Bildirim
Rar Dosyasını Açarken Aldığım Hata
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
rar'ın adını değiştir diyerek sallama hakkımı kullnıyorum. -
Valla ben o dediğini salladım bi kaç yöntem daha denedim gene olmadı -
Sana yardım edeceğim aklıma gelmezdi (:
Neyse rarı çift tıkla açılıcak içinde çıkaracağın dosyayı masa üstüne sürükle bırak çıkarır o. -
Sanırım dosyan
C:\çokkarakterlibirklasöradı\çokkarakterlibirklasöradı\çokkarakterlibirklasöradı\çokkarakterlibirklasöradı\çokkarakterlibirdosyaadi.rar
Dosya yolu çok uzun olduğu için çıkartamıyor arşivden. Arşivin yerini
C:\dosyaadi.rar olarak değiştirirsen arşive taşıyabilirsin. -
C:\Documents and Settings\Ömer\Belgelerim\Downloads\Compressed bu uzantıdan bahsediyor.Rar Masa üstüne kes yapıştır hata almayacaksın.. -
Buraya çıkar yerine masaüstüne çıkar dedim sorun düzeldi ilk kez karşılaştığım bir sorun idi; cevap veren herkese teşekkürler, -
rica ederik -
çok işime yaradı teşekkürler -
7zip programını kur onunla acarsan sorun olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: aydd
7zip programını kur onunla acarsan sorun olmaz
adam konuyu m.ö 2008'de acmıs sen m.s 2013 de cevap vermıssın. Aradakı yıllarda magaradaydın heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: beybozkurt
quote:
Orijinalden alıntı: aydd
7zip programını kur onunla acarsan sorun olmaz
adam konuyu m.ö 2008'de acmıs sen m.s 2013 de cevap vermıssın. Aradakı yıllarda magaradaydın heralde
forumda bu cevapları saçma buluyorum neden derseniz googlede bu hatayı arayan kişiler bu sayfayı okuyacaklar ve cevabını bulacaklar ben o arkadaş için cevap vermedim bundan sonra bu şekilde hata alanların ne yapması gerektiğini bilsinler diye yazdım -
Aynen... Yıl 2014 ve ben bu sorunla karşılaştım ve arkadaşın cevabı sayesinde çözdüm. Verilen yanıtlar geç olsa bile ileride bu gibi sorunları yaşayacaklar için faydalı olabiliyor. -
yıl 2017ye çeyrek var ve aynı hatadan muzdariptim. cevaplar için teşekkürler sorunu robinson kardeşimin cevabıyla hallettim. :) -
2017 son çeyreğinde işimi gördü -
2018 e ramak kaldı işime yaradı :D
Ek Not:
Universal Extractor ile dosyalarınızı sorunsuzca çıkartabilirsiniz. Üstelik program bedava.
İndirmek için:http://legroom.net/software/uniextract#download
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzai -- 22 Kasım 2017; 10:58:19 > -
Atın yalanınızı ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X