Şimdi Ara

Razer Kraken 7.1 İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle belirtmek isterim ki bu inceleme parça parça olucaktır ve her gün güncellenecektir.

Bu yazıda size doğru kulaklığı bulana kadar başımdan geçen olayları anlatıcam.

Evet arkadaşlar bir kulaklık macerasına atıldım.Kısaca özetlemek isterim.
    Uzun araştırmalar sonucu razer 7.1 almaya karar verdim ve akşam 11 sularında gitti gidiyordan kulaklık siparişini verdim.Sabah firma beni aradı ve siparişimi gördüğünü fakat veremeyeceğini listeleri yenilediğini söyledi malum o zamanlar dolar yükselişe geçti halbuki ben çoktan almıştım o paraya vermesi gerekiyordu.
    Fazla irdelemedik ve taksitle almış olduğumuz için taksitle iptal ettiler

Daha sonra teknosadan aldık aynı ürünü fakat daha sonra gelen cızırtı sesinden sonra değiştirmek istedim.Burda konularda da bir arkadaş çok kafamı karıştırdı.Yine taksitle aldığımızdan taksitle geri para alıyoruz.

Bu sefer korktum ve Kraken pro neon alıyım dedim ama almaza olaydım hem ses hemde mikrofon kalitesi olarak çoook daha kötü olduğun gönül rahatlığıyla söyleye bilirim.
    Aradan kısa bir sure daha geçti ve gidip bunuda 7.1 ile değiştirdim. :D

Kutu
    Öncelikle kutudan başlayalım.Kutu çok şık ve sade bir görünüme sahip,kulaklık konulan kısım pamuksu bir yüzeye sahip ve lastiklerle tuturulmuş şekilde ayrıca içinden kullanma kılavuzu ve hareketli sticker da çıkıyor.

Kulaklığın teknik özellikleri

1-Kulaklık usb girişilidr hem 2.0 da hemde 3.0 da çalışabilir bu usb girişli olmasından dolayı ses kartı mevcuttur.
    2-Adından da anışıldığı üzere 7.1 ses sitemi desteklemektedir.
    3-Ses türlerini kendinize özle olarak ayarlaya bileceğiniz bir uygulaması mevcuttur.
    4-Mikrofonun üzerinde susturma tuşu vardır ve pro ya göre çok daha gelişmiş bir mikrofonasahiptir.
    5-Ve birbirinden güzel renklendirmeye sahiptir.
    6-Kablosu sağlam ve dayanıklıdır basit plastikten değildir
    7-Mikrofon yuvasından çekip çıraktılabilir ve istediğiniz gibi bükülebilir.
    8-Synapse sayesinde kendi kulağınız göre kalibirasyon yapabilirsiniz

Razar Synapse

Razer sitesine üye olduktan sonra ücretsiz bir şekilde indirebilir ve ayarlarınızı yapabilirsin burada renk ayarından tutun mikrofon hangi ses seviyesinde çalmalı,basınız nasıl olmalı her şeyi ayarlayabilirsiniz.Burdan da indirebilirsiniz:Razer synapse 2

Benim görüşüm

Fiyat olarak biraz tuzluda olsa ses ve performans açısından gerçekten çok verimli bu kulaklıkla oyun oynamak ve müzik dinlemek gerçekten zevkli iyi bir oyuncu ekipmanı fırsatınız varsa düşünmeden alın.Bazı eksi yanları var mesel yandaki işiklan uzun süre yanında ısınıyor yada çok nadirde olsa arada bir hışırtı sorunu geliyor ama sizi rahatsiz edecek kadar değil çok ince bir hışırtı.Kafaya tam oturuyor ama 6 saat aralıksız takınca biraz terleme yapıyor nede olsa deri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darren03 -- 6 Mart 2015; 13:13:52 >

• Darren03 kullanıcısına yanıt
    İncelemeniz için teşekkürler. Çok uğraşmışsınız. Emeğinize sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum kulak padleri küçük olduğu söleniyor o konuda bir rahatsızlık varmı bi sıkıntı
  • gsliyiz19 G kullanıcısına yanıt
    Valla ben 2 kere aldım kulaklığı ilkinde direk ben taktım küçük geldi :d ikincisinde babam ver şunu bir deniyim dedim :D pedleri büyülti herhalde kafam çuk diye oturdu yani :D
  • zorlama varmı kulakların büyük mü :D
  • gsliyiz19 G kullanıcısına yanıt
    hayır değil normal kulak zamanla açılıyor esnek yapılı
  • teşekkürler sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Darren03 kullanıcısına yanıt
    Hocam sorum olacak kulaklığı tam verimli kullanabilmek için 7.1 destekli ses kartım olması mı gerekiyor yoksa tüm pc lerde çalışırmı?
  • Hayır gerekmiyor razerın kendi programı sayesinde 7.1 yapıyor
  • Sestende bahsetsetdin azcık, performansı nasıldır falan ? Bf de almayı düşünüyorum.
  • Oldukça iyi hiç terredüt etmeden alabilirsin ben cs go için kullanıyorum biraz dikkatli olur diğer sesleri kısarsan adamların nerde olduğunu çok iyiy anlarsın
  • Hayırlı olsun hocam bende razer 7.1 chroma ile hyperx cloud 2 arasında kaldım hyoerx almaya karar aldım umarım güzel sonuc alrım
  • amazondan alan var mı ?
  • beyler Creative Sound Blaster kablosuz kullandım çok saglamdı hala çalışıyor fakat bir gün yatakta uyuya kaldım kafamın altıında can verdi :D
    sonra razer kraken 7.1 cho usb versiyonunu aldım herşey süper ama Creative Sound Blaster katar rahat degildi uzun kullanımlarda işkenceye donen dakikalar gibi oldu ve 16 gün sonra corsair void aldım wifi ve şuan bu satırları yazarken kafama takılı kafamda bişey yok gibi çok süper bi rahatlık yani anlatamam kullanınca anlarsınız ve kesinlikle
    kulaklık almadan önce corsair e bakmadan kulaklık almayın adamlar süper ötesi ürün yapmış mazemenin kalitesi ürünün rahatlıgı ürünün kafanda duruşu ve seslerin tertemiz gelmesi ve mikrofonunda oha dedirtecek kadar iyi olması ve bu performansı kablolu fiyatına kablosuz olarkada vermesi beni sevindirdi inş faydası olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2moon -- 21 Ağustos 2016; 10:46:13 >

• 2moon kullanıcısına yanıt
    Hocam Corsair Void için mikrofonun kötü olduğunu okumuştum Amazon'da 80$ ike alacaktım vazgeçtim. Kraken Chroma kullanan arkadaşım var çok memnun mikrofonu falan çok güzel. Ama şuanda G930 kullandığımdan ve kablosuz rahatlığına alıştığımdan, tekrar kablosuz alasım var. Corsair Void için ne dersiniz alınır mı ? Mikrofon olarak Razer'ın gerisinde mi yoksa eşit denebilir mi ? Ya da G930 ile kıyaslama yapılabilir mi?

Edit: Corsair Void'te Mac uyumsuzmuş zaten. Elimdeki seçenekler yine 2 ye iniyor Kraken Chroma veya HyperX Cloud 2(Bununda mikrofonuna kötü diyorlardı), ya da Mac uyumsuzluğuna rağmen alıcam ve G930'daki gibi kısmı özelliklerin çalışmasına razı olucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 22 Ağustos 2016; 15:13:51 >
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Void mic krakenke aynigibi yada bi cita ustu fark edemeye bilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2moon

beyler Creative Sound Blaster kablosuz kullandım çok saglamdı hala çalışıyor fakat bir gün yatakta uyuya kaldım kafamın altıında can verdi :D
    sonra razer kraken 7.1 cho usb versiyonunu aldım herşey süper ama Creative Sound Blaster katar rahat degildi uzun kullanımlarda işkenceye donen dakikalar gibi oldu ve 16 gün sonra corsair void aldım wifi ve şuan bu satırları yazarken kafama takılı kafamda bişey yok gibi çok süper bi rahatlık yani anlatamam kullanınca anlarsınız ve kesinlikle
    kulaklık almadan önce corsair e bakmadan kulaklık almayın adamlar süper ötesi ürün yapmış mazemenin kalitesi ürünün rahatlıgı ürünün kafanda duruşu ve seslerin tertemiz gelmesi ve mikrofonunda oha dedirtecek kadar iyi olması ve bu performansı kablolu fiyatına kablosuz olarkada vermesi beni sevindirdi inş faydası olmuştur

Hocam üç ürünüde kullanmışsınız bu kulaklıklardan ses ve bas kalitesi olarak hangisi daha üstün?

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    tabiki kraken ama rahat degil kullanamadıktan sonra anlamı yok onun için corsair microfonu daha iyi bas oranı kraken kadar degil ama çokta kötüde degil onun için corsair
  • Razerin yeni bir kulaklığı çıktı Man o War diye onu tavsiye ediyorum çok daha rahat
  • arkadaşlar konu kirliligi olmasın diye konu açmadım buraya sorayım dedim bu razer kraken 7.1 sadece kablosunu nereden bulabilirim benim kablo rahmetli oldu :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.