Şimdi Ara

rca girişlerini kontrol nasıl yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  rca girişlerini kontrol nasıl yapabilirim

resimde gördüğünüz gibi rca girişi bozuk mu değil mi diye kontrol edeceğim vede pc arkasındaki ses girişlerini ve rca pc de takılı iken rca kablosunu kontrol edeceğim multimetre cihazı var ama hangi konuma getirecem bilmiyorum hata sizlere de sorayım

5+1 im var aşağıda tarif ettiğim sorunlar var

rca kablosunun sadece kırmızı olAnı F/R taktım uydudan ses geliyor ama center uydusundan da ses geliyor cızırtılı olarak
    rca kablosunun sadece beyaz olanı F/L bağladığımda tüm uydulardan ses geliyor yine centerdan da ses geliyor cızırtılı
    S/R ve S/L uydusu çalışmıyor
    SUB bağladığımda ses gEliyor
    CENTER bağladığımda hiç ses gelmiyor ama o cızırtı yine var

acaba sorun ne olabilir yardımlarınız için şimdikten teşekkür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsun494 -- 22 Mayıs 2012; 1:05:06 >

• arkadaşlar bana sadece ölçüm nasıl yapabilirim oda yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum sadece center çıkışında arıza olabilir sorround sistemi sesleri böldüğünden dolayı olabilir
  • bu çinliler biraz işin cılkını çıkartmış sen tek kanal ses veriyon ama adamlar diğerlerinide içten sinyali bölüştürmüş olabiliyo yani her duruma 5+1 olsun gibisinden. sistemi bağlayıp ses denetimde demo kontrol var onla kontrol et..ses gelmeyen olursa diğer kanallara tak öle dene..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

bu çinliler biraz işin cılkını çıkartmış sen tek kanal ses veriyon ama adamlar diğerlerinide içten sinyali bölüştürmüş olabiliyo yani her duruma 5+1 olsun gibisinden. sistemi bağlayıp ses denetimde demo kontrol var onla kontrol et..ses gelmeyen olursa diğer kanallara tak öle dene..

Kardeş yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum kardeş tek tek dene demişsin zaten tek tek denedim sonucuda yazdım yukarıda sourrand girişleri çalışmıyor her halde 5+1 arızalı ben bu girişleri multimetre ile nasıl ölçerim bozuk olup olmadığını ama işin ilginç yan suorrand çıkışına taktığımda hiç bir sinyal gelmiyor nasıl anladın der isen diğer çıkışa takğımda elektirik çarptı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar pc arasındaki kabloyu ölçmek için x1 de kablo kısa devre 0 ohm yada buzzer varsa onla kontrol edecen.kabloda genelde arıza olması düşüktür sen bütün kanalları radyo gibi şeyle her kanalı sağlammı diye o çıkışlarda dc voltaj ölçümü yap voltaj olmaması lazım..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.