Şimdi Ara

RCZ-SCİROCCO-ASTRA GTC-GUİLETTA (ROCCO ALINDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
4.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sıfır SCİROCCO 160 HP manuel(cam tavan-bi xenon-18 chicago jant-katlanır ayna pk.) - beyaz
    sıfır ASTRA GTC 180 HP (xenon) - kırmızı
    Guiletta 170 HP-cam tavan-beyaz

60-65 TL arası bu araçlardan sizce hangisini almalıyım, 1 ay içinde karar vermem gerekiyor, şimdiden yorumlarız için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibekir -- 3 Ekim 2012; 19:26:26 >

• Beklentilerinizi yazsanız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla öncelikle peugeot-vw-opel olarak bakıyorum olaya..bana kalırsa vw...

fakat performans -donanım-sempati olarak hangisi size çekici gelir onu bilemem fakat bu secenekler arasından ne peugeot alırım ne de opel..

ayrıca bana göre en hoş tasarım Scirocco da ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 24 Ağustos 2012; 23:03:43 >
  • Tasarım performans ve iç mekan kalitesi bakımından RCZ öne çıkıyor.

Astra performans anlamında Rcz ve Scirocco'nun gerisinde bence eleyin.

Eğer arka koltuklar sıkıntı yaratmıyorsa hiç düşünmeden Rcz derim. Genellikle 2 kişiden fazla yolculuk yapacaksanız Scirocco'yu tercih edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

Tasarım performans ve iç mekan kalitesi bakımından RCZ öne çıkıyor.

Astra performans anlamında Rcz ve Scirocco'nun gerisinde bence eleyin.

Eğer arka koltuklar sıkıntı yaratmıyorsa hiç düşünmeden Rcz derim. Genellikle 2 kişiden fazla yolculuk yapacaksanız Scirocco'yu tercih edin.

2. arabam olduğunda (megan 3 HB) genelde arka koltuklar pekte önemli değil aslında, bu durumda RCZ mantıklı gibi fakat gönlüm rocco ya daha yakın gibi...GTC yi eledim gibi...RCZ de süper bir araba lakin 2. eli malesef rocco gibi kuvvetli değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibekir -- 24 Ağustos 2012; 23:42:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Beklentilerinizi yazsanız ?

belli değilmi seçimlerimden :)
    performans-kalite-görsellik...tabi paramıza göre...
  • RCZ'nin içi güzel değil.Astra çok yakıyor diyorlar.Sorunlu diyorlar.Ben scirocco tercih ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    6 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

valla öncelikle peugeot-vw-opel olarak bakıyorum olaya..bana kalırsa vw...

fakat performans -donanım-sempati olarak hangisi size çekici gelir onu bilemem fakat bu secenekler arasından ne peugeot alırım ne de opel..

Nasıl bir fanatiksiniz anlamadım ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

valla öncelikle peugeot-vw-opel olarak bakıyorum olaya..bana kalırsa vw...

Nasıl bir fanatiksiniz anlamadım ki.

işin mi yok gücün mü yokta cevap yazacağına sataşıyorsun..fanatik değilim kendi fikrimi söyluyorum..bu mu dokunuyor bende bunu anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

RCZ'nin içi güzel değil.Astra çok yakıyor diyorlar.Sorunlu diyorlar.Ben scirocco tercih ederim

Direksiyon haricinde Rcz'nin içi gayet güzel. Scirocco 'nun da iç mekanı Rcz gibi sade. İkisininde malzeme kaliteleri iyi fakat Rcz nin konsolu deri kaplı olduğundan daha kaliteli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

RCZ'nin içi güzel değil.Astra çok yakıyor diyorlar.Sorunlu diyorlar.Ben scirocco tercih ederim

Direksiyon haricinde Rcz'nin içi gayet güzel. Scirocco 'nun da iç mekanı Rcz gibi sade. İkisininde malzeme kaliteleri iyi fakat Rcz nin konsolu deri kaplı olduğundan daha kaliteli.

Bence scirocco'nun içi çok daha güzel

• RCZ den tek çekincem ilerde satarken çok değer kaybı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibekir -- 24 Ağustos 2012; 23:54:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibekir

RCZ den tek çekincem ilerde satarken çok değer kaybı...

Eğer kısa süre kullanacaksanız Scirocco'yu tercih edin. Bir kaç yıl kullanmayı düşünüyorsanız bence Rcz daha mantıklı. Zaten 2. el alacağınızdan değer kaybı çok fazla olmayacaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alibekir

RCZ den tek çekincem ilerde satarken çok değer kaybı...

Eğer kısa süre kullanacaksanız Scirocco'yu tercih edin. Bir kaç yıl kullanmayı düşünüyorsanız bence Rcz daha mantıklı. Zaten 2. el alacağınızdan değer kaybı çok fazla olmayacaktır.

mantıklı... en az 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibekir -- 25 Ağustos 2012; 0:05:44 >
  • http://otomobilden.com/asi-yuzunu-gtc-ile-gosteriyor/

GTC test etme şansı bulduk keyifli...
  • GTC yi tek geç diyeceğim ama para benim cebimden çıkmadığı için.

Ben o cesareti gösteremiyorum şahsen, hesabımda kuzular kuzu kuzu yatmasına rağmen
  • rcz hepsinden etkileyici ve piyasada daha az sanıyorum.
    show roomda incelemiştim aracı, arkaya sığmak imkansız. ön koltuğu çektim arkaya biniyim dedim cesaret edemedim bi daha çıkamam diye. (boy 1.80)
    onun dışında performansı biraz meçhul, bi bmw, mercedes olsa aşşağı yukarı bellidir performansı. ama peugeot pek güvenilir değil.
  • GTC, yi incelemenizi tavsiye ederim piyasada yok denecek kadar az gecenlerde bebekte gordum cok guzel gorunuyor ;)

• Kısa süreli kullanacaksanız Scirocco en mantıklı olanı fakat yüzüde eskidi.

Rcz en ilgi dikkat çeken fakat günlük kullanım içinde pek uygun değil. Satışı kolay olmayabilir.

Astra GTC en yenisi oda kendi çizgisinde farklı bir havası var. Satışı Rcz'den kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

GTC, yi incelemenizi tavsiye ederim piyasada yok denecek kadar az gecenlerde bebekte gordum cok guzel gorunuyor ;)

GTC çok güzel bir araç..şekil şemal ali kemal..hele birde ateş kırmızı var fakat yakıt sarfıyatı 10 lt bilmem kaç hızlanma 10 sn üzerinde..rcz'i bedava verseler kapıya koymam..vw'nin şu bekletme politakası olmasa sricco en güzel tercih olacaktır..fırtına mavi veya viper yeşili
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.