Şimdi Ara

RealMadrid Çıldırmış Olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madrid transfer dönemi hazırlıklarına şimdiden başladı transfer için 150 milyon Euro ayırmış hedefteki isimler :
    David Silva (Manchester City)
    Gearth Bale (Tothenam)
    Edinson Cavani (Napoli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pamz0693 -- 9 Şubat 2013; 13:52:12 >

• david silva ya ne gerek varki kadronda mesut ve modric var
  • Cavani + Bale =
  • Real taraftarı Silvayı çok istiyor ama gerek yok.Keşke Modric-Silva takası olsa mükemmel olur 2 takım içinde.Hatta üstüne Coentraoyuda verek.Cityninde çünkü orta sahaya ihtiyacı var. Bu takıma sağ bek lazım veya Ramos sağ beke kayıcaksa stoper.
  • Ayrıca Bale yi bende çok istiyorumda umarım sol açığa çekip Ronaldo sağa geçmez.Ronaldonun verimi öyle müthiş düşer.Ama arkalı önlü Bale-Ronaldo off
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

Ayrıca Bale yi bende çok istiyorumda umarım sol açığa çekip Ronaldo sağa geçmez.Ronaldonun verimi öyle müthiş düşer.Ama arkalı önlü Bale-Ronaldo off

peki kardeş o zaman marcelo nolacak ? marceloda güzel oyuncu
  • Bale Sol açık değil miydi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bale sol bek oynayarak başladı tottenhamda 1.5 yıldır felan sol açık oynuyor.Aslında Marceloda Balede forvet arkasıda çok iyi oynuyor.Valla Ronaldoyu sol açıktan kesmesinlerde gerisi kolay.Ronaldo-Baleyi arkalı önlü düşünüyorumda Allah rakip takımın sağ kanadına kolaylık versin
  • quote:

Bale sol bek oynayarak başladı tottenhamda 1.5 yıldır felan sol açık oynuyor.Aslında Marceloda Balede forvet arkasıda çok iyi oynuyor.Valla Ronaldoyu sol açıktan kesmesinlerde gerisi kolay.Ronaldo-Baleyi arkalı önlü düşünüyorumda Allah rakip takımın sağ kanadına kolaylık versin

Kardeş silvayı di maria nın yerıne alcaklar haralde şimdi onde cavani ortada ronaldo mesut silva arkalarında alonso modric arkalarında marcelo pepe ramaos coantrao ama bale yer yok
  • Adı üstünde "Los Galacticos" ne Mesut'a acırlar ne Marcelo'ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bughug

Adı üstünde "Los Galacticos" ne Mesut'a acırlar ne Marcelo'ya.

Yalnız Mesut'u örnek vermen biraz absürt olmuş.

Mesut şu an aktif futbolda sayılı 10 numaralardan ki bana göre en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Bale Sol açık değil miydi?

orjinali solbek
  • silva forum düşüklüğü yaşamadıktan sonra satmaz city.
  • Silva zaten istememişti Madrid'i zaten forumda konusu açılmıştı haberin Bale ve Cavani çok iyi olacaktırda Bale nerde oynayacak sol bek sanırım ? bu transferlerden sadece Cavani olur Bale gitmez Andre istemiyor gitmesini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 9 Şubat 2013; 19:01:11 >
  • balenin gideceğini düşünmüyorum yada tottenham satmamakta direnecektir sonuçta tottenhamın en önemli oyuncusu lennon ve adeb.la birlikte
  • quote:

Ayrıca Bale yi bende çok istiyorumda umarım sol açığa çekip Ronaldo sağa geçmez.Ronaldonun verimi öyle müthiş düşer.Ama arkalı önlü Bale-Ronaldo off

Takımında yeri değişmeyecek tek adam Ronaldodur Sağ Kanatta oynar mı oynar çok iyi verim alırsın SF'de oynar ama Sol Kanatta aldığın verimi alamazsın Portekizde denendi dikkat ettiysen kaliteli bi SF'si yok Portekiz'in ama Ronaldo solda daha iyi ya adamın en iyi olduğu geriden topu alıp sürecek zaten kontrataklarda Madrid'in en etkili olduğu yer orası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

quote:

Orijinalden alıntı: bughug

Adı üstünde "Los Galacticos" ne Mesut'a acırlar ne Marcelo'ya.

Yalnız Mesut'u örnek vermen biraz absürt olmuş.

Mesut şu an aktif futbolda sayılı 10 numaralardan ki bana göre en iyisi.

en iyisi olmasa da katılıyorum mesut asla kesilmemeli çünkü futbol zeka oyunudur
    diğer oyuncular sabaha kadar koşsalar xavi-mesut-zidane-iniesta gibi oyuncuların yaptıklarını yapamazlar
    bana sorarsanız

casillas
    ramos-varan-transfer-bale
    silva-xabi alonso-schwansteiger-c.ronaldo
    mesut-damiao

(ben damiaoyu çok beğenen biriyim bir forvette olması gereken bütün özellikler var)
    damiaoo olmaz derseniz oraya cavani veya başka bir forvet koyarsınız ben kendi düşüncemi yazdım

• Bence Di Maria yerine birisi düşünülmeli bence Real Madrid gibi bir takımın oyuncusu değil.
  • silva yı satacaklarını sanmam.

bale i de satmazlar ama gidecem diye tutturursa iş değişebilir o ayrı.
  • Bale + Falcao= Herşeyi süpürmek
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.