Şimdi Ara

RealMadrid Çıldırmış Olmalı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Schweinsteigerin gelme ihtimali sıfır.Neden şuan için daha düşük bir kulübe gelsin ki ?
  • deathprof o kadroyla her maç 6-3 5-4 felan biter Kakayı orada oynatmak demek rakibin her dönüşü tehlikeli atak demek.

Billgates düşük klüp derken ? Real soceidad değil Real madrid konunun adı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: billgates-microsoft

Schweinsteigerin gelme ihtimali sıfır.Neden şuan için daha düşük bir kulübe gelsin ki ?

Real Mardin değil, Madrid. Şu haterlerın karalama amaçlı saçmalamalarına da ne gülüyorum ha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

deathprof o kadroyla her maç 6-3 5-4 felan biter Kakayı orada oynatmak demek rakibin her dönüşü tehlikeli atak demek.

Olsun fazla atalım bizim olsun şaka bir yana Kaka iyi kaliteli topçu aklıma o geldi o an onu koyuverdim. Aslında David Luiz'de olabilir CB olmasına rağmen Chelsea'de defansıf orta saha oynadığı maçlarda çok iyi işler çıkartıyor kaliteli bir isim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathProof

quote:

deathprof o kadroyla her maç 6-3 5-4 felan biter Kakayı orada oynatmak demek rakibin her dönüşü tehlikeli atak demek.

Olsun fazla atalım bizim olsun şaka bir yana Kaka iyi kaliteli topçu aklıma o geldi o an onu koyuverdim. Aslında David Luiz'de olabilir CB olmasına rağmen Chelsea'de defansıf orta saha oynadığı maçlarda çok iyi işler çıkartıyor kaliteli bir isim.

Pepede oynar Luiz kadar :) Khedira aslında fizik güç denge dayanıklılık bakımından mükemmel ama yetenek teknik gol özelliği felan eksilerde.E hücumcu orta saha olarak görev yaptıgından reale zarar verebiliyor bazen.Reus yerine Cazorla veya Götze , Falcao yerine Cavani Kaka yerine Schweinsteiger o zaman mükemmel olur (Kakayıda Mesut yerine çekilebilir.)

• Şu Sami Khedira enkazından bir kurtulsak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeathProof

quote:

Pepede oynar Luiz kadar :) Khedira aslında fizik güç denge dayanıklılık bakımından mükemmel ama yetenek teknik gol özelliği felan eksilerde.E hücumcu orta saha olarak görev yaptıgından reale zarar verebiliyor bazen.Reus yerine Cazorla veya Götze , Falcao yerine Cavani Kaka yerine Schweinsteiger o zaman mükemmel olur (Kakayıda Mesut yerine çekilebilir.)

Evet Khedira sahada iyi mücadele eden isimlerden biri. Defansa yardım edip ataklara iyi katkı yapan bir isim ama dediğin gibi teknik 0 adamda. Sağ kanat tercihi içinse Reus daha çok kanat oynadığından oraya yerlestırdım. Götze de çok beğendiğim bir oyuncu fakat CAM bölgesinde oynadığından dolayısıyla şu an için Özil'i kesemez. Yukardada yazdım zaten Falcao yerine Cavanide olabilir. Schwa'da sağlam topçu fakat Real'in hızlı ve kontra atak futboluna yetişebilirmi şu an için tam kestirilmez fakat ilerde Bayern'den ayrılacağı söylentisi var Real'de görmek isterim aslında fakat pek mümkün değil.

• Cavani daha iyi ya.Falcao açıkçası atletico madrid ve portoya çok şey kazandırdı çok iyi golcü ama gelirse higuain gibi gözükecek milletin gözünde.(Gerçi Higuain dünyanın en iyi bitiricisidir bana göre) Cavaninin oynatma özelliğide var.Benzemadada var ama Cavani benzemanın çok daha iyisi.Götzse sağdada iyi oynuyor hatta dortmundda genelde o taraflara yakın oynuyor Silvanın cityde oynadıgı gibi.Schweinsteiger tam reallik .Fiziği tekniği hücuma katılışı felan tam realin oyuncusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Schweinsteigerin gelme ihtimali sıfır.Neden şuan için daha düşük bir kulübe gelsin ki ?

Real Mardin değil, Madrid. Şu haterlerın karalama amaçlı saçmalamalarına da ne gülüyorum ha.

komiksin kardeş de neden şuan için yazısını atladın ? Daha dikkatli okuyup saçmalamadan yorum yaparssnız daha iyi olur.Hater mış Allah seni ne etmesin,ingilizcen de iyiymiş.
  • Neresi daha düşük ? Neye göre.Adam 6 aylık dilime bakıpmı klüp seçicek.Bunlar öyle 1 sene avrupada oynayıp diğer sene oynamayan klüplerdende değilki.Şimdi haftaiçi münih dortmunda elenirse o zaman gelebilirmi.
  • quote:

Neresi daha düşük ? Neye göre.Adam 6 aylık dilime bakıpmı klüp seçicek.Bunlar öyle 1 sene avrupada oynayıp diğer sene oynamayan klüplerdende değilki.Şimdi haftaiçi münih dortmunda elenirse o zaman gelebilirmi.

6 aylık döneme bakıp seçmeyecek tabi ki.Daha uzun döneme baksa da olur.Haa tabi 1950 li zamanlar dersen az farkla real derim.Artık futbolcuların derdi para değil.(bknz:Van Persia,fabregas,nasri...)Zaten kendi kulübünde alıyor kupa gerekli onlara.Geçen sene bu sene önümüzdeki 3-4 sene bayern hep yarı final, final yapacak.Bu seneki turnuvada göreceksiniz şampiyon olacak.Ve yeni barcelona diyebiliriz onlara.Bizi parçaladılar zaten rahatça.Önüne çıkan yandı diyorum bayernin.Schweinsteiger yazmışsın senin daha iyi bilmen lazım bayernin ne hedefler koyduğunu nasıl odaklandığını ama şaşırdım.

Tabi bunlar benim görüşlerim insanın beynini okuyup bilemeyiz.Bir bakarsın adam Real gibi bir kulüpte oynamanın büyüklüğüyle Real'e gidebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genLiinsan -- 26 Şubat 2013; 18:14:52 >

• quote:

quote:

Neresi daha düşük ? Neye göre.Adam 6 aylık dilime bakıpmı klüp seçicek.Bunlar öyle 1 sene avrupada oynayıp diğer sene oynamayan klüplerdende değilki.Şimdi haftaiçi münih dortmunda elenirse o zaman gelebilirmi.

6 aylık döneme bakıp seçmeyecek tabi ki.Daha uzun döneme baksa da olur.Haa tabi 1950 li zamanlar dersen az farkla real derim.Artık futbolcuların derdi para değil.(bknz:Van Persia,fabregas,nasri...)Zaten kendi kulübünde alıyor kupa gerekli onlara.Geçen sene bu sene önümüzdeki 3-4 sene bayern hep yarı final, final yapacak.Bu seneki turnuvada göreceksiniz şampiyon olacak.Ve yeni barcelona diyebiliriz onlara.Bizi parçaladılar zaten rahatça.Önüne çıkan yandı diyorum bayernin.Schweinsteiger yazmışsın senin daha iyi bilmen lazım bayernin ne hedefler koyduğunu nasıl odaklandığını ama şaşırdım.

Tabi bunlar benim görüşlerim insanın beynini okuyup bilemeyiz.Bir bakarsın adam Real gibi bir kulüpte oynamanın büyüklüğüyle Real'e gidebilir.

Bayern yavaş şampiyon olsun

• quote:

quote:

Real Münihten çok daha iyi ve büyük klüptür her anlamıyla.Sırf bayernle alakası yo ktabi genel olarak böyle.Şuanda Münih en iyi yönetilen klüptür yönetim bazında.İçeride bir ton futbolu bilen efsaneler var.Alman oyuncuların yetiştirilme şekli felan farklı biraz fazla profosyoneller özellikle Münihi çok iyi tanıtıyorlar küçüklükten itibaren bunlarada katılabilirim ama sen öyle bir yazıyorsunki sanki Real Madrid kim orada ne işi varmış gibi Neredeyse her oyuncunun tek hedefidir birgün Real forması giymek.Önümüzdeki 3-4 sene değil zaten bundan önceki 2-3 senedirde real yarı final oynadı 2 defa(1inde münihe elendi geçen sene)Münih Real Barça Manu bunlar şuan zaten en kötü yarı final oynarlar birbirleriyle karşılaşmadıgı sürece.Ayrıca Münihin oyun stili barça değil Reale çok daha fazla benziyor bence.Fizikli oyunculardna kurulu dikine hızlı oynayan bir takım.Yeni barcelona derken ben stil anlamında anladım.Van Persie Fabregas Nasrinin ayrılma sebepleri konusunda hak veriyorum sanada wengerin yaptıgı saçma sapan işleri görünce gitmeye karar verdiler bunun madridle alakası olamaz zaten.evet schweinsteiger en sevdigim 3-4 oyuncudan biridir Münihi çok seviyor Reale gelmesi kolay felanda demiyorum zaten aldıgı kültür bakımından ama o formayı 2-3 sene içerisinde mutlaka giyeceğini düşünüyorum.

• Bale'yi kaptırmaz Barca,Cavani gelir belki ikiside yıldız futbolcu Real Madrid'de garanti 11 oynayabilecek oyuncular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

Bale'yi kaptırmaz Barca,Cavani gelir belki ikiside yıldız futbolcu Real Madrid'de garanti 11 oynayabilecek oyuncular.

Bale Barcelona, Madrid arasında tercih yapması gerekirse muhtemelen Madrid i seçer :) Ama ilk 11 e o kadar kolay girebleceğini sanmıyorum. Sonuçta ya Ronaldo'nun yerinde oynayacak ya da Marcelo'nun. Ama Cavani çok rahat ilk 11 oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

Bale'yi kaptırmaz Barca,Cavani gelir belki ikiside yıldız futbolcu Real Madrid'de garanti 11 oynayabilecek oyuncular.

Bale Barcelona, Madrid arasında tercih yapması gerekirse muhtemelen Madrid i seçer :) Ama ilk 11 e o kadar kolay girebleceğini sanmıyorum. Sonuçta ya Ronaldo'nun yerinde oynayacak ya da Marcelo'nun. Ama Cavani çok rahat ilk 11 oynar.

Bu performansı devam ederse Ronaldo tabi kesilmez'de sol bekte çok rahat oynar Bale.
  • quote:

quote:

Marcelo kesilir büyük ihtimal Bale'in bu performansı olağanüstü.
  • quote:

quote:

quote:

Bu performansı devam ederse Ronaldo tabi kesilmez'de sol bekte çok rahat oynar Bale.

Bale-Ronaldo felaket bir 2li olurda Baleyi sol beke atmaktan hiç içimden gelmiyor.Çünkü ciddi anlamda gol özelliği felan kazanmış Tottenhamda izledim 2-3 maçını gole çok daha yakın oynuyor. yeni Ronaldo adam. Umarım dahada arttırır.

• Marcelo da çok iyi. bale gereksiz olur bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

komiksin kardeş de neden şuan için yazısını atladın ? Daha dikkatli okuyup saçmalamadan yorum yaparssnız daha iyi olur.Hater mış Allah seni ne etmesin,ingilizcen de iyiymiş.

Neresi şu an daha iyi süperzeka? Real, Bayern'den kötü takım mı? Neremle güleyim ben sana? Bana saçmalama diyen adama bak.

Evet iyidir İngilizcem sağol.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.