ben benzetemedim
    konu nerden birden RESIDENT EVIL havasına büründü ve değişti. RESIDENT EVIL yeni cıkacak filmde de böyle
    bir evlilik seramonisi olayı vardı fragmanında sanırsam

[●REC] Genesis (2012)

filmin sonu cok duygusaldı, AŞK böyle biersey demek
    insan bu durumda bile evlenrken söylenen söz akla geliyor, SONSUZA DEK
    İYİ GUNDE KÖTÜ GUNDE ZOMBILIKDE SAGLIKDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 20 Temmuz 2012; 11:30:43 >

• yav neresi iyiydi ben ingilizce altyazıyla izledim zaten ingilizcem sağlam. 2. filmle alakası yoktu izlerken baya bi çekim hatası yakaladım hatta kız bi ara kung fu bile uyguladı zombilere
  • Dün gece izledim dvd ripini yaniii hakkettennn sıçmışlar rezalet kepazelik..
  • Heyecanla beklediğim bir film ama yorumları okuyunca soğudum resmen bakalım bu gece izler yorumumu atarım bende
  • Höh... Bir seri ancak bu kadar rezil edilebilirdi... İzledikten sonra direk sildim... Zaman kaybı, diğer iki film ile alakası yok...
  • Film devam filmi değil.İlk film ile eş zamanlı olarak başka bir mekanda olan biten anlatılıyor.Konu zaten biliniyor yani.Kısaca, izlemeye değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tEmh@

Film devam filmi değil.İlk film ile eş zamanlı olarak başka bir mekanda olan biten anlatılıyor.Konu zaten biliniyor yani.Kısaca, izlemeye değmez.

Aynen + olarak konu bilinmese bile 5 para etmez bir film olmuş,katletmişler güzelim seriyi. Abuk subuk efekler çocukca şarkılar falan berbat...
    [●REC] Bir serinin haşat edilişi olarak ismini değiştirmeleri lazım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.