Şimdi Ara

Şifresi unutulmuş bir rar dosyasını açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

8 gb boyutunda bir rar dosyam var.Şifreli ve ben şifresini unuttum.Archive password recovery bu programla açmayı deniyorum ama boyutu çok yüksek olduğundan dolayı bilgisayarımı fena kasıyor.

Arkadaşlar önerilerini bekliyorum.Bu dosya benim için önemli.Yardım edecek arkadaşlara ücreti ne ise ödeyebilirim.

Yardımlarını bekliyorum...

• işiniz gerçekten zor bende zamanında baya bi uğraşmıştım ama halledememiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisırakaya -- 19 Nisan 2012; 17:55:41 >
  • Merhaba,

Winrar şifresini Brute Force yöntemi kullanarak ancak deneme, yanılma yöntemi ile bulabilirsiniz.

Sağlam bir Word List ile deneme yapman gerekiyor.. Saniye de daha hızlı bir şifre denemesi için, kullanmış olduğun donanımlar da önemli.

Ekran kartınızın performansı bu durum da daha bir önemlidir.. GPU ile şifre denemesi yapmak daha hızlıdır.

Konuyu toplayalım, sağlam bir Word List bulabilirsen, belki 1 Gün sonun da şifreyi kırabilirsin, belki de 10 Yıl sonun da şifreyi kırabilirsin.
  • Benzer bir sorun bende de var.Şifre uzun olduğundan program ile şifreyi bulmam mümkün değil.Başka bir yolu var mı?
  • dostum 8 haneli bir şifre vermiştim 3 gun sonunda malesef bulamadı o yuzdn deneme yanılma yöntemiyle dene.
  • eski şifrelerini deneme yanılma yapman lazım. Bu tür programlar malesef birkaç yıl gibi tahmini süreler veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.