Şimdi Ara

Frankenstein | Guillermo del Toro | Mia Goth - Christoph Waltz - Oscar Isaac (Kasım 2025) | Netflix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dr. Pretorius, Dr. Victor Frankenstein'ın deneylerini devam ettirebilmek için, kırk yıl önce bir yangında öldüğü sanılan Frankenstein'ın canavarının izini sürer.

Frankenstein | Guillermo del Toro | Mia Goth - Christoph Waltz - Oscar Isaac (Kasım 2025) | Netflix

• Kasım 2025'de Netflix'te.

• Frankenstein | Guillermo del Toro | Mia Goth - Christoph Waltz - Oscar Isaac (Kasım 2025) | NetflixNetflixyoutube
    Written and directed by Guillermo del Toro, FRANKENSTEIN is on Netflix this November. Starring Oscar Isaac, Jacob Elordi, Mia Goth, Felix Kammerer, with Charles Dance, and Christoph Waltz. Oscar-winning director Guillermo del Toro adapts Mary Shelley’s classic tale of Victor Frankenstein, a brilliant but egotistical scientist who brings a creature to life in a monstrous experiment that ultimately leads to the undoing of both the creator and his tragic creation. #TUDUM Watch on Netflix: https://www.netflix.com/title/81507921 About Netflix: Netflix is one of the world's leading entertainment services, with over 300 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, films and games across a wide variety of genres and languages. Members can play, pause and resume watching as much as they want, anytime, anywhere, and can change their plans at any time. Frankenstein | Guillermo del Toro | Official Teaser | Netflix https://www.youtube.com/@Netflix
    https://www.youtube.com/watch?v=x--N03NO130
  • Fragman çok iyi , Del Toro varsa kötü bir film beklenmez zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frankenstein | Guillermo del Toro | Mia Goth - Christoph Waltz - Oscar Isaac (Kasım 2025) | Netflix

• Guillermo del Toro, 'FRANKENSTEIN'ı çok fazla dijital efekt ve yeşil ekran kullanarak çekmeyi reddetti "Gerçek setler istiyorum. Dijital istemiyorum. Yapay zeka istemiyorum. Simülasyon istemiyorum. Eski usul işçilik istiyorum. İnsanların resim yapmasını, inşa etmesini, çekiçle vurmasını, sıvamasını istiyorum." (Variety)

• Bu Mia Goth kimin torpillisidir arkadaş. Her korku filminde var. Başka isim yok mu? Gerçi bende korku filmlerinde, Mia varsa ortalama üstüdür diye bi algı oturdu yalan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 21 Ağustos 2025; 18:52:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt

Mia Goth yine iyi, torpilli olacaksa Mia Goth gibi olsunlar kabul, ben en çok Zendaya ve Ana De Armas torpillilerine ayarım, uyuzum. İnsanda ne göz zevki bırakıyorlar ne de iyi oyunculuklara sahipler. Filmlere kattıkları hiçbir şey olmadığı gibi götürdükleri de oluyor.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Harbiden Zendaya nedir arkadaş. Bi Ayşe Barım operasyonu Hollywood’a da şart oldu :D

Armas’a sadece şimdiye kadar bir filmde denk geldim sanırım. Amazon filmiydi. Ben Affleck filmiydi. Vücudunu teşhir ediyor işte. Anca öyle. Peki Zendaya ne yapsın! Vücut da yok garibimde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.