Şimdi Ara

guitar pro ya para verilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler soru başlıkta açıkçası alırsam gerçekten çok işime yarayacak. hem klasik hem elektro gitar çalıyorum. zamanında torrentten baya araştırmıştım ancak bulamamıştım, bulduklarımda çalışmıyordu. 50 dolar şuan, 200 liraya yakın bir ödeme yapmam lazım alsam mı almasam mı aradayım. ülkede rahat kafayla gitar bile çalamıyoruz anasını satayım. biraz daha bekleyebilirim ancak refarandum yaklaşıyor dolar garanti 4e çıkacak o sıralar

• #hayır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • guitar pro 6 + 55000 tabs + manuel ben bulup indirmiştim zamanında

toplam 3,6gb o yüzden internete tekrar yükleyemem sonsuza kadar sürer, başka yöntem biliyorsan yardım etmeye çalışırım. Embrace tarafından çözülmüş istersen tekrar bir arat bak

korsana #hayır
  • Tab pro var 20 $ mobil versiyonu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • v. Persie kullanıcısına yanıt
    Tab pro sadece sarki notlarini bulundurur. Apksi da bulunabilir. Arkadasin dedigi sey bir nevi sanal amfi prosesor pedal. Efekt vermek icin kullanilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gp5 i nette bulabilirsin ayrıca hiç gerek yok internette bir ton kaynak var araştırırsan bulabilirsin youtube da cifra club diye bir kanal var misal onlar şarkıların nasıl çalıcagını anlatıyor gerçi ispanyol kanalı ingilizce kanallarda var songster gibi siteler de tab felan da var para verme bence dolar bu kadar uçukken
  • zamanında windows xpye indirmiştim full indir mi ne bulmuştum . onla çalmaya çalışırdım sıkıldığımda da şarkı indirip oynatırdım böyle işte sadece vokali çalardım yada sadece bassı çalardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.