Şimdi Ara

Bu Nike Air Force 1 sahte mi? (Anlayanlar konuya lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 440 tlye gittigidiyordan aldım bugün geldi. Satıcıya neden ucuz olduğunu sorunca yurtdışından getiriyoruz dedi. Nike fiyatı 669 tl. Malzeme kalitesi sırıtmıyor ama yandaki deliklerin ikisi de aynı yerde değil,sol tekindeki yarım santim saha aşağıda. Kesin olarak anlamanın yolu var mıdır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up
  • Azda olsa yorum yapayim.. büyük ihtimalle sahte..
  • sahte bence 4. fotoğraf özetliyor durumu yolla gitsin iade al
  • gitti gidiyor satıcısından(esnaf) 440TLye ayakkabı almak :DD kardeş siz parayı çöptemi buluyorsunuz o ayakkabının sahte olma ihtimali yüzde 99.9 valla müstehak size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sahte olmaktan ziyade defolu ürün de olabilir. Biliyorsunuz ki defolu ürünler normal fiyatından daha düşük fiyata satılıyor. Sahte olmuyor ancak üretim hatası bulunabiliyor.
  • O kadar paran var madem çok güzel ayakkabılar alabilirdin neden ggden aldin ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mob Associate kullanıcısına yanıt
    Kardeşim madem 440 tl veriyosun git mağazan başka bilşey al ya. Air force olması şart mıydı.....

• Bence yalan konu ama gerçekse diye yazıyorum, %100 sahte.

• quote:

Orijinalden alıntı: venom.X

Bence yalan konu ama gerçekse diye yazıyorum, %100 sahte.
    Bana da inandırıcı gelmedi ama kesinlikle sahte, kendi mağazaları ya da resmi satıcılardan almayacaksanız gidip o mağazalardan ürünü inceleyiniz.
  • 440 liraya gittigidiyordan ayakkabı almak da yürek ister helal olsun. Böyle bir ayakkabı alan insanın 100-150 liraya takılmaması gerekiyor. Git resmi mağazadan al direk 600'e aklında hiç soru işareti kalmasın.
  • ysjodyy Y kullanıcısına yanıt
    Hocam neyin dramını yapıyorsun? Müstehak olan nedir anlamadım? İade şansımız var sonuçta,ben de sahte olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak aldım ürün gelince de içime sinmedi ama yine de bir sormak istedim foruma. En hoşlanmadığım üsluplar. Parayı çöpte bulmuyoruz kazanıyoruz alnımızın teriyle.

• r.H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Air Force özellikle istediğim için aldım. Bugün iade ediyorum zaten,ürün sahte gibi.

• Bence de sahte sahtenin iyisi ama galiba

• Kardeş iade ettin mi ? ve ayakkabı orijinal air force kutusunda mı geldi yani (gri olan kutudan bahsediyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scraball

Kardeş iade ettin mi ? ve ayakkabı orijinal air force kutusunda mı geldi yani (gri olan kutudan bahsediyorum)
    İade edip paramı geri aldım. Ayakkabı kırmızı nike kutusunda geldi. Satıcıyla görüştükten sonra ürünün sahte olduğuna eminim.
  • Bu ayakkabiyi bedava verseler giymem modele bak.Çöp.

• 440 liraya ayakkabımı alınır kafayımı yediniz kardeşim yazık günah be..giyeceğin max 5 veya 6 ay oda sürekli..

kampanyaları takip etsene bir sürü sağlam site var flo var yeşil kundura vs vs
  • Sahte kardeşim. Nerde görsem tanırım air forceyi

• Orjinal büyük ihtimalle bende kullandım çünkü belli ediyor kendini

Arkadaşların dediği gibi defolu ürün olabilir orasını bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORTALDANCE -- 25 Eylül 2019; 16:38:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.