Şimdi Ara

Real Steel (2011) | Hugh Jackman (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
2
Favori
6.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sfaunl

Beyler altyazi nasil olmus?
    Dinleyerek yaptigim icin yanlis bolumler vardi ama az once buyuk cogunlugunu gidererek yeniden yukledim altyaziyi.
    Bu arada altyaziyi 1-2 gunde yapar yuklerim diyordum sinemadan ciktigimda ama ne zor seymis oyle yahu. En az 1 hafta gece gunduz ugrasmistim yapmak icin.

Güzel olmuş ben beğendim. Ama divxplanet'de öyle adamlar var ki, bir iki tane yazım hatası olsa direk kötülüyorlar adamı yaptıkları şeyden soğuturlar.

• Son zamanlarda izlediğim en keyifli filmdi.Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Keşke devamı olsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

quote:

Dinleyerek yaptigim icin yanlis bolumler vardi ama az once buyuk cogunlugunu gidererek yeniden yukledim altyaziyi.
    Bu arada altyaziyi 1-2 gunde yapar yuklerim diyordum sinemadan ciktigimda ama ne zor seymis oyle yahu. En az 1 hafta gece gunduz ugrasmistim yapmak icin.

Güzel olmuş ben beğendim. Ama divxplanet'de öyle adamlar var ki, bir iki tane yazım hatası olsa direk kötülüyorlar adamı yaptıkları şeyden soğuturlar.

Tesekkurler hocam. Bu altyazi aslinda bos zamanimi degerlendirmek icin yapmis oldugum bir seydi. Film hosuma gitti eve gittim cevirmeye basladim. Zaten hemen altyazisinin cikacagini dusunuyordum filmin. Amacim aslinda kendimi sinamakti bir nevi. Dogrudur altyazi o kadar iyi olmayabilir ama daha yapici sekilde de soyleyebilirler tabi bunu.

quote:

Son zamanlarda izlediğim en keyifli filmdi.Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Keşke devamı olsa..

Real Steel 2:http://www.imdb.com/title/tt1896804/

• Beklediğimden daha iyi bir film çıktı. Yine de çerezlik bir film gibi geldi bana.

5/10
  • Filmi sırf robot dövüşlerini anlatan bir film sanmayın bunların yanı sıra insan ilişkilerini de ufak da olsa anlatıyor ve bunu öyle iyi yapıyor ki çelikten oluşmuş bir robot dövüşürken heyecan yapıyorsunuz başarılı bir film.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • güzeldi beğendim. kötülemeye gerek yok.

bu arada altyazıda iyiydi sfaunl
  • Son zamanlarda gerçekten keyif alarak izlediğim nadir bilimkurgulardan biri.

Kesinlikle izlenmesi gerekiyor.

Orijinalden alıntı: Reaglew

atom'u vestel reklamlarından araklamışlar

Hocam ciddi misin bilmiyorum fakat Real Steel eski köklü bir anime serisidir diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 5 Ocak 2012; 23:15:44 >

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • quote:

Elinize sağlık çok iyiydi
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.

• İzlemek lazım güzel bir şeye benziyor
  • Film müthiş, filmin akışı çok iyi ilerliyor bi kere. Klasik aile bağları, duygusallık ile karakterlerin bağlanması ve mücadele ruhu çok iyi verilmiş. Film tam gaz ilerliyor çok eğlenceli, sıkılmadım hiç izlerken daha da uzun olsa dedim. Kesinlikle pişman olmazsınız güzel film olmuş.
  • cok cok fazla birsey bekleyerek izlemedim zaten ,sizde oyle izleyin ben gayet keyif aldım filmden

keşke böyle robotlar felan olsa ortam şahane olurdu

çerezlik bir film olmuş...
  • Zaman Geçirmelik Film 6,5/10

Edit: Guzel film, izleyin derim arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianfresco -- 7 Ocak 2012; 1:12:32 >
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.