Şimdi Ara

Raul Meireles Milli Takım Takip Konusu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaşlılar gibi artık bizimde bir tarafımız portekizli

Kaplanın ilk maçı;

07 Eyl Cum 2012 Lüksemburg - Portekiz

Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • fernandes çağrıldı ama sakatlığı yüzünden geri çevirdi reis

Orijinalden alıntı: Lawagolem

fernandes çağrıldı ama sakatlığı yüzünden geri çevirdi reis

geri çevirmedi, kadrodaydı sakatlanınca çıkarıldı diye biliyorum.. inşallah bian önce iyileşir

Orijinalden alıntı: Omara

quote:

geri çevirmedi, kadrodaydı sakatlanınca çıkarıldı diye biliyorum.. inşallah bian önce iyileşir

bende affını istedi diye okudum haberi. neyse farketmez sonuçda yok kadroda. 1 haftalık basit bi sakatlığı varmış. daha 26 yaşında milli takımda çok işler yapıcak inşallah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Omara

quote:

bende affını istedi diye okudum haberi. neyse farketmez sonuçda yok kadroda. 1 haftalık basit bi sakatlığı varmış. daha 26 yaşında milli takımda çok işler yapıcak inşallah

valla oyuncularımız kendi ülkelerinin milli takımlarında ne kadar çok oynarsa, ülkemizin prestiji adına o kadar katkıda bulunurlar diye düşünüyorum, o yüzden ben de destekliyorum tabi yabancıları, ama Türkiye'ye karşı oynarken değil

• quote:

Önemli değil bir daha ki maçta başlığa Ferdi'yi de ekler Portekizi destekleriz
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • S Haber'de Portekiz-Azerbaycan maçı oynanıyor, Meireles sahada şu an. Merak eden, kendisini izlemek isteyenler kaçırmasın.

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

S Haber'de Portekiz-Azerbaycan maçı oynanıyor, Meireles sahada şu an. Merak eden, kendisini izlemek isteyenler kaçırmasın.

Teşekkürler bilgilendirme için..
    Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, Bir devin uyuduğu yerdir. Eğil de kulak ver bu mahşerî yığın Fenerbahçe kalbinin attığı yerdir. Bu korkunç,inleyen sesin altında, Gördüğün bu yürek,Migrosta Fenerbahçe uğruna,Zafer yolunda, Gönül verenlerin yattığı yerdir. Bu yürek,her zaman her yerde seninle, Rakibin seni yenerken bile. Darağacında olsa bile Son sözü,son nefesi FENERBAHÇEDİR. Düşün ki dökülen ter,nefes,betin Verdiği bu destek amansız çetin Bir harbin sonunda bütün Fenerlinin ASALET zevkini tattığı yerdir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

S Haber'de Portekiz-Azerbaycan maçı oynanıyor, Meireles sahada şu an. Merak eden, kendisini izlemek isteyenler kaçırmasın.

saol
  • Meireles kaleci ile karşı karşıya mutlak gol pozisyonunu kaçırdı ilk yarı bitti ilk yarıya göre değerlendirdiğimiz zaman isabetli pasları var araya iyi toplar atıyor kornerleri güzel kullanıyor emre'nin yerini doldurur gibime geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: K U N

Bu Meireless sanki sazı eline alıp takımı yönlendirebilecek biri degilmiş gibi geliyor bana .Hele ki Emreyle kıyaslandığında.Siz ne diyorsunuz ?

Yok usta Emre başkaydı.Yerli ,bonservisi bizde ,extra 10 m luk değil ,saha içi gaz verir(gerçi kötü yanlarıda vardı ama kimin yok ki)

Orijinalden alıntı: erzincanspor

topu durdurmadan muthis orta yapti ve golu attirdi.

video var mı?
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S

https://steamcommunity.com/id/katates/ -https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • Ah simdi yaninda emre olacaktı

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: erzincanspor

topu durdurmadan muthis orta yapti ve golu attirdi.

video var mı?

1.20'den itibaren.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.