Şimdi Ara

Real Steel (2011) | Hugh Jackman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
2
Favori
6.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

A boxing drama set in the near-future where 2,000-pound robots that look like humans do battle. A gritty, white-knuckle, action ride set in the near-future where the sport of boxing has gone high-tech, "Real Steel" stars Hugh Jackman as Charlie Kenton, a washed-up fighter who lost his chance at a title when 2000-pound, 8-foot-tall steel robots took over the ring. Now nothing but a small-time promoter, Charlie earns just enough money piecing together low-end bots from scrap metal to get from one underground boxing venue to the next. When Charlie hits rock bottom, he reluctantly teams up with his estranged son Max (Dakota Goyo) to build and train a championship contender. As the stakes in the brutal, no-holds-barred arena are raised, Charlie and Max, against all odds, get one last shot at a comeback.

http://www.imdb.com/title/tt0433035/

Director: Shawn Levy
    Stars: Hugh Jackman, Kevin Durand and Evangeline Lilly

Anladığım kadarı ile gelecekte gerçek boksörler yerine robotları dövüştürüyorlar.Hugh Jackman'da hem robotu yapan hem de antrenörü Kevin Durand ve Evangeline Lilly'i Lost dizisinden tanıyoruz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD

• Hugh Jackman için izlenirde film çakma transformers gibi en azından ss'ler öyle gösteriyor

Orijinalden alıntı: NéGRo

Hugh Jackman için izlenirde film çakma transformers gibi en azından ss'ler öyle gösteriyor

Aynen benimde aklıma o geldi
    "En iyi film, sağır ve dilsiz kişiler için yapılan filmdir. Çok fazla konuşuyoruz, çok fazla kelime var. Benim niyetim, konuşmanın ötesine geçen saf güzelliği bulabilmektir”
    Sergei Parajanov
  • Çerezlik film
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD
  • Evangeline Lilly

Pek beğenmedim.
    Hugh Jackman'dan müzikal bekliyorum çok yakışıyor.
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • iyi gibi duruyor.. vizyonda değil ama Bluray'de izlenir :)

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

İsmi düzelt istersen, hırsızlık üzerine bir film sandım başlığı görünce. Aramalarda çıkmaz millet yeni konu açar.

Uyarın için sağol dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 10 Aralık 2010; 20:50:22 >
  • Aynen banada Transformer's 'ı hatırlattı bu fragman.. Skyline'dan sonra fragman ve bilgileri göz önünde bulundurarak güzel filme benziyor demekten vazgeçtim. Çıksın izleyelim ve yorum yapalım diyorum artık

Orijinalden alıntı: SiLo!

Aynen banada Transformer's 'ı hatırlattı bu fragman.. Skyline'dan sonra fragman ve bilgileri göz önünde bulundurarak güzel filme benziyor demekten vazgeçtim. Çıksın izleyelim ve yorum yapalım diyorum artık

Skyline'da beş para etmez oyuncular vardı..bu film kötü bile olsa sırf oyunculardan kurtarır

Orijinalden alıntı: thomas_anderson

quote:

Orijinalden alıntı: SiLo!

Aynen banada Transformer's 'ı hatırlattı bu fragman.. Skyline'dan sonra fragman ve bilgileri göz önünde bulundurarak güzel filme benziyor demekten vazgeçtim. Çıksın izleyelim ve yorum yapalım diyorum artık

Skyline'da beş para etmez oyuncular vardı..bu film kötü bile olsa sırf oyunculardan kurtarır

Umarım öyle olur..

• Kaliteli filme benziyor
  • Japon üniversitelilerin mekanik deneyleri ya da yine eski japon çizgi filmleri gibi bir konu. Transformers'ın tutmasının nedeni eskiden beri gelen bir fan kitlesi olması. Bu adı sanı duyulmamış saçma sapan robotların oyunculuklarını mı izleyeceğiz şimdi.

Rocky+Transformers=Real Steel...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.