Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (717. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boçi

@qAddAr rsm2 bugün yeni update yaptı bir update yapıp bir daha dene belki düzelir

Program zaten otomatik update yapıyor kendini dostum hemde neredeyse her gün..

Demekki adamlar becerememiş tam herşeyini
  • Rapid hesabında puan var şuan. Yarın ayım doluyor. Uzamaması için ne yapabiliriz?

Bu arada rapid sistemi değişti hergün sayfalarca mesaj yazılan başlığa 1 aydır yazı yazan yok. Millet toptan bıraktı bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 13 Ocak 2011; 23:04:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdsev

Rapid hesabında puan var şuan. Yarın ayım doluyor. Uzamaması için ne yapabiliriz?

Bu arada rapid sistemi değişti hergün sayfalarca mesaj yazılan başlığa 1 aydır yazı yazan yok. Millet toptan bıraktı bunu.

bi anlamı kalmadı artık
    belli siteler hariç link yok
  • bir aylık hesap satışı sıfır hesap on liraya satın alan da kalmadı,hesaplar elimde kaldı alan yok
    indirecek link eskisi kadar yok ondan galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

ne yani hiç mi ödeme yapmıyor artık?

hayır.
  • merhaba arkadaşlar

2010 aralık ayında rapdshare den 500 kez indirme satın almıştım.
    O esnada 5 download yaptım.. bugün hesabıma girdiğimde inactive olduğunu gördüm.
    Aktif etmem için ne yapmam gerekiyor? çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white_strat -- 5 Şubat 2011; 14:58:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_strat

merhaba arkadaşlar

2010 aralık ayında rapdshare den 500 kez indirme satın almıştım.
    O esnada 5 download yaptım.. bugün hesabıma girdiğimde inactive olduğunu gördüm.
    Aktif etmem için ne yapmam gerekiyor? çözemedim

500 kez indirme diye birşey yok.
    500 Rapids satın almışsındır ve 495 rapids karşılığında hesabın Rapid Pro yani premiuma dönüşmüştür.
    Rapid Pro iken 1 ay boyunca 150Gb download yapabilirdin.
    Sanırım 1 ay süren dolmuş ve Rapid Pro bitmiş normal hesaba dönmüşün şuan.
    Yapman gereken Rapids satın alıp hesabını tekrar Pro ya dönüştürmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 5 Şubat 2011; 15:29:58 >
  • 6 euro bayıp rapids alacaksın (500 rapids ) böylece 1 ay uyeligin aktif olacak ( 495 rapid i harcayıp). sanada 5 rapid kalacak sakız parası
  • hadi rapi.d para vermeye başla
  • rapidshare artık hayatta almam bu yeni sistem geldi geleli rapid benim için bitti.
  • elimdeki rapid hesaplarından kimse on liradan satın almadı çünkü artık kimse rapide yüklemiyor rapidden indirmiyor
  • Arkadaşlar Rapiddden Rapide Remote Yapamıyorum. Nedenini Bilen Varmı Acaba. Önceden Yapıyordum Şimdi Olmuyor.
  • rapids olup satmak isteyen pm atabilir

happyhours devam ediyormu biliyormusunuz
  • happy hours devam ediyordu gece 03:00 ile sabah 11:00 arası

Sezing kardeş PM gönderdim sana
  • elinde rapids olan varsa bende alabilirim paypal ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

elimdeki rapid hesaplarından kimse on liradan satın almadı çünkü artık kimse rapide yüklemiyor rapidden indirmiyor

ben tam zamanında satışa çıkarttım hesapları

bir haftada 480 lira almıştım

onunlada mayıs'ta formula 1'e gidicem kısmetse, gold tribünden izlemek istiyorum
  • Yeni bi haber eklenmiş.

quote:

Our attitude towards reward programmes
    2011.02.11

Some users have asked us why we have abandoned our reward programme. With the RapidPoints programme that we used to run we wanted to give those users small thank-you gifts for recommending our service by sending files to others. Unfortunately, this programme was discredited when more and more suppliers of online storage space tried to outgun each other by offering more and more absurd reward programmes. Some providers even offer their users up to 10,000 US Dollars for the upload of popular files – this can hardly be considered a thank-you gift for promoting their service. As our reward programme was nevertheless lumped together with such dubious programmes, we decided to stop the programme in June 2010.

We are convinced that with increasing legal pressure all file hosting services will have to refrain from their reward programmes if they seem to be designed to entice users to illegally upload copyrighted files. This is being stressed by the current lawsuits against Hotfile and Megaupload. These lawsuits are explicitly based on the allegation that the two companies actively promote the upload of copyrighted works through their reward programmes.

Links:
    http://paidcontent.org/article/419-war-against-cyberlockers-begins-movie-studios-sue-hotfile/
    http://freecourtdockets.com/Interesting-Federal-Case-News/Federal-Copyright-Cases/California/Perfect-10-vs-Megaupload-Limited/Perfect-10-vs-Megaupload-Limited.html

We will not risk that our service is being blocked or even shut down and thus jeopardize the security and availability of our customers’ files just because of some points programme. Therefore, RapidShare will never offer such reward programme again.

However, we currently work on an alternative model to reward customers who recommend our service and win new customers for us – a model that can’t be attacked or lumped together with the programmes of unreliable file hosting services.

• quote:

Rapidshare will never offer such reward programme again

Bekleyen varsa çok bekler bundan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

quote:

Rapidshare will never offer such reward programme again

Bekleyen varsa çok bekler bundan sonra.

anlamıyorum neden böyle yapıyorlar ya
  •  Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

işde bu yuzden Rapid hala ayakda. PRNBB sitesinde yapılan ankette durum acık. HALA RAPID 3cu de olsa tercih sebebi.
  • 
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.