Şimdi Ara

Rca-Rca ve coax-rca kablo önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evdeki sistemim için Rca-Rca kaliteli kablo almak istiyorum. En az 3 set lazım.

Cd'den Amfiye, kaset deck'ten amfiye, amfiden bluetooth adaptöre.

Ayrıca bir de Coax (digital output) koaksiyelden-amfiye coax-rca.

Ses iletim kablolar için binlerce lira harcayan insanlardan değilim, hatta dün baktığımda kablolarımın şuradan buradan alınmış ucuz kablolar olduğunu yeni fark ettim. Yalnız bu kadar da düşük seviye yanlış. Kablolarımı kaliteli ama görece hesaplı bir markayla değiştirmem gerekiyor.

Önerilerinizi rica ediyorum.

Amazonda satılan şu aşağıdaki ürünleri gözüme kestirmiştim ama bunlar yurt dışından geliyormuş.

Hızlı satın alabileceğim alternatiflerini önerirseniz memnun olurum.

Rca-Rca ve coax-rca kablo önerisi

• Merhaba. Bende yeni sony 5+1 bayağı kuvvetli bir sinema sistemi aldım ama ama aktif subwoofer ve amfi arasındaki kablo dandik 20 liralık kablolardan. İnternetten baktım altın uçlu kablolar iyi oluyormuş fiyatları 300-500 tl aralığında.bu kadar pahalısını Almaya gerek var mı ? Yoksa dandik kablo da iş görür mü ? İyi kablo takınca seste değişim fark eder miyim? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    |GPU:GIGABYTE RTX™ 4070 SUPER EAGLE OC 12GB 192 Bit GDDR6X |
    |SSD: WD BLUE SN580 1TB + Sandisk 480 GB SSD |
    |Cooler: CM HYPER212 DUAL SICKLEFLOW 2x120MM|
    |PSU: ASUS TUF GAMING 850W 80+ GOLD FULL MODULAR|
  • monur72 M kullanıcısına yanıt
    Yakınınızda media markt veya teknosa gibi elektronik mağazası varsa oralardan kaliteli kablolar temin edebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    |GPU:GIGABYTE RTX™ 4070 SUPER EAGLE OC 12GB 192 Bit GDDR6X |
    |SSD: WD BLUE SN580 1TB + Sandisk 480 GB SSD |
    |Cooler: CM HYPER212 DUAL SICKLEFLOW 2x120MM|
    |PSU: ASUS TUF GAMING 850W 80+ GOLD FULL MODULAR|
  • Fiyatına göre fena kablo değildir, zamanında alıp kullanmıştım fakat ben aldığım zaman gümrük durumları şimdiki kadar rezil değildi. O nedenle aynı kablodan iki veya üç tane alamazsınız, mutlaka gümrükte sıkıntı yaşarsınız, yine de seçim sizin tabi.

Bu arada kablo konusu ile ilgili çoğu kişi ne yazık ki ya bilgi sahibi değil ya da gerçekleri bilmiyor veya tecrübe etmemiş diyeyim. Sisteminizin genel durumu ile beraber kabloların da yükseltilmesi, sistemin tüm ayrıntı ve detay seviyesini olması gereken potansiyeline yaklaştırır veya getirir. Bir kablo bir sistemi iyileştirmez, sistemde bir sorun varsa kablo ile o sorunu düzeltemezsiniz. O yüzden bir kablo güncellemesi neden yapılır, kablolardaki fiyat seviyesi neden artar, yüksek fiyatlı kablolar sadece maddi durumu yüksek kullanıcılar için yapılmış bir tuzak mı yoksa ölçülebilir bir düzeyde optimum performans için gerekli mi? Bunların cevabı hakkında fikri olmayan kullanıcı için kablo değiştirmek anlamlı olmayabilir o nedenle öncelikle neden sorusuna cevap vermek gerek. Neden kaliteli kabloya ihtiyaç duyulur ve genel olarak sistem ahengi için doğru kablo seçimi nasıl olmalıdır ?

Olay yüksek veya düşük paralar verme olayı değil kısacası. Sisteminizi de yazmamışsınız, yazarsanız belki bir iki alternatif marka model önerebilirim, seçim sizin tabi, almak veya almamak size kalmış ama yurt dışından bana göre kablo getirtmek şu dönemde pek mantıklı bir şey değil...

• venom800 kullanıcısına yanıt

Mrb, sistem şu:

- amp: denon PMA-520AE

- pikap : DEBUT CARBON ESPRIT (2M-Red) 

- cd çalar : denon dcd 520ae 

- teyp deck: pioneer ct-w208

- hoparlörler: sony ss-w55g speaker (eski ama çok güçlü ve vintage bir ses veren garip hoparlörler)

bir tane de philips dvd-player var. onun coax/digital output çıkışınındın amfiye bağlayıp müzik cdlerini dinleyeceğim.

kablolarım sağdan soldan şans eseri bulup aldığım ve o günden beri bakmadığım dandik şeyler.

dediğim gibi kabloya binlerce lira dökmem ama kesinlikle iyi markalardan almam lazım,

hala bulamadım ama trandyol'da şuna rastladım.

trendyol.com
    Emek Rca Kablosu 1 Metre %100 Bakır Rca Ses Aktarım Kablosu El Yapımı 1 Metre Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/emek/rca-kablosu-1-metre-100-bakir-rca-ses-aktarim-kablosu-el-yapimi-1-metre-p-336735795?boutiqueId=61&merchantId=612118

bundan birkaç tane alıp deneyeceğim bakalım.

Gayet güzel , kaliteli parçalar var ama o hoparlör sistemin genelinin performansını sınırlayan bir kalitede . Kullandım o müzik setini , kendi içinde elbette yeterli bir performans ve klasik STK yapısı ile dinamik bir sesi var ama pma520 gibi bir ampfilikatör için kesinlikle çok daha iyi bir hoparlör sistemin genel performansını ortaya çıkartır .

Fiyat performans oranı çok yüksek ve çok kaliteli qed markasına göz atmanı öneririm . Rca veya hoparlör kablosu fark etmeksizin tüm ürünlerinde yüksek kalite ve muadillerine göre çok daha iyi fiyatı vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aklımdakiler (önem sırasına göre):

- Q acoustics 3020i

- dali oberon 3

- mission orta seviye çeşitleri

QED kablo yarın online birkaç tane sipariş ederim

***rca vga konnektör***
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Çok iyi olur yeni ve kaliteli bir hoparlör elbette . Üçüde gayet iyi hoparlörler, q acoustic 3020i dinlemiştim denon pma600 ile , ben beğenmiştim, oberon da kaliteli ve dolu dolu çalar , bana bir seviye fazla hissettirmişti bas seslerde ama kimine göre bu iyi bir şey , mission hep dengeli gelmiştir bana , denon ile değil de rotel ra1572 ile dinlemiştim çok yakın zamanda gayet tatmin edici . Seçim yapmak kolay değil ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 15 Eylül 2024; 23:1:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.