Yüzbaşı
20 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 38 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Beyler kullanan varmı panel kaç bit ?
Arkadaşlar 2k asus gsync 144hz tn panelli mönitörüm var 3500tl kendime limit koydum ips curved 34 inc gsync olmayan mönitormu alayiml. Yoksa
27inc İps 4k gsyncli 144hz mönitörmü alayim yardimlarinizo bekliyorum
arkadaşlar daha öncede yazmıştım belki okumuşsunuzdur gtx 98ti amp extrem zotac ekran kartım yandı ve garantiye vatana verdim tam 20 gün doldu bugun ve vatandan sevindirici haberi aldım ürün iade alındı.
gelelim zotac a birdaha alırmıyım bedava verseler takmam kasama neden peki ?
1. gtx 480amp zotac aldımda 2 sene dolduktan sonra kart yanmıştı ve elimde kaldı garanti bitti kart yandı
2. gtx980ti amp extrem aldımda hız farkıbeni büyüledi ama bu kadar kısa sürede yanacanı bilemedim yandı kart bildim kokusu tuttu burnuma :D
gtx 480amp zotac yandıktan sonra gtx780 msi aldım kullandım yeni kasa topladım bilader kullanıyo gtx 980ti yandı o sırada biladerden gtx780msi ı aldım kasama taktım şuan onu kullanıyom ve hala çalışıyor sıkıntı yok msi a sonsuz saygılar
şimdi çekimi elime aldım ve inceleme yaptım hangi marka almalıyım incelemelerimde asus almaya karar verdim kompedantları msi gibi özel ve güzel ve fabrikasyon yapımı kartlar robotlar yapıyor digerlerindeki gibi elle tek tek parçaları topla test et yok adamlar aşmış asus seçtim
gtx 1080 asus ekran kartını sipariş ettim inş msi kadar kaliteli çıkar ve beni yormadan kullanırım
Aradaşlar black desert oynarken ekran bi anda gitti kasadan koku geldi ve hemen elektrigi kestim kasayi açtim ve zotac gtx 980ti amp extrem sicak ve kokuyordu sizce sonuç nedir?
merhaba arkadaşlar uzun süredir rat 9 ve g700s kullanıyom yipranmadan dolayı ouroboros aldım
şimdi bu 3 mause ne gibi özellikleri var üstünlükleri ve zaaflarını kullanış tarzıma göre buraya yazıya döküyorum

1: bağlantı tarzları aynı yani gecikme olarak hiç bir hissiyat farkları yok
2:ağırlık ve gövde olarak ayarlama konusunda 1.rat9 2.ouroboros g700s dengeli tasarımı ile ayar yapılmadan belli bir süre sonra eliniz alışır mause size alışmaz siz ona alışırsınız ama rat9 ve ourobosda mause size alışır
3:ekran da mause aktarım yüzeysel ilerle me ve denge piksel ayarlarında burda ouroboros önde geliyor pet piksel atlama olayından 2k mönitörde akış zorlanmaması dikkat çekici
ve ayarlanması çok ilginç ama gerçek süper ya kullannanlar bilir :D peki rat9 eet rat 9da iyi ama ilerleme zeminde dp ayarının dışında hiç birşey yapamazzsınız yüzeyin lazerle işlenmiş bir yazılımsal
desteği yok neyse o yani g700s de aynı zeminsel seçim piksel doku ön görüsü yok
4:fiyat g700s uygun fiyata kalite dikkat çekici ve ulaşılabilirliği kolay burdan logitech e teşekkürlerimizi sunalım ve razerde fiyat olarak türkiyede ulaşılabilirlik olarak biraz zor ama istedinizde
bir mağazadan gidip ödemesini yapıp kolay bir şekilde alabiliyorsunuz burdan razerede teşekkürlerimizi sunalım ve rat9 alacak olsan bi dert türkiyede yok fireball firması resmi satıcıları şu an kapalı
durumdalar ve türkiyede madcatz e ulaşmak imkansız ulaşsanda 2 katı fahiş fiyatlar burdan madcatz ALLAH BELANIZI VERSİN DİYORUZ ^^ türkiye burası ya olacaksın yada ürünü üretme arkadaş :)
5:rat9 kablo kesinlikle istemez olağın üstü portatif pil tasarımı ve şarj kitiyle kesintisiz kablosuz eğlence g700s ve ouroboros bu konuda rat9 a su dökemez acı gerçek
6:dedikya ucuz diye g700s e içinde çakma dandik kumandaya takmayacanız 3 sınıf sanyo şarj edile bilen pille mausenizi ters çevirip sizi yarı yolda koymak için hazırda bekliyor :D
g700s aldınmı duracell 2500mah 12v pilinizi alıp pil sıkıntınızı direk çözebilirsiniz 1 gün boyunnca oyna değiştirme istemez ouroboros da ise durum biraz farklı firma içinde gp nin kaliteli 2500mah 12v piliyle beraber geliyor ve ürün birkez daha ben pahalıyım ama herşeyim kalite farkımı her yerde gösteririm diyor rat9 ise pt.kitli güzel pilleri ile pil düşündürecek bir olayla uğraşmıyor
not: bunları neden yazdım eğer kablosuz bir mause alacaksanız bu 3 ünden biri olacaktır kesinlikle ve bunları kullandım için bilgilendirme amaçlı yazdım
yine seçim sırasına gelirseniz sorularınızı alabilirim arkadaşlar yardım etmeye çalışırım

https://store.donanimhaber.com/5f/6d/06/5f6d061cd2d98d66210576df7465d2af.jpg
merhaba arkadaşlar çok ilginç bir hata ile karşı karşıyayım
x64 Tabanlı Sistemler İçin Windows 10 Version 1511 İçin Internet Explorer Flash Player Güvenlik Güncelleştirmesi (KB3119147)
bu güncellemeden sonra bilgisayarımda chrome ile girdim sitelerde birden çok video açtığım zaman
bilgisayarımda görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diye bir hata alıyorum
işin tohaf tarafı aynı olayı edge ile yaptımda bu hatayı almıyorum yada
Call of Duty Advanced Warfare full ultra ayarlarda 2k oynarken hata almıyorum
watch_dogs full ayarlarda 2k oynarken hata almıyorum
Splinter Cell Blacklist METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN ful 2k ayarlarda hata almıyorum
dying light full ayarlarda 2k oynarken saatlerce hata almıyorum
AMA şu lanet güncellemeden sonra CHROME ile girdim sitelerde htlme yada flaş bilemiyom ama
çok sayfa açınca bu saçma hatayı alıyorum sizce bu microsoftun chrome kullanımını kısıtlama yapmak için uğraşırken böyle
bir hatamı açığa çıkarttı yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar herkez gibi bende ttnetden yedim kazıklarla bi ev aldımdı şimdi ye 90lira öde 50mbit 200gb kota 200 gb 1 günde bitti 29 gün 3mbit internet kullandım. Gelelim öncesine eskiden 8mbit di en azından 20 gün giderdi 10 gün 3mbit eziyeti çekerdim sonra artık ttnete son dedim yeter dedim aramaya başladım fixnet buldum kargola evrakları dendi sogudum sonra arkadaşımın kafesine gittim goonet duydum anlattı aradık sonra bilgi aldım aklıma yattı sonra arkadaşım dediki özgür kafede 40 makina var yetiyo dedi yetmedimi diğer interneti açıyom dedi aam yetiyor dedi yeten şey ise 32mbit sınırsız limitsiz internet düşündüm cafeye bu yetiyosa banada yeter dedim aylık 160liraya 32mbit interneti aldım kullanıyom ve evde 2 pc 3 telefon 2 televizyona internet gidiyo banamısın demiyo yetiyor ve en güzeli ben online oyun oynarken kardeşim yan odada yayın yapıp oyun oynarken bile cayır cayır ping sorunu olmadan oynuyoz ve hiç bir sıkıntı yok size tavsiyem apartmanınızda arkadaşınız varsa bu işe 2 kişi ortak girilerek hem ekonomik hemde perfonmans sağlana bilir belki bazılarına 160lira çok gelecek ama 2 ye bölündümü gerçekten süper bir olay olur TEK SIKINTIM İLERİSİNİ DÜŞÜNÜYOMDA İNŞ FİYAT ARTMAZ YADA BU HİZMET KAPANMAZ GERÇEKTEN ÇOK SÜPER Bİ OLAYLA
İSTEDİN OYUNU İNDİRSEMMİ DİYE DÜŞÜNMEYE SON İNDİR GEÇ OYNA ARŞİVLE BEYENMEZSEN ya anlat anlat bitmez tamam ttnet alt yapısı kullanılıyo ama adamlar hizmet veriyor ya
bence sunucuları daha iyi ve pingim daha temiz stabil hal aldı süper ya
arkadaşlar SAMSUNG 950 PRO 512 GB 550-520 M.2 alcam fakat msi Z97 GAMING 5 m.2 yuvası bu ssd yi tam olarak desteklermi ben az araştırdım destekler gibi duruyo ama tam olarak
ssd nin verimini kullana bilirmiyim ? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
arkadaşlar steamda tera farklımı kendi acc mi orda aça bilecemmi oynayanlar varmı steamda cevaplarınızı bekliyorum
merhaba arkadaşlar 4790k dan 5820k geçmek mantıklımı bir fark olurmu yardımlarınızı bekliyorum
not:ddr3:32gb 2400cl10 ram göz önünde bulundurarak ddr4 a da geçmiş olacam ramlerde fark edermi sizce ?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC toplama
Otomobil
Audi
Mobil cihaz
LG
Operatör
Vodafone
ISS
GOONET
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
World of Warcraft
HORDE
Steam
lopasit
TV
LG
Klima
Mitsubishi Heavy
Ses Sistemi
Creative
Tablet
apple
Notebook
MSI
GPS, Navigasyon
pioneer
Fotoğraf Ekipmanları
Canon
LOL
Leona
Motosiklet
Honda
Dünyadan Futbol
Antalyaspor
Kulaklık - Amfi
Creative
Clash of Clans
8.seviye
Basketbol
Chicago Bulls
İşlemci
Intel
Anakart
MSI
Sabit Disk
OCZ
Ekran Kartı
Asus
Modem
Airties
Beyaz Eşya
Arçelik
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 511
İkinci El Bölümü Mesajları: 27
Konularının görüntülenme sayısı: 3.877 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.