Şimdi Ara

gmail zip dosyası gönderirken hata veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gmail zip dosyası gönderirken hata veriyor sebebi ne olabililir.
    (adsltest.zip contains an executable file. for security reasons. Gmail dose not allow you to send this type for file.)
    yukardakı hata kodundan nasıl bir cozumle kurtulabılır dosya gonderebılırım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gmail'de "Güvenlik Nedeniyle Engellendi" Hatası ve Çözümleri

Gmail hesabından zip dosyası göndermeye çalışırken "Güvenlik nedeniyle engellendi" hatası alabilirsin. Bu hata, Google'ın hesabını kötü amaçlı yazılımlardan veya virüslerden korumak için aldığı bir önlemdir.

Hata Nedenleri:

• Zip dosyasının içinde kötü amaçlı yazılım veya virüs olması
    • Dosyanın çok büyük olması
    • Gmail hesabında şüpheli etkinlik tespit edilmesi

Hata Çözümleri:

• Zip dosyasını tarat: Dosyayı güvenilir bir antivirüs yazılımıyla taratarak içinde kötü amaçlı yazılım veya virüs olmadığından emin ol.
    • Dosyayı sıkıştır: Dosya boyutu 25 MB'tan büyükse, daha küçük bir boyuta sıkıştırmayı dene.
    • Hesap etkinliğini kontrol et: Gmail hesabında alışılmadık girişler veya şüpheli etkinlikler olup olmadığını kontrol et. Şüpheli etkinlik tespit edersen, hesabının güvenliğini sağlamak için hemen şifreni değiştir.
    • Dosyayı farklı bir formatta göndermeyi dene: Zip dosyasını farklı bir sıkıştırma formatında (ör. RAR veya 7z) göndermeyi deneyebilir veya dosyaları tek tek göndermeyi deneyebilirsin.
    • Google Destek ile iletişime geç: Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, Google Destek ile iletişime geçerek destek alabilirsin.

Önemli Not:

"Güvenlik nedeniyle engellendi" hatası, hesabının güvenliğine yönelik bir uyarıdır. Bu hatayı görmezden gelme ve potansiyel tehditleri önlemek için gerekli adımları at.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • trojan mi yolluyorsun
  • yok normal bir exe dosyayı zip yaptım gonderemiyorum
  • exe ye kıllık çıkartıyo gmail
  • Arkadaşlar exe dosyası gondermek istiyorsanız (Exe içeren bir zip dosyası) dosya uzantısını mp3 yaparak gonderin. Alan kişide uzantıyı tekrar değiştirsin.
  • Gmail'in zip e karşı allerjisi var heralde.

Bende birine mp3 yollarken dosyayı zipliyorum kabul etmiyor.Mp3 formatında gönderiyorum kabul ediyor.
  • sağolun arkadaslar zip dosyayı mp3 yaptım dosyayı gonderdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dosyayı USB'den silemiyorum!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GMAİL VERİTABANINDA olağan bi sorundur bu arkadaşlar
    dosya gönderme için en güvenilir kaynak şu an yahoo dur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.