Rca-Rca ve coax-rca kablo önerisi
Evdeki sistemim için Rca-Rca kaliteli kablo almak istiyorum. En az 3 set lazım.
Cd'den Amfiye, kaset deck'ten amfiye, amfiden bluetooth adaptöre.
Ayrıca bir de Coax (digital output) koaksiyelden-amfiye coax-rca.
Ses iletim kablolar için binlerce lira harcayan insanlardan değilim, hatta dün baktığımda kablolarımın şuradan buradan alınmış ucuz kablolar olduğunu yeni fark ettim. Yalnız bu kadar da düşük seviye yanlış. Kablolarımı kaliteli ama görece hesaplı bir markayla değiştirmem gerekiyor.
Önerilerinizi rica ediyorum.
Amazonda satılan şu aşağıdaki ürünleri gözüme kestirmiştim ama bunlar yurt dışından geliyormuş.
Hızlı satın alabileceğim alternatiflerini önerirseniz memnun olurum.

Yeni Klimada Koku Sorunu
Altus alk 9070 klima aldım. Montaj yapıldı. İlk gün sabaha kadar sorunsuz kullandım ve memnun kaldım. İkinci gün akşam çalıştırdığımda çok keskin bir koku verdi. Organik bir kokudan ziyade, insanın genzini yakan kimyasal madde, plastik karışımı olan bu koku, klima sabaha kadar çalıştığı halde geçmedi. Üçüncü gün kapı ve pencereler açık şekilde hem saatlerce soğutma hem fan modunda saatlerce çalıştırdım. Koku hala devam ediyor. Çözümü nedir? Bu arada müşteri hizmetleri 10 gün sonraya randevu verdi. Bugün ürünü alalı bir hafta olmuş, cayma hakkını kullanım süresi dolmamış. Böyle devam edecekse, yani zaman içinde bu koku geçmeyecekse ürünü iade edebilirim. Zaten ölesiye nefret ettim. Bir daha altus/beko/arçelik/beko ürünlerini almak istemem.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
7 Yanıt
1