Yüzbaşı
13 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 51 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Hayırlı günler, ben fotoğraf arşivi programı arıyorum. Bende Philips android tv var dlan üzerinden bağlanıyorum. TV nin kendi yazılımı var. Camera diye sekmesi var o sekmeye basınca hangi fotoğraf makinesinden çektim ise o fotoğraf makinesinin klasörü çıkıyor. Yani grup grup ayırıyor bende böyle bir arşiv programı arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar bende Asus ac52u var. Ben bu modemi bir türlü wireless router moduna alamadım. Keenetic modem aldım bunu ana modem asusu router olarak kullanmak istiyorum. Aranız da bu modemi kullanıp router yapan var mı.

Arkadaşlar aliexpress canlı desteğe bir türlü bağlanamıyorum. Robot çıkıyor bir daha çıkmayı bilmiyor. Bu olayı çözen varsa çok sevinirim.

Arkadaşlar skyrc imax B6 mini aldım. Ama adaptörsüz bende 12 volt 2.5 amper adaptör var. Aldığım yere sordum. Bir sorun olur mu diye onlarda olmaz dedi. Peki deşarj olurken sorun olur mu dedim. Onlarda sorun olur dedi. Ben li ion pil deşarj edeceğim yani test edeceğim sorun olur mu çünkü 1 amper ile deşarj ediyorlar. Mantıken bir sorun olmaz gibi geliyor. Ama tabi ki ustalarım olmaz derse bir bildikleri vardır deyip adaptör alacağım mecburen.

Bir de ben pili test etmek istiyorum. Yani kaç volt kaç amper var onu test edeceğim. Pili doldurup mu test edeceğim yoksa hem şarj ediyor hemde test mi ediyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar inşallah doğru yere açmışımdır. Başlıkta da yazdığım gibi silikon mumu tavsiyesi istiyorum. Videolarda izliyorum adamların silikon mumu hem hemen donuyor hem de sağlam yapışıyor. Bende ki ancak 2 gün sonra ve bolca kullandığım zaman yapışıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar bugün araba ile gelirken gaz bitti sesi çıktı zaten bende aha bitti bitecek diyordum. Sonra arabayı söndürdüm. Bir yere gidecektim tekrardan arabayı çalıştırdım benzin ile giderim iyi oldu biyandan dedim bir baktım lpg ile gidiyorum. Neden böyle oldu. İnşallah anlaşılır bir şekilde anlatmışımdır.

Hayırlı bayramlar arkadaşlar tv yi yazın farklı kışın farklı duvara asıyorum. Delikler ortada kalıyor. Ne yaparım da bu delikleri göstermem hem de güzel bir görünüm sağlarım.
Arkadaşlar pillerin şu seri ve pararlel bağlamak istiyorum. Seri ve paralel ne işe yaradığını biliyorum. Benim kafamı karıştıran şu 10 seri 6 pararlel örnek verecek olur isek, bazıları çapraz gidiyor bazıları kare şeklinde, basit bir anlatım ile az veya çoklu pil birleştireceğimiz zaman nasıl bir yol izlenmesi lazım. Son olarak, akülerde misal 12x100=1200 watt yapar. misal 12 volt 3100 mah yaptım oda 37200 mah mı yapar.yoksa değer yine 3100 mah mı kalır. Yada bunun mantığını anlaşılır şekilde anlatabilir misiniz. Çok öğrenmek istiyorum.
Arkadaşlar focus 1 aracım var. Eski sensörüm de olduğu gibi yeni aldığım sensörde de 0.1-09 arası saliselik yada saniyelik değişimler var. Bu olay normal mi en yakın zaman da video ekleyeceğim. Neden değiştim sensörü derseniz. Zengin karışım oluyor rolanti de ve 3,4,5. vitesler de ayağımı gazdan çekince silkeleme ya da tekleme ne diyorsanız o olay oluyordu. DEğiştirdim rolanti de yine aynı zengin karışım oluyor. ltf stf değeri -5 yada +5 mi olmalı...
Arkadaşlar, aşağıdaki resim gibi 0 da yeşil - değere gidildikçe koyu yeşil + değere gidildikçe kırmızıdan koyu kırmızıya kadar gidecek. Bir de 400000 ne yakın veri var 2 sütünü 2 satır var ben bunların toplamını nasıl alırım.

Hakkında
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
EH İŞTE
Otomobil
Peugeot
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Vodafone
ISS
Smile
Oyun Platformu
PC
TV
LG
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 973
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 31.023 (Bu ay: 518)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.