Şimdi Ara

rc helikopter kanat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün bimeksten 83 tl ye syma 107 helikopter aldım fakat dün bir kaza sonucu hem odanın lambasını hemde pervanenin üst kanadını dengenin oldu kanat tamamen kırıldı kanat degilde o arada küçük parça kırıldı onu nereden bulabilirim arkadaşlar?

rc helikopter kanat

• Bulamazsın .
  • bulma ihtimalin çok düşük, oyuncak değil de gerçek bir rc helikopter olsa bulunurdu da bu araç için yedek parça bulabileceğini zannetmiyorum.
  • yav parayı çöpemi attık şimdi :) bi çaresi yokmu bunun ?
  • ya çöp yada süs olarak kullanacaksın.

yada aldığın yerden isteyebilirsin aynı helikopterin kanadından. ücreti neyse ödersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öksürük Şurubu -- 4 Şubat 2011; 15:23:29 >
  • Ben heliyi aldığımda 4 adet yedek kanat 1 tane de kuyruktaki pervaneden vardı yedek. 20 $a satarım
  • gittigidiyor.com a bak. Bunların yedek pervanesi satılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rc tekne
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siz anlamadınız kanat degil kanadın takıldı dengenin oldugu varya siyah birşey o kırıldı aşşagıda resimi var kırılan karçanın olmadan helikopter uçmuyor

rc helikopter kanat
  • Odada ne diye uçuruyorsun Bunlar açık havada uçar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Odada ne diye uçuruyorsun Bunlar açık havada uçar

dün dışarıya da çıkardım ama rüzgar çok fazla havaya kalkar kalkmaz rüzgar uçuruyor
    şimdi çöp oldu yani bu

• quote:

bu helikopterler kapalı alanlar içindir,dışarıda uçamazlar.zaten oyuncak sınıfına giren helikopter bunlar ve el kadardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

quote:

bu helikopterler kapalı alanlar içindir,dışarıda uçamazlar.zaten oyuncak sınıfına giren helikopter bunlar ve el kadardır.

peki yapabilecegim birşey varmı ?
  • 40$ almıştım aynısından çinden yedek kanadı felan vardı uçurdum daha doğrusu uçuramadım yönlendiremedim :D duvara çarpıp durdu bir şey olmadı.Bana bir çarptı pert oldu kanat felan hikaye uçmuyordu benimkisi 1 ayda geldi 1 saatte pert oldu :D süs olarak duruyor
  • bakırköyde böyle rc oyuncak satan bi yer vardı incirlide iett duragının karşısında oranın ismini bilen varmı acaba ?
  • Gittigidyorda tanıdığım birisi 20 tl ye satıyordu pervane takımını yani senin altlı üstlü pervaneyi çıkarıp yenisini takıcaksın. 20 tl civarıydı yanılmıyorsan. Satan kişiyle irtibat kurman için Pm at ..(Hatta benim s107 nin dişleler ermişti sürtünmeden dolayı aynı kişi bana Hong Kong dan dişli sparişi verdi. 55 gün beklemiştim ona ama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_demir1 -- 4 Şubat 2011; 21:40:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_demir1

Gittigidyorda tanıdığım birisi 20 tl ye satıyordu pervane takımını yani senin altlı üstlü pervaneyi çıkarıp yenisini takıcaksın. 20 tl civarıydı yanılmıyorsan. Satan kişiyle irtibat kurman için Pm at ..(Hatta benim s107 nin dişleler ermişti sürtünmeden dolayı aynı kişi bana Hong Kong dan dişli sparişi verdi. 55 gün beklemiştim ona ama)

pm atamıyorum telofondan aktivasyon yapmam lazım diger üyeligimden yaptıgım için yapamıyorum onun için siz bana atsanız heralde geri atmak için aktivasyon istemez

• Gittigidiyorda bu tür oyuncakları satan kişilere özel mesaj at onlarda oluyor genelde.
  • bana üst kanatı tamamen degiştirmek kaça patlar birde başka bir ürününkü takılırmı buna uyarmı yani ?
  • Yedek parçaları burdan temin edebilirsin:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-yedek-parca-ekipman-syma-s107-icin-tamir-bakim-parcalari-34257193/detay?

Parçalarını bulma ihtimalin çok güç bulamassın diyenlere bitiyorum. Bu syma markası bu ürün sınıfında en iyisi. Yedek parçları bolca mevcut ve rahatlıkla bulunabiliyor.

Buyrun size syma:http://www.symahelicopter.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 4 Şubat 2011; 22:47:52 >

• bana lazım olanı buldum ama denizlide bu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.