Şimdi Ara

Kasanın Kulaklık Girişi Bozuk, Nasıl Tamir Edebilirim? [ ÇÖZÜLDÜ ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
47.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende ASUS marka kasa var. Kulaklık taktığım girişi bozuk. 10-15 kere takıp sökmem gerekebiliyor. Bilgisayarın kulaklığı görebilmesi için. Mikrofon girişi sağlam ama kulaklık girişi bozuk. Tamiri mümkün mü? Tavsiyesi olan var mı? Bu sorunu nasıl giderebilirim?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Arkadaşlar bende ASUS marka kasa var. Kulaklık taktığım girişi bozuk. 10-15 kere takıp sökmem gerekebiliyor. Bilgisayarın kulaklığı görebilmesi için. Mikrofon girişi sağlam ama kulaklık girişi bozuk. Tamiri mümkün mü? Tavsiyesi olan var mı? Bu sorunu nasıl giderebilirim?

Tamiri kendi başına yapamazsın.Onu sadece bilgisayarı iyi bilen , tekniği iyi biri yapabilir.Onun yerine 20 TL'ye o girişi satıyorlar.Onu taktır daha karlı olur.
  • bazı ses kartlarının programları oluyo ve bi jack takıldığında ne taktın diye soruyo program. eğer öyle bi programın varsa mikrofon girişine tak kulaklığı programa kulakluk diye tanıt sorun olmaz. anakartın modeli nedir? realtek ses kartı var benimkinde o programla oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: caqlayan

bazı ses kartlarının programları oluyo ve bi jack takıldığında ne taktın diye soruyo program. eğer öyle bi programın varsa mikrofon girişine tak kulaklığı programa kulakluk diye tanıt sorun olmaz. anakartın modeli nedir? realtek ses kartı var benimkinde o programla oluyo

+1

evet doğru söylüyor bendede yeşil ses çıkışında sorun vardı mikrofonda kullanıyordum ses çıkışını ses girişine verdim(mavi) sorunsuz kulllanıyoruz
  • Arkadaşlar geç yazdığım için kusura bakmayın. Mikrofon girişine takıp, kulaklığı işaretledim ve sorunsuz çalıştı. :D

Çok teşekkürler...
  • hadi gözün aydın olsun, iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderdemirel

hadi gözün aydın olsun, iyi olmuş

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

bazı ses kartlarının programları oluyo ve bi jack takıldığında ne taktın diye soruyo program. eğer öyle bi programın varsa mikrofon girişine tak kulaklığı programa kulakluk diye tanıt sorun olmaz. anakartın modeli nedir? realtek ses kartı var benimkinde o programla oluyo

+1

evet doğru söylüyor bendede yeşil ses çıkışında sorun vardı mikrofonda kullanıyordum ses çıkışını ses girişine verdim(mavi) sorunsuz kulllanıyoruz

konuyu hortlattıgım için özür dilerim ama nasıl yaptınız aynı sorunu yaşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tory1tory

quote:

quote:

+1

Bazı ses kartlarının yazılımlarında kasaya takılan herhangibir jack olduğunda program otomatikman soruyor.

Bir jack takıldı. Bu nedir gibisinden ve hemen arkasından kulaklık mikrofon vs gibi seçenekler sunuyor.

Örneğin siz pembe yere mikrofon yerine kulaklık taktıgınızda program size sorucak ne taktıktınız diye sende mikrofonu seçersen pembe soketi mikrofon yerine kulaklık çıkışı olarak kullanabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Y2kmtt

quote:

quote:

quote:

+1

Bazı ses kartlarının yazılımlarında kasaya takılan herhangibir jack olduğunda program otomatikman soruyor.

Bir jack takıldı. Bu nedir gibisinden ve hemen arkasından kulaklık mikrofon vs gibi seçenekler sunuyor.

Örneğin siz pembe yere mikrofon yerine kulaklık taktıgınızda program size sorucak ne taktıktınız diye sende mikrofonu seçersen pembe soketi mikrofon yerine kulaklık çıkışı olarak kullanabilirsin

+1

arkadaş gerekli cevabı vermiş

• Bende 2. Hortlatmayi yapicam bu dediğiniz laptop ta ise yarar mı? Bide hangi program yuklu olmasi gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realtek HD Audio Driver da yapılıyordu sanırım
  • Eyvallah deneyeceğiz hocam sagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2kmtt

quote:

quote:

quote:

+1

bende de kulaklığı takınca dıtdıtdıt sesi geliyor. mikrofon girişine takıp kulaklığı seçtiğimde de devam ediyor. format attım hala aynı. çözümü var mıdır?

• benım de pc de arka jak gırıslerınde bı problrm yoktu gayet ıyı calısıyordu lakın mıkrofonu taktıgım zaman algılamada sorun yok, ama mıkrofondan acayıp bı ugultu gelıyordu sonra ksanın on panelıne taktım canavar gıbı calısıyordu tamırı var mı yoksa yenıden jak almak mı mantıklı olur ??
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın.Arkadaşlar bende aynı sorun var ama realtek hd audio driver kurulu ben bunu ikinci el aldım.O günden beri sizin dediğiniz şekilde kullanıyordum.Ama benim kulaklık ile kulaklığın mikrofonu aynı anda çalışmıyor nasıl düzeltebilirim bilen varmı? Kulaklığa geçince mikrofon mikrofona geçince kulaklık çalışmıyor.Birde benim kulaklıkta tek çıkış var. Sony Mdr-zx110apb tam model numarasını bilmiyorum ama bu ürünün fotorafına baktım aynısı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.