Bulamassın sonuçta ayrı satılmıyor birleşik garantiye filan ver
quote:
Orijinalden alıntı: Darren03
Bulamassın sonuçta ayrı satılmıyor birleşik garantiye filan ver
tr de garantisi geçerli değil arayıp sordum yurtdışına garanti için nasıl yollıyıcam nasıl bi yol izliyicem bulamadım onla ilgili birşeyde ondan kablo arayışına girdim :)
Ürünü nerden aldın yurtdışından aldıysan garantisi vardır bir şekilde göndere bilirin eğer teknosa gibi bir yerden aldıysan oranın garantisi vardır ürünü aldığında arkasında yapışık garanti kağıdı geliyor
Merhaba dostum. Bahsettiğin ürün Razer Kraken Usb 7.1 diye geçen mi yoksa Razer Kraken 7.1 Chroma mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Justex27
Merhaba dostum. Bahsettiğin ürün Razer Kraken Usb 7.1 diye geçen mi yoksa Razer Kraken 7.1 Chroma mı ?
Chroma dostum diğerlerinde ledler yok
Konu açacaktım ilk buraya yazayım Arkadaşlar bu ürünü kullananlarda da oluyordur büyük ihtimal herkes kontrol edebilir. Kulaklık takılı iken işlemciyi razer synapse uygulaması sürekli olarak %30 kullanıyor. Bu sorunu yaşayan çok kişi varmış genel olarak araştırdım neden olduğu bilinmiyor. Kulaklık kablosunu USB'den söküp taktığınızda geçici olarak işlemci kullanımı sıfıra iniyor. Taa ki siz pc yi tekrar başlatana kadar. Kraken 7.1 kullananlar lütfen işlemci kullanımını kotrol edebilir misiniz lütfen?
İşletim sistemi : win 10 synapse versiyon 2.20
İnceleme için teşekkürler hocam.
merhabalar arkadaşlar bu kulaklığın led renkleri nasıl değiştiriliyor bilgi verir misiniz ?
egemenozelkose
kullanıcısına yanıt
Razer synapse adlı programı indir ordan istedğin rengi ayarlaya bilirsin
7.1 Arkada müzik açık win 10 ve versiyon da 2.20 gördüğün üzere normal seviyede
Hocam gorev yoneticisinde islemler sekmesine tikla bakalim yanlis yeri gosteriyorsun. Muzik acmana gerek yok sadece gorev yoneticisini acman yeterli ve CPU'ya tikla en cok islem yapanlar en ustte listelensin
Kulaklik pc ye ilk takildiginda bu islem olmuyor kulaklik takili iken pc'yi kapatip actiktan sonra bu rezillik gundeme geliyor. Ortalama olarak %30 islemci hep kullaniyor. Suan kulakligi sokup takayim sorun gecici olarak duzeliyor. Razer Synapse 2.20
Arkada chroma lol ve curse açıktı onlarıda dikkate al bence normal
Birde synapse saatin yanında dururken kuçultulmüş bir şekilde cpu dan yemiyor yani işinizi ayarlayıp kuçulte bilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darren03 -- 22 Ekim 2016; 19:51:35 >
lanet olasi sey anakart ile alakali o zaman her model ve markada farklilik gosteriyor benimkisi MSI H170A Gaming Pro
arkadaşlar bende de aynı kulaklık var abd'den almıştım ama maalesef cızırtı sesi geliyor arkadan. bunun bir çaresi yok mu acaba? razer kraken 7.1 chroma benim kulaklığım. usb girişli bir ürün...
darthskywalker
kullanıcısına yanıt
Farklı girişe tak sürücülerinin güncel olduğuna emin ol
Kraken gerçekten rahat değil,ses kalitesi ve basına laf yok ama rahatlık konusunda yerlerde sürünüyor.Bir süre sonra kafam ve kulaklarım acıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme