Şimdi Ara

Ray-Ban wayfarer'lere bu kadar para verilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
4.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler geçen alacaktım vazgeçtim denedim gözlükçü de bayağı iyi de 380TL çekti sonra 300 yaparım sana dedi gözlük bu.

• 300 Pahalı bu gözlük için..
  • gayet normal yani ray-ban de fiyatlar zaten böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombur -- 13 Haziran 2012; 13:05:43 >
  • herkeste var bu aga nasıl beğeniyorsunuz bunu ya..ayrıca benden duymuş olma Türkiye'deki raybanların çoğu sahte :) [diye duydum piyasada]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ray-Ban icin ucuz bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada tüm modellere nereden bakabilirim bende güneş gözlüğü almayı düşünüyorum da
  • yakisiyorsa al tom ford lar 1000tl den basliyor yada ray-ban pilot serisinin 2000 liralik gozlukleri var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    guitar pro ya para verilir mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

herkeste var bu aga nasıl beğeniyorsunuz bunu ya..ayrıca benden duymuş olma Türkiye'deki raybanların çoğu sahte :) [diye duydum piyasada]

Mert Optik'te sahte ray ban mı satacaklar dostum?
  • Mert optik cinden getirdigi bi ara soyleniyordu wayfarer taaa 90larda almisti annem simdi moda oldu takmiyorum... herkes birbirinden ozenti..

• çakmasını alacağım ne kadardır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 13 Haziran 2012; 13:19:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

Mert optik cinden getirdigi bi ara soyleniyordu wayfarer taaa 90larda almisti annem simdi moda oldu takmiyorum... herkes birbirinden ozenti..

Valla ben özentilikten değil uzun zamandır istiyordum moda olmadan önce de.
  • 2132 ise istediğin hepsiburada da 200 lira
  • 5 liralık gözlükleri zencilerden al da gözlerin pert olsun. Lens kullandığım için kesinlikle sahte gözlük kullanamam.
  • Ohaa Özdilek'te 200 lira bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper

5 liralık gözlükleri zencilerden al da gözlerin pert olsun. Lens kullandığım için kesinlikle sahte gözlük kullanamam.

lens ile sahte gözlüğün alakası ne ki? tamam normalde de zararlıdır da lens olunca ne oluyor? ben de lens kullanıyorum merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Mert optik cinden getirdigi bi ara soyleniyordu wayfarer taaa 90larda almisti annem simdi moda oldu takmiyorum... herkes birbirinden ozenti..

Kirmizi seviyorsan kirmizi tercih et yoksa git bunun sahtesini al kimse vay bu gozluge bak demez hava atmak icin almiyorsan eyv atmak icin aliyorsan bu renge okadar verme kirmizi cerceve yesil camli bulursan al bence bizde leopar desenli yesil camli var

• Valla 23 yıllık ray-ban classic var taş gibi kullanıyorum yanları falan deri çok güzel.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Kirmizi seviyorsan kirmizi tercih et yoksa git bunun sahtesini al kimse vay bu gozluge bak demez hava atmak icin almiyorsan eyv atmak icin aliyorsan bu renge okadar verme kirmizi cerceve yesil camli bulursan al bence bizde leopar desenli yesil camli var

Kırmızı siyah camlı var 15 TL'ye almıştım ama kırıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: anlatincaolmadi

quote:

Orijinalden alıntı: Alper

5 liralık gözlükleri zencilerden al da gözlerin pert olsun. Lens kullandığım için kesinlikle sahte gözlük kullanamam.

lens ile sahte gözlüğün alakası ne ki? tamam normalde de zararlıdır da lens olunca ne oluyor? ben de lens kullanıyorum merak ettim

Lensle güneşe bakmak çok zararlıymış. Merceği inceltiyormuş diye söylemişti zamanında göz doktorum.
  • Tulin sahin bi programda anlatmisti her mode herkese uymuyor bende mode olarak degil size ne yakisiosa onu kullanin police var prada varda var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.