Şimdi Ara

Ray Ban güneş gözlüğü çakma vs. orijinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler güneş gözlüğü alacağimda çakma 10 TL'lik Ray Ban ile orijinal Ray Ban arasinda göze zarar verebilecek fark varmi. Bu sadece Ray Ban için degil bütün gozluk markalari icin merak ediyorum. Çakmalar göz sağligina zarar verirmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• benim bi arkadaş çakma kullanıyordu parası yok diye sonra güneş gözlüğünü bırakıp büyüteç aldı
    * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • Bizim de bir arkadaş kullanıyordu.

Kör oldu.

Orijinalden alıntı: RTÇ

Bizim de bir arkadaş kullanıyordu.

Kör oldu.

oda birşey mi bizim arkadaş
    ÖLDÜ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: frknkoca2

ultraviyole onemlimidir gozluklerde ?

çok önemli
    uv korumasız almaktansa gözlüksüz dolaş
    uv koruması olmadığı zaman sadece görünür ışık azaldığı için göz bebeği genişliyor ve daha fazla uv giriyor

Orijinalden alıntı: carl johnson

quote:

Orijinalden alıntı: frknkoca2

ultraviyole onemlimidir gozluklerde ?

çok önemli
    uv korumasız almaktansa gözlüksüz dolaş
    uv koruması olmadığı zaman sadece görünür ışık azaldığı için göz bebeği genişliyor ve daha fazla uv giriyor

tesekkurler
  • Ray ban sahtesi ürünleri herkeste gördüğümden marka değeri erimiştir benim için. Gözlüğü görenler önce güzelmiş der sonra kaça aldın der üç rakamlı fiyat söylersen salak yerine konursun pazarda 10 lira derler
  • orjinali var ama çakması daha güzel göründüğü için ilk önce orjinalini, üstüne çakmasını giyiyorum. hem uv den korunuyorum. hem de gözlüğü kaça aldın diyince ikisinin toplamını söylüyorum. önümü göremiyorum orası ayrı konu.
  • UV yoksa orijinali de işe yaramaz.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.