Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (722. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

rs iyice cılkını çıkarttı

link için 5 dakka bekletiyor

2 link arasıda 90 dakika

Bende 120 dk dan da fazla bekletiyor. Geri sayım 2 saatin üzerinde başlıyor saymaya. Geçen hafta yoktu, iki gündür çıkardı bu uygulamayı da.
  • rapid şuanda hotfile'ı tekrar geçmiş durumda
    forumlarda sağlam hotfile linki kalmadı rapid linkleri hala bulunabiliyor
  • Rapidshare-Hotfile-Filesonic şuan başbaşa gidiyolar.
    Fileserve 1. sırada.
    Oron aşağılarda kendi halinde

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]
  • yahu bu mal rapid ne yapıyor puanları. otomatik hesap mı uzatılır ya. şerefsizler 3 hesaptan yedi puanlarımı. bunları nasıl satarız
  • bu rapid hesapları herkesin elinde patladı
    satın alan da yok soran da

kendi kendine bitecek rapidsler eriyip bitecek

rapid şirketi de batışını onayladı kendilerini yok ediyorlar manyaklar
  • onlara birşey olmaz, biz derdimize yanalım
  • hakikatten rapid puanlar gümbürtüye gidecek. madem mecbur pre kullanacaz bende rapidden indirmeye başladım. 8 e kadar sınırsız var hızım 1 mb dan aşağı düşmüyor. rapid deli hızlı. hotfile ve netloada göre kaynak yine fazla. aradığımı buluyorum. şaşırdım doğrusu.
  • 2200 rapids lazım...uygun fiyata satan varsa pm atabilir mi ?
  • linklerin yedeğini tutmak için rapid ve megauplo*ad arasında kaldım. premium hesapta 10tb dosya tutsak indirilmesede silinmiyormu sanki 10000 dosya limiti tarzı birşey vardı o hala varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilboy51

linklerin yedeğini tutmak için rapid ve megauplo*ad arasında kaldım. premium hesapta 10tb dosya tutsak indirilmesede silinmiyormu sanki 10000 dosya limiti tarzı birşey vardı o hala varmı

Rapidde hiç bir sınır yok artık. Ancak aylık rapid pro 9.9€ oldu.
  • rapide güvenilerek hiçbirşey yapılmaz yarın puanları yedikten sonra değiştiriler bu sistemide bende düşündüm rapidde arşiv saklamayı ama vazgeçtim o kadar uğraştığımıza değmiycek 1 dk.da sistem degişti bahanesiyle herşeyi silip atacaklar rapidi bilmemmi ben sözünün arkasında dursalar bir kerede hayata geçirdiği sistemin arkasında dursalar tamam diyecem bende arşiv saklayacam rapidde ama yok hiç zerre kadar güven yok
  • beklemeyi 5dkya çıkardılar ya iyice gıcık oldum resmen gelin alın diye bagırıyolar o fıs fıs şişiren bebenin yerine birini koyup para vermezsen indirtmiyoz diye konuşan birini koysalarmış daha samimi olurmuş
  • Ah ah bi zamanlar neydi be. Gözlerimiz kedi arardı

• Free ye tam 5 dakika bekletiyor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: netell

Free ye tam 5 dakika bekletiyor artık

6.5 dakika

yuh diyorum
  • rapid e ne oldu yahu free down olmuyormu artık :)
  • 2011-06-10 14:06:01 -2 990
    Automatic account extension 150 8otomatik uzatma yazmış ama 2011-07-11 yazıyor tekrar uzatması

You still have 1 263 Rapids left (kalan rapidslerim)
    bunu da alsınlar tam olsun, haram zıkkım olsun

2990 rapid puanı otomatik yiyip geçmiş üstelik 1 ay için gaspetmiş 2990 rapids'i
    11 temmuz 2011de hesabımı katledecekler

rapidsleri biz kullanmayınca onlar zorla kullandırtıyor(kullanıyorlar) ,gaspediyorlar kalan rapidsleri
    ama indirecek rapid link yok

bitsinde bende bu başlığa bi daha girmem heralde

edit: Rapid share şirketinin 1 ay için tam 2990 rapids puanı haksız uzattığını yazmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 26 Haziran 2011; 11:15:59 >

• Birşey sormak istiyorum. Hesabımdaki Rapids'lerin altında (Equivalent to 78.44 €) yazıyor. Acaba bu parayı paypal ya da başka bir hesabıma nasıl aktarabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

Birşey sormak istiyorum. Hesabımdaki Rapids'lerin altında (Equivalent to 78.44 €) yazıyor. Acaba bu parayı paypal ya da başka bir hesabıma nasıl aktarabilirim?

aktaramazsın
  • Rapidsh are kullanan varmı hala? Uzun zamandır girmiyorum rapid e
  • 
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.