Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (721. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni sisteme göre 30 günlük abonelik = 990 Rapid, 150 günlük abonelik 2990 Rapid, 2 yıllık abonelik 9990 Rapid gerektirmektedir.
    Hesabınızda kalan/biriken Rapid`lerle farklı hizmetlerden de yararlanabileceksiniz.

PEEEEEEHH kim takar rapidi artık
    zaten rapid mevta olmuştu şimdi ölüsünden bize işkence çektirir oldu
    şu rezilliklerine bak zaten müşterisi kalmadı elinde rapids kalanları da böyle perişan ediyor
    lanet rapid ebediyyen defol başımızdan

peki hesapta kalan rapidslerle ne yapacağız?(daha bakmadım üyeliğe otomatik üyeliğe geçirmişlerse yapacak bişey indirecek hiçbirşey yok)

• Hesabımda 135 Rapids'im vardı, onu da hortumlamışlar. Bu kadar açgözlü olduklarını biliyordum, o yüzden şaşırmadım.
    Batsalar da kurtulsak şunlardan.
  • rs ile fsc şuanda alexa da kafa kafaya kesişmiş durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

rs ile fsc şuanda alexa da kafa kafaya kesişmiş durumda

yani???

( rs tamam da fsc ne anlamadım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

quote:

rs ile fsc şuanda alexa da kafa kafaya kesişmiş durumda

yani???

( rs tamam da fsc ne anlamadım)

Yani Filesonic (fsc) Rapid'in tahtına oturma yolunda ilerliyor.

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]
  • your friends have spent 495 Rapids on RapidPro, which means that you will get 1 commissions worth 149 Rapids!

• bu unlimitedler doğrumu dosyaları burda yedeklesek nasıl olur diye düşünüyorum bu rapid hesap boş boş duracağına dosyaları burda bir yedeğinimi oluştursak ne yapsak hiçbiryerde yayınlamazsak diğer siteler gibi bunlar öyle kafasına göre dosya silmiyor zaten ihbar gelmediği sürece dosya sildiğini görmedim ben rapidin yani hiç biryerde yayınlamazsak linkleri silinmezlerde bu unlimitedler doğrumu istediğimiz kadar dosya yükle ve premium hesap süresi devam ettiği sürece sonsuza kadar silinmeme garantisi veriyor bunlar şakamı gerçekmi bunlar gerçekse şöyle bi 40-50Tb dosya yüklesem 3yıllıkta rapid hesap açsam 3 yıl sonra gelip baktığımda o dosyalar hala orda duruyor olacaklarmı yoksa buharmı olurlar

gerçi rapidin hangi sistemi uzun süreli kalmışki buda öyle olsun 2 gün sonra bir bakmışız pat diye sistem degişti bilmem kaç gb üstü dosyalarınız veya bilmem kaç gündür hiç indirilmeyen dosyalarınız silinmiştir diye news sayfasına bir geçmiş olsun mesajı her an koyabilir rapidmi hiçbir sözüne güvenme inanma rapid sadece ALLAH 1 derse buna inan gerisi hepsi yalan internetin 1 numaralı dolandırıcı sitesinden bahsediyoruz ama kalitedede 1 numaralar (uploaderları hortumladı)

unlimited planlarımı 3-5yıllık düşünüyorum rapidin en uzun uyguladığı sistemi 3-5 ay
    Bu sistemde gelip geçer yani bu unlimited sistemide dönüp dolaşıp gene bize girer
    rapide güven olmaz bunlarla iş yapılmaz en iyisi hiç bulaşmamak

mesajıma soruyla başladım sonlara doğruda kendi sorumu cevapladım ee ne anladık bu mesajdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picasso2 -- 25 Mayıs 2011; 19:48:41 >

• @picasso2

Kendi kendine konuşuyomuş gibi olmuşsun biraz

Dediğin gibi rapid sistemle oynayıp duruyor pek güven olmaz ama ben yedekleme amacıyla kullanıyorum.
    İçerde bulunan Rapidsleri zaten otomatik kullanıyor Settings kısmınıda kaldırmışlar otomatik Pro uzatmayı kapatamıyoruz.
    Bide aylık Pro ücretini 495 den 990(9.9€) Rapidse çıkardılar tam dolandırıcı bunlar...
  • evet kalan rapidsleri üstelik 2 katına otomatik hortumluyorlar ister kullan ister kullanma

rapidsleri ne satabildik ne kullanabildik artık kalan rapidslerim kendi kendini 3 aya kalmaz bitirir bende kurtulurum
    rapidde müşteriden kurtulur kendi çalar kendi oynar
  • evet otomatik rapidsleri hortumluyor şu elimizde kalan rapidslerin ödemesini yap sonra nereyi nasıl değiştiriyorsan değiştir yok ol git

acilen settings geri gelmeli

kimse premium açmadı rapidsler öyle kuzu kuzu durdu hesaplarda şimdi bunlarda fiyatları arttırıp otomatiğe bağladılar bitirecekler son rapidslerimizi
    rapid serverında indirilecek dosya kaldımı önce bir hdd kontrolü yap istersen sonra millete rapid premium kakalamaya çalış bir çok kişiyi uploaderlıktan soğuttu bu firma

bakın hotfilede kapandı gitti ama içerde hiç paramız kalmadı hepsini ödedide gitti çünkü o paraları biz uğraşıp kazanmışız ödemelisin yani rapid dolandırıcısı hortumculuktan başka bişey bilmiyor biz bunları kazandıkmı kazandık ee ne uzatıyorsun işi üç kuruş para vermemek için 50 takla attı herifler

• fileserve den sonra rapidshare da bugün engellenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1024 -- 27 Mayıs 2011; 11:10:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #9794;

fileserve den sonra rapidshare da bugün engellenmiş

Ne yapmaya çalışıyor bunlar..
  • Haydaaa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Orijinalden alıntı: #9794;

fileserve den sonra rapidshare da bugün engellenmiş

Ne yapmaya çalışıyor bunlar..

kill them all

• Aferin..Gencleri kendi ulkelerinden soğutuyorlar..Ama yeter mi bu yasak!Tabi ki de hayir!Durmak yok yola devam!
  • yasaklanmadık tek bir site kalana kadar devam
  • İnsanlar tekrar Tahtakale'ye hucüm edecek böyle giderse. Ya da Yazıcıoğlu taraflarına
  • dns engelimi sadece o önemli değil zaten ttnetin sansürlü kullanılmayan dnssini kullanan yok ama bu çakallar başka engelleme yöntemi bulmuşlar proxyle engellemeyi geçebiliyorum sadece

film oyun müzik albümü yapan sanatçılara sesleniyorum... bir film bir müzik albümü yapıp ferrari garajı almayın bir ferrari alın yetmiyormu bir konserden götürdüğünüz parayı zavallı insanımız ömür boyu çalışarak anca kazanıyor 629 tl maaşı var adamın biraz aç gözlü olmayın bu insandanda şu alamadığınız ferrari garajı için paramı istiyorsunuz bırakın oda bu filminizi müziğinizi böyle dinlesin maddi durumu iyi olan kişilerde internetten indirmesin arkadaşlar gitsin alsınlar orjinallerini Ama 629 tl maaşı olan birisindende orjinal birşey almasını beklemeyin Diyorsanızki o kişilerin parası yok film izlemeye hakları yok yaşamaya hakları yok o zaman size diyecek bişeyim yok

ttnete uyduruk şarkılardan oluşan albümünü verdiğin için 2 milyon dolar parayı cebe indiren tarkan bırakta millet albümünü indirsin yetmedimi o kadar para Diğerlerininde bunlardan farkı yok

yılbaşında sahne alacak sanatçıların listesi açıklanıyor 60bin tllerden bahsediyorlar 2 saatlik şarkı söylemek için

629x12=7548tl

8 yılda adam anca kazanıyor bu parayı

sen 2 saate alıyorsun o parayı hala karşımıza çıkıp küçük bir kız çocuğu gibi ağlayıp devletten bu konu hakkında yardım bekliyorsun

bir albüm yapınca kaç konser yapıyorsunuz ? stüdyolarda pc desteğiyle nasıl albümler yapıyorsunuz onları anlat ? tv çıkıp yap playbackini söylermiş gibi ağzını uydur şarkıya sonra sanatçı olmaktan bahset
    Eğerki hala para kazanamıyorum diyorsanız? size bu işi zorla yaptıran yok değilmi öyle sağ solda internette filmlerimiz müziklerimizi indiriyorlar diye ağlamayı bırakın filmciliği müzikçiliği gidin bir fabrikada işe başlayın 629tl maaşınız kimse bişeyinizi çalmaz o zaman gül gibi yaşar gidersiniz heralde sizide işe alırlar paspasçı falan olursunuz o zaman görürsüzün anyayı konyayı bir kaç yıl sonrada sizi pc başında yakalarlar internetten film müzik indirirken tabi adsl faturasını ödeyebilecek parayı bulabilirsen indirirsin onuda

TÜM PARA KAZANAMAYAN SANATÇILARA DUYURU:
    KENDİNİ SANATÇI DİYENLER PARA KAZANAMIYORSANIZ BIRAKIN BU İŞLERİ GELİN BERABER ÇALIŞALIM 629 TL MAAŞ GELİN BEN BULURUM SİZE İŞ YETERKİ ARTIK AĞLAMAYIN SİZDE ŞARKI VEYA FİLM YAPMAYIN KORKMAYIN DÜNYA ŞARKISIZ FİLMSİZ KALMAZ AÇ GÖZLÜ OLMAYAN BİRİLERİ YAPAR BU İŞLERİ AĞLAYAN KİŞİLER BIRAKSIN SANATÇILIĞI GELSİNLER HEPSİNE İŞ BULACAĞIM BERABER ÇALIŞACAĞIZ

• rs iyice cılkını çıkarttı

link için 5 dakka bekletiyor

2 link arasıda 90 dakika

• quote:

rs iyice cılkını çıkarttı

link için 5 dakka bekletiyor

2 link arasıda 90 dakika

bu rapid zaten ölümü hakketmiş. intihara bodoslama gidiyor,günahı çok
    "ben bitmişim kalan sadık rapid müşterilerimi de ateşe çekeyim" diyor

bırakalım yokolmaya tepetaklak gitsin lanet rapid
    bu kadar da müşteri düşmanı rapid olmaz ki ya?neylerine güveniyorlar

no rapid! no telache!

• 
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.