Şimdi Ara

RCA'dan analog 5.1 bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ps3'den ses çıkışı olarak bu tarz bir çevirici ile analog 5.1 ses alabilir miyim? ve bu çeviriciyi nerede bulabilirim?

ya da sizce monitörüme hdmi ile giriş yapınca arkasındaki 3.5mm jack çıkışından 3,5 erkek- 3,5 erkek kablo ile analog 5.1 imin mp3 çalar girişine veya aynı kablo ile pc'min mikrofon girişine mi bağlamalıyım? bu seçeneklerden hangisinde daha kaliteli ses elde ederim?

• Böyle yaparsan sanırım 5.1 i 2.1 miş gibi kullanırsın. Forumda bi başlık vardı bununla ilgili ebay den 50-60 dolara temin edilebilen bir kutu sayesinde ps3 ten optik çıkış alıyorsun sonra onu analog a çevirip 5.1 çıkış alabiliyordun yanlış hatırlamıyorsam. Biraz ara kesin bulursun.
  • saol eribanez. peki 3,5 jack la pc den mikrofonla 5.1 ses alınabilir mi?
  • benimde böle bi ürüne ihtiyacım var. 5.1 analog cıkıs malesef..
  • Bende birkaç gündür arıyorum böyle bir çevirici ancak henüz bulmuş değilim. Bir şekilde devre yada bağlantı şemasını bulsam da kendim yapsam bari
  • bu çevirici resmini forumun bi yerlerinde gördüm ama ilk defa bu tarz bir çevirici gördüm. gerçek olma ihtimali ise umutlandırıcı :D bu arada ilk mesajdaki sorularım için cevabı olan var mı?
  • Çevirici tamamiyle gerçek, hatta Logitech marka hemde. Ancak ne yazıkki Türkiye'de tek olarak bulmak mümkün değil. Bazı 5.1 setlerin içersinden çıkıyormuş. Çok ucuz birşey olmasına rağmen, yurtdışından getirtmek istediğimizde astarı yüzünden pahalı oluyor.

http://www.amazon.com/Logitech-Console-Adapter-Convert-Single/dp/B0006U3ACY

İlk mesajdaki diğer soruna gelince, çok bir bilgim olmasa da, ben ses sisteminin mp3 girişine takardım. Mikrofon girişine takıp ta gereksiz yere yolu uzatmaya gerek yok bence. Ne kadar aktarım o kadar ses kalite kaybıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 23 Mayıs 2010; 19:50:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdmi 1.4 vs 2.1 earch atmos?
    4 yıl önce açıldı
    5+1 jak girişleri
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • süpersin erai hocam. geriye kaldı ürünü ucuza yollatmak. amazon tr'ye gönderim yapmıyordu değil mi?
  •  RCA'dan analog 5.1 bağlantı

http://urun.gittigidiyor.com/5-1-SES-SISTEMI-KABLOSU_W0QQidZZ27207441

böle bişeyde işinizi görecektir

tabi bu yaptıgınız 5.1 demek degil 5 hoparlördende ses almak oluyor optik kullanarak gercek 5.1 almak istiyorsanız aşagıdaki aleti alacaksınız ben siparişimi verdim 1-2 haftaya gelir büyük ihtimalle

http://cgi.ebay.com/HD-Audio-Rush-5-1-Gear-Sound-Decoder-DTS-AC3-GIFT-/250605288956?cmd=ViewItem&pt=Video_Games_Accessories&hash=item3a593d3dfc#ht_5731wt_1026

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamman115 -- 23 Mayıs 2010; 22:58:46 >

• ps3 un kablosunu baglamak ıcın su tarz bırseyde almanız gerekır usttekıne ekstra olarak onuda herhangı bır elektronikciden bulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

arkadaşlar ps3'den ses çıkışı olarak bu tarz bir çevirici ile analog 5.1 ses alabilir miyim? ve bu çeviriciyi nerede bulabilirim?

ya da sizce monitörüme hdmi ile giriş yapınca arkasındaki 3.5mm jack çıkışından 3,5 erkek- 3,5 erkek kablo ile analog 5.1 imin mp3 çalar girişine veya aynı kablo ile pc'min mikrofon girişine mi bağlamalıyım? bu seçeneklerden hangisinde daha kaliteli ses elde ederim?

Bu çeviriciyi getirebileceğimiz bi site olsa da alsak. Tam ihtiyacım olan şey. 2+1 takılıom ps3 te hep

• beyler galiba bu çevirisi x530 ve x540 logitech ses sistemlerinin yanında hediye olarak veriliyor. işine yaramayan insanlar satsa bize ya
  • ben creative t6060 modeli 5+1 imi aşağıdaki yöntemle ps3ü me bağlayıp 5+1 den hepsi çalışır halde sterio olarak ses aldım
    1.ps3 ün scart kablosu
    2.5+1 kablosu
    3.ara aparat
    4.ara aparat
    5.ara aparat
    ara aparatları karaköyden temin ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 24 Mayıs 2010; 11:26:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamman115

http://urun.gittigidiyor.com/5-1-SES-SISTEMI-KABLOSU_W0QQidZZ27207441

böle bişeyde işinizi görecektir

tabi bu yaptıgınız 5.1 demek degil 5 hoparlördende ses almak oluyor optik kullanarak gercek 5.1 almak istiyorsanız aşagıdaki aleti alacaksınız ben siparişimi verdim 1-2 haftaya gelir büyük ihtimalle

http://cgi.ebay.com/HD-Audio-Rush-5-1-Gear-Sound-Decoder-DTS-AC3-GIFT-/250605288956?cmd=ViewItem&pt=Video_Games_Accessories&hash=item3a593d3dfc#ht_5731wt_1026

hocam bunun yerine ben direk sony davz680 ev sinema sistemi alcam. önceleri ben de düşündüm de 1 ay para koyar kenarı direk optik girişli ses sistemi alırım şimdilik geçici bir çözüm aramaktayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

ben creative t6060 modeli 5+1 imi aşağıdaki yöntemle ps3ü me bağlayıp 5+1 den hepsi çalışır halde sterio olarak ses aldım
    1.ps3 ün scart kablosu
    2.5+1 kablosu
    3.ara aparat
    4.ara aparat
    5.ara aparat

3. parçayı bulursam konya sokaktan benim iş de hallolur. teşekkürler

• quote:

ben creative t6060 modeli 5+1 imi aşağıdaki yöntemle ps3ü me bağlayıp 5+1 den hepsi çalışır halde sterio olarak ses aldım
    1.ps3 ün scart kablosu
    2.5+1 kablosu
    3.ara aparat
    4.ara aparat
    5.ara aparat

bu cidden güzel çözüm ama ben önce kendi fikrimi bir deneyeceğim monitörün stereo çıkışından pc nin ses kartının line in'ine bakalım ordan 5.1 in tüm hoparlörlerinden ses alabilecek miyim

• quote:

1.ps3 ün scart kablosu
    2.5+1 kablosu
    3.ara aparat
    4.ara aparat
    5.ara aparat

Hocam banada böyle birşey lazım ama Çanakkale'de oturuyorum maalesef hiçbir yerde bulamadım bu 3 ara aparatı bana temin edip fiyatı neyse ben size ödesem kargoyu da karşılarım yapabilir misiniz ??
    Profilinizi göremediğim için pm atamadım k.bakmayın .. sizden cevap bekliyorum ...

• evet bir konuyu hortlatalım bakalım...

Sn.drejtc sistemi güzel kurmuş.. bana da böyle birşey lazım 3. nolu aparatı nerden aldınız? kadıköyde bulunur mu bu aparat... yada en kolayı olan şu Rca Jack ses dönüştürücüden bulmak lazım kadıköy yazıcıoğlunda var mıdır boyle birşey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

quote:

1.ps3 ün scart kablosu
    2.5+1 kablosu
    3.ara aparat
    4.ara aparat
    5.ara aparat

Hocam banada böyle birşey lazım ama Çanakkale'de oturuyorum maalesef hiçbir yerde bulamadım bu 3 ara aparatı bana temin edip fiyatı neyse ben size ödesem kargoyu da karşılarım yapabilir misiniz ??
    Profilinizi göremediğim için pm atamadım k.bakmayın .. sizden cevap bekliyorum ...

15 tlye buldum ben yaşadığım yerde istersen sana gönderebilirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.