Şimdi Ara

RATCHED & CALNK İNTO THE NEXUS [PS3 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  RATCHED & CALNK İNTO THE NEXUS [PS3 ANA KONU]

Sony'nin Yeni Duyurusu Belli Oldu

Takipçilerimizin hatırlayacağı üzere geçtiğimiz günlerde Sony cephesinden bir teaser görüntüsü yayınlanmıştı. Bu teaser görüntüsünün altındaki duyuru belli oldu. Ratchet & Clank: Into the Nexus ortaya çıktı.

Şu sıralar Xbox One'a özel oyun geliştirdiğini bildiğimiz Insomniac Games'in sitesinde anlık bir şekilde yayınlanan, şimdilerde ise silinen bu duyuruda oyunla ilgili yayınlanan poster ve logodan başka pek fazla bilgiyi göremiyoruz. Ratchet & Clank: Into the Nexus isimli oyunun PS3'e mi yoksa PS4'e mi çıkacağı konusunda herhangi resmi bir bilgi yok.

Oyunla ilgili resmi bilgiler çok yakın zamanda yayınlanacak gibi duruyor. Şimdilik gördüğümüz görsellere aşağıdan bakabilirsiniz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sonynin_Yeni_Duyurusu_Belli_Oldu-39842.htm

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=618181&page=45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 11 Temmuz 2013; 4:45:16 >

• Kratos, İskandinav tanrılarına dalabilir
  • Gow gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • God of War: Ascension çıkışını tamamladıkdan sonra Sony Santa Monica yeni bir oyun üzerinde başladığını belirtmiş sanırım.

Burada belirtmekte fayda var Santa Monica, Ready at Dawn sütüdyyosu ile ortaklaşa The Order: 1886 oyunu üzerinde çalışıyor.

Tabiki burda Santa Monica nın bahsettiği oyun The Order: 1886 değil kanımca .

Yeni bir Bomba ile karşı karşıyayız.

quote:

Sony Releases Mysterious Picture, Teases “When Worlds Collide”

Update: As some commenters have pointed out, the image does bear some similarities to a secret image in God of War: Ascension. Developer Sony Santa Monica have been working on a new IP since the release of GOW III.

Kaynak:
    http://www.playstationlifestyle.net/2013/07/09/sony-releases-mysterious-picture-teases-when-worlds-collide/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 9 Temmuz 2013; 20:20:56 >

• Playstation post on FB "When Worlds Collide"

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=618181

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

God of War: Ascension çıkışını tamamladıkdan sonra Sony Santa Monica yeni bir oyun üzerinde başladığını belirtmiş sanırım.

Burada belirtmekte fayda var Santa Monica, Ready at Dawn sütüdyyosu ile ortaklaşa The Order: 1886 oyunu üzerinde çalışıyor.

Tabiki burda Santa Monica nın bahsettiği oyun The Order: 1886 değil kanımca .

Yeni bir Bomba ile karşı karşıyayız.

quote:

Sony Releases Mysterious Picture, Teases “When Worlds Collide”

Update: As some commenters have pointed out, the image does bear some similarities to a secret image in God of War: Ascension. Developer Sony Santa Monica have been working on a new IP since the release of GOW III.

Kaynak:
    http://www.playstationlifestyle.net/2013/07/09/sony-releases-mysterious-picture-teases-when-worlds-collide/

hocam oyunu oynadıysan oyunun neresinde geçiyor bu cümle? spoiler mıdır? ben daha oynamadım ondan soruyorum

• Oynamadım henüz kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 9 Temmuz 2013; 20:26:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlasildi sacma sapan bilim kurgu fantazi bir oyun geliyor..
    Muhtemelen Halo'ya rakip olabilir..

Bende az kalsin heyecanlanmistim..
  • Neogaf da bir çok oyun olasılığından bahsetmiş kulağıma gelen en ilginç olanı

Naugthy Dog Sci-fi game?

• quote:

Orijinalden alıntı: TurQarizma

Anlasildi sacma sapan bilim kurgu fantazi bir oyun geliyor..

Bilim kurgu oyunu saçma sapan mı oluyor kardeş ?
  • Benim de aklıma god of war ascension referansı geldi ilk başta. Ayrıca yine god of war III overture videosunda 2.19'a dikkat

Ek olarak Ascension'da Nyx'in heykeli gözümüze gözümüze sokulduğu halde hakkında hiçbir açıklama yapılmadı ki kendisi mitolojide gece tanrıçasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 9 Temmuz 2013; 23:12:51 >
  • 3 kasımda tutulma olucakmış, Ps4 ün çıkış tarihi olabilirmiş.

• Sony bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor

Evet sevgili okuyucular, Sony çok açıkça bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor. Fakat ne olduğu konusunda hiçbir fikrimiz yok. Bugün Twitter ve Facebook sayfalarından, tek bir kelime bile yazmadan sadece bu resmi paylaştılar.

Evet gördüğünüz gibi resimde bir çeşit güneş tutulması gözüküyor. Üzerinde de "When Worlds Collide", yani "Dünyalar Çarpışınca" ifadesi yer alıyor. Seinfeld hayranlarına komik bir tirad hatırlatmaktan başka bir bir işlevini bulamadığımız bu resim hakkında akla en yatan teori; bu sene 3 Kasım'da bir güneş tutulması yaşanacağı ve bu resmin de o tarihe atıfta bulunduğu yönünde. PS4'ün çıkış tarihi bu olabilir mi? Siz ne dersiniz MK okurları bu resim bize ne anlatıyor?

http://www.merlininkazani.com/Sony_bize_bir_seyler_anlatmaya_calisiyor-haber-63554p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 9 Temmuz 2013; 23:19:33 >

• PS4'ün çıkış tarihi mi? Oyun duyurusu mu? Anlamadım.

• cod bf crysis kill zone tarzında olmaz umarım.

deep down gibi oyunlar bekliyorum daha çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

quote:

Yanlis anlasilmasin,fakat uzay robot canavar savaslari felan gibi seyler bana cok sacma sapan geliyor.
    Tabi zevk meselesi. Fakat sahsi fikrim realizmden uzak her oyun bana bos geliyor. Ayrica oyun yapimcilari icin boyle oyunlari yapmak realist oyunlardan daha zor olsa gerek. Cunku belli bir mantiga uygun kurgu yok. Canavar yapar adam,yuruyusu isterse yamuk olsun. Kimse sacma demez.
    Ama realist bir sey yapmak istediginizde adamin yuruyusude hareketleride reaksiyonlarida mantiga uygun olmak zorunda ve bu daha zor yapimcilar icin.
    Eh haliyle sacma bir oyun oluyor ozetle.

Boyle oyunlar kucuk tasinabilir smart aletlerde kalmali.
    Ben eger ki dunyanin parasini bir oyuna veriyorsam
    kocaman ekranda dandik grafiklerde lazerli silahlara,robotlarin dovusune,pokemon tarzi gerilime bagli kalmamaliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 10 Temmuz 2013; 3:07:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Sony bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor

Evet sevgili okuyucular, Sony çok açıkça bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor. Fakat ne olduğu konusunda hiçbir fikrimiz yok. Bugün Twitter ve Facebook sayfalarından, tek bir kelime bile yazmadan sadece bu resmi paylaştılar.

Evet gördüğünüz gibi resimde bir çeşit güneş tutulması gözüküyor. Üzerinde de "When Worlds Collide", yani "Dünyalar Çarpışınca" ifadesi yer alıyor. Seinfeld hayranlarına komik bir tirad hatırlatmaktan başka bir bir işlevini bulamadığımız bu resim hakkında akla en yatan teori; bu sene 3 Kasım'da bir güneş tutulması yaşanacağı ve bu resmin de o tarihe atıfta bulunduğu yönünde. PS4'ün çıkış tarihi bu olabilir mi? Siz ne dersiniz MK okurları bu resim bize ne anlatıyor?

http://www.merlininkazani.com/Sony_bize_bir_seyler_anlatmaya_calisiyor-haber-63554p1.html

Iste bu guzel bir haber olurdu..
    Ama dunyalarin carpismasi slogani bence bir oyuna sinyal..

• quote:

quote:

quote:

Yanlis anlasilmasin,fakat uzay robot canavar savaslari felan gibi seyler bana cok sacma sapan geliyor.
    Tabi zevk meselesi. Fakat sahsi fikrim realizmden uzak her oyun bana bos geliyor. Ayrica oyun yapimcilari icin boyle oyunlari yapmak realist oyunlardan daha zor olsa gerek. Cunku belli bir mantiga uygun kurgu yok. Canavar yapar adam,yuruyusu isterse yamuk olsun. Kimse sacma demez.
    Ama realist bir sey yapmak istediginizde adamin yuruyusude hareketleride reaksiyonlarida mantiga uygun olmak zorunda ve bu daha zor yapimcilar icin.

kocaman ekranda dandik grafiklerde lazerli silahlara,robotlarin dovusune,pokemon tarzi gerilime bagli kalmamaliyim.

gears of war serisi dandik grafikli veya kurgulu değildi,bir oyun fantastik veya bilim kurgu türünde oldugu için dandik grafikle olmak zorunda değil hele basit kurgu asla değil,düşüncelerini çürütecek lost planet,killzone vb... birsürü oyun varken "dandik grafikli pokemon tarzi gerilim" gibi absürd şeyler demen çok komik...

saygı duyarım senin kendi düşüncen fakat,yanlışın yanlış oldugunun belirtilmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: magicool

quote:

quote:

quote:

gears of war serisi dandik grafikli veya kurgulu değildi,bir oyun fantastik veya bilim kurgu türünde oldugu için dandik grafikle olmak zorunda değil hele basit kurgu asla değil,düşüncelerini çürütecek lost planet,killzone vb... birsürü oyun varken "dandik grafikli pokemon tarzi gerilim" gibi absürd şeyler demen çok komik...

saygı duyarım senin kendi düşüncen fakat,yanlışın yanlış oldugunun belirtilmesi lazım

1-) Size gore harika grafikler olabilir..
    Ama bana gore degil.
    Golgelendirme,focus,isiklandirma goze hos gelebilir,fakat bu grafigin muthis oldugunu gostermez. Her sey muthis diyelim hadi..
    Sacma sapan gozden bir isigin cikmasi,ates ederken cikan komik patlama isiklandirmalari vs her seyi bozuyor. Bu bence daha komik!
    2.) Ayrica grafikleri pokemonla kiyaslamamistim dikkatinizi cekerim.
    " dandik grafiklerde lazerli silahlara,robotlarin dovusune,pokemon tarzi gerilime bagli kalmamaliyim " yazmisim.

Eh pokemonlarda kendi aralarinda savasirdi,tek gerilimi buydu.
    Birisinin atesi vardi digerinin suyu.. Bir baskasinin kanati! Mantiga bakarsak fark nerede?
    Yasiniz kac bilmiyorum,yanlis anlamayin kesinlikle.
    Boyle oyunlari oynayan kocaman arkadaslarimda var cevremde.
    Kucumsemek icin felan da soylemiyorum,fakat bana cocuksu geliyor boyle oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 10 Temmuz 2013; 3:31:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

PS4'ün çıkış tarihi mi? Oyun duyurusu mu? Anlamadım.

/>

Büyük ihtimal hem PS4 çıkış tarihi, hemde PS4 EX oyun. Mustafa Yiğit 18 Temmuzda zaten PS4 dün Türkiye çıkış tarihini açıklayacak.

Zira Sony Gamescom'da PS4'de özel yeni oyunların duyurulacağını açıklamışdı.

E3 de gördüklerimiz sadece madalyonun bir yüzü

Gamescom'da PS4 için Yeni Oyunlar Duyurulacak

E3 fuarında Playstation 4'ün Sony'e bağlı stüdyolar tarafından geliştirilen DriveClub, Knack, Killzone: Shadowfall, inFAMOUS: Second Son ve The Order: 1886 gibi oyunlarla boy gösterdiğine şahit olmuştuk. Konsol çıkmadan önce daha fazlasının tanıtımı yolda gibi görünüyor.

Sony Computer Entertainment Europe patronu Jim Ryan tarafından yapılan açıklamaya göre Almanya'nın Köln kentinde 21-25 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Gamescom fuarında yeni oyun duyuruları yapılacak.

Sony'e bağlı stüdyolarda şu an 30 oyunun Playstation 4 için geliştirilmekte olduğunu bunlardan 20 tanesinin konsolun ilk yılında piyasaya çıkacağını biliyoruz. Üstelik bu oyunlardan 12 tanesi ise yepyeni isimlermiş. Gamescom'da bu isimlerden bazıları mutlaka ortaya çıkacaktır.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Gamescomda_PS4_icin_Yeni_Oyunlar_Duyurulacak-39387.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 10 Temmuz 2013; 3:30:45 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.