Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (720. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 718719720721722
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rooftop

uploadı bırakmıstım kenarda rapid 1 senelik üyeliğim vardı bugün bir remote dl yaptım 50-60 gb civarı yaptıktan sonra rapid hesabım blocklandı.mail attım açılma şansı varmıdır sizce

bence açarlar zaten adamların müşterisi kalmadı
  • pucblic id sitede farklı görünüyor rpidshare manager da farklı görünüyor...

hangisi doğrusu ? Sizdede böyle bir durum var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 21 Nisan 2011; 22:41:12 >
  • Shopping on RapidShare
    2011.04.27
    In the 21st century, everything must work as fast and simple as possible, including shopping. Today, we are opening a shop for digital goods that is directly integrated into the RapidShare system. No need for an additional registration, software installation or any other extra effort - and to pay, you simply use your Rapids. Check it out!

Do you create digital content yourself and would like to offer it to other RapidShare customers?
    No problem, this will soon be possible!

RapidShare alışveriş
    2011.04.27
    21. yüzyılda, her şey hızlı olarak çalışmak gerekir ve alışveriş dahil olmak üzere mümkün olduğunca basit. Bugün, doğrudan RapidShare sistemine entegre dijital mallar için bir dükkan açıyor. Ek bir kayıt, yazılım yüklemesi veya herhangi diğer ekstra çaba gerek yok - ve tek yapmanız gereken Rapids kullanmak ödemek. Check it out!

Sen ve dijital içerik kendiniz oluşturabilirsiniz diğer RapidShare müşterilerine bunu sunmak istiyorum musunuz?
    Hiç sorun değil, bu kısa sürede mümkün olacak!

• Şöyle bir mail gelmiş;

quote:

As a pioneer in One Click File Hosting, RapidShare has often ventured into unknown territory, to find the best product for its customers. Now it's time to properly clean up the inventor's workshop, because everything that just sucks finally has to go. Immediately and permanently, RapidPro price include all services indefinitely. This means:

More storage space
    As of now, automatic file deletion will no longer exist. With RapidPro, your files are saved until you delete them yourself!
    More Traffic
    From now on, it is absolutely unlimited. TrafficShare included. It’s that easy!
    More speed
    We have polished up our software! Uploads, as well as downloads, have been successfully carried out at 500 MBit/s per stream!
    More safety
    Politics call for the complete monitoring of all internet users. We protect you with automatic SSL-encryption.

Have fun with the new RapidShare: Finally, everything is easy again!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addicteddd -- 5 Mayıs 2011; 13:04:08 >

• rapidsharedan artık hiçbir yere remote upload yapamıyorum...sizdede durum böyle mi ?
  • Quality has its price
    2011.05.11
    Rapid.Share offers RapidPro customers more than ever before. As always, we put great importance on quality and reliability. In order to maintain our service in the long term, in the future we will adjust our prices. Bargain hunters and loyal customers should pay attention to the Professional Package, by which, contrary to the trend, you can get RapidPro 10% cheaper than before (99,- Euro instead of the so far 110,- Euro). Without restrictions, all packages include the full scope Rapid.Share services. Only the duration varies. The new RapidPro prices will be valid from next Wednesday, May 18, 2011.

Are you new to Rapid.Share? This you should know, when using Rapid.Share:

1. At Rapid.Share, you purchase everything with Rapids. (1 Rapids equals 1 Euro Cent)
    2. You can get Rapids almost everywhere.
    3. As long as you have Rapids, RapidPro is automatically activated.
    4. In the future, you can use your Rapids for other products as well.

rapid yine yeni paketler çıkarmış boş serverlarla bile oynuyor adamlar ne demişler can çıkar huy çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picasso2 -- 17 Mayıs 2011; 19:53:59 >

• Arkadaslar su soruna care bulabılecek varmı ıkı dakıkada bır masa ustune aynı uyarı gelıyor ayarlardanda beceremedım

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]
  • @qAddAr

Her klasörde max 2999 dosya olabilirmiş. Sanırım sende daha fazla var. Klasör açıp dosyaları taşımayı deneyebilrsin. Yada başka bi klasöre upload yapmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

@qAddAr

Her klasörde max 2999 dosya olabilirmiş. Sanırım sende daha fazla var. Klasör açıp dosyaları taşımayı deneyebilrsin. Yada başka bi klasöre upload yapmayı.

Saolasın dostum sayende hallettım yenı bı klasor actım managerdende o klasoru ısaretledım yenı dosyalar o klasore uplayınca hata gelmedı daha
  • hakkaten sınırsız alan , sınırsız band mıymış ? ..Bİr de yeni bir reward sistemi var ama zannedersem para kazanamiyoruz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

hakkaten sınırsız alan , sınırsız band mıymış ? ..Bİr de yeni bir reward sistemi var ama zannedersem para kazanamiyoruz .

Aynen öyle hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin

hakkaten sınırsız alan , sınırsız band mıymış ? ..Bİr de yeni bir reward sistemi var ama zannedersem para kazanamiyoruz .

bunu eskiden yapsaydıya

şimdi müşteri kalmadı rs de
  • şimdi de komisyon veriyomuş linkinden biri premium alırsa %30 komisyon....minimum 3 maksimum 30 kişi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: boçi

şimdi de komisyon veriyomuş linkinden biri premium alırsa %30 komisyon....minimum 3 maksimum 30 kişi...

ra.pids veriyor para vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: boçi

şimdi de komisyon veriyomuş linkinden biri premium alırsa %30 komisyon....minimum 3 maksimum 30 kişi...

ra.pids veriyor para vermiyor

tamam işte rapidsleri satıp paraya çevirecez. çok kârlı iş
  •  Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

Güzel resim
  • rapids var
    almak isteyen varsa
    PMden ulaşınız
  • nedir bu değişiklikler hiçbişey anlmamadım 1 aylık rapid premium için 990 rapidsmi gerekiyor artık
    arasıra lazım oluyordu alıp kullanıyorduk 99 rapidsle açılan paket iyidi sonra 495 rapids darbesi geldi şimdide 990 rapids darbesimi yapmışlar ? yanlışmı anladım yoksa ben
    yoksa rapid ciddi ciddi kafayımı yedi kim alır bunu 990 rapidse
    2 yıllık alırsak aylık ortalama 495 rapidsli fiyatına geliyor 2 yıl rapid alıp bu rapidi ben

şimdi en kısa süreli en az rapidsli ne alabiliyoruz bu adamlar harbiden ne sistemiş be kardeşim bir durmadı sabit bir öyle bir böyle

şimdi hesabıma bakıyordumda şu sistemin değiştiği tarihte otomatik 1 yıllık hesap açmış 1yıl ne yapayım rapid hesabını ben şimdi

rapid bu puanlarıda öyle böyle bitirceksin şu elimizde kalan puanlara ödeme yapsana sonra sistemini nasıl değiştiriyorsan değiştir ne halin varsa gör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picasso2 -- 19 Mayıs 2011; 12:30:08 >

• Evet 1 aylık rapid pro 990 rapids olmuş. yedekleme amacıyla kullanıyodum hiç iyi olmadı bu

• ortalıkta rapid linkinden eser yok adamlar fiyatları arttırdıkça arttırıyor 1 yıllık rapidi kitlemişler bana turşusunu kurarım artık ve artık ayarlar bölümüde yok yani bu bitince tekrar puanları kesip verecek 1-2 yıllık daha puanları böyle yiyecekler
  • 
Sayfa: önceki 718719720721722
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.