Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ozamn rapide güzel bir meil hazırlasın biri bir arkadaşımız ve herkes o meili yollasın hatta bende haber kuruluşlarına başvuruda bulunayım saten forumumuz çok iyi bir konumda herkesi hareketlendirelim milletin sesi çıkmıyor diye hak ne kadar daha yenicek. hem saten müşteri kullanıcı hakkınız var yani sizden habersiz bu kadar büyük değişikliklerde yapamazlar... forum yöneticilerine kadar çıkartalım konuyu nedersiniz

• "Unassigned file limit of 10 downloads reached" uyarısı veriyor dünden beri.
    Mail attım 48 saat içerisinde döneceklerini yazdılar bakalım cevabı paylaşırım.

Bu arada yazılanları okuyunca parçalar yerine oturmaya başladı; benim Rapid puanlar da uçmuş ama traffic 215 GB
    Rapid şarjı için yardımcı olcak varsa şükranlarımı sunarım

Ortak karar alma konusuna da uyabilirim. Zaten bu yeni sistemi kimin için yaptılar anlamadım

• Arkadaslar rapidmanager de upload error hatası alıyorum..geceden beri

1 mb bile uplamadan hata verıyor bunun cozumu rapid hesabımızda bıayar degıstırınce duzelıyordu ama unuttun

bilen varmı
  • Beyler acil cvplarsanız sevinirim..bu yeni rsm2'de uploadı yarıda kesıp sonradan devam ettirme özelligi yokmu ?

Az once baglantım koptu programıda kapamadım error connectıon hatası verdı sonra baglantı gelınce dosyayı kaldıgı yerden devam ettırmedı bastan basladı
  • bana acil 32 rapids lazım 2 hafta sonra pre bitecek ve 248 point elimde kaldı avea kontor olarak vererim karşılığını bi yardım edin şu rapide kalmsın puan
  • rapid premium 'un değeri 280 puan mı ?
  • yahu rapide upload yapılmıyor. sebebini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

rapid premium 'un değeri 280 puan mı ?

495 rapid puan 1 ay Rapid premium hesap demek = 150gb indirme kotası rapidi 1ay içinde kullanmak gerekiyor,yoksa hesap silinmiyor ama yeniden 495 rapid puanı 17 TL.ye satın almak gerekiyor

rapidde başka puan olayı yok
  • bu arada bu rapidte vıp statusmu ne çıkmış yeni gördüm o ne olaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

rapid premium 'un değeri 280 puan mı ?

100 gb kota veriyor 280 puan aralıkğın 5 ine kadar zaten pro var
  • quote:

Orijinalden alıntı: withindarkness

bana acil 32 rapids lazım 2 hafta sonra pre bitecek ve 248 point elimde kaldı avea kontor olarak vererim karşılığını bi yardım edin şu rapide kalmsın puan

özelden bilgilerini ulaştırırsan sana 32 puan transfer ederim.
  • rsm ile upload yapılmıyor galiba. rsm2 de ise upload yapıyor ama kaldığı yerden devam etmiyor. bunun yüzünden 4-5 dosyam yarım kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 20 Kasım 2010; 21:29:36 >
  • rs iyicene cılkını çıkartmış

filesonic ten download yapıyorum

free rs downlaod yapıcam hoop paralele download yok diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cultman

ben nedense **** yeni halini aldigindan beri sitede hicbir sayfayi acamiyorum.herhangi bir uyeligim yok ve sadece bir dosya linkine tikladigimda uye olma sayfasi aciliyor.ama bos yerleri doldursam da hicbir sekilde sayfalar acilmiyor.hicbir butona basamiyorum.acaba bu yeni hali icin yeni bir dosya mi indirmem gerekiyor?

aynı soru bendede var. bu konuda bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim..
  • 1 aylık file serve aldım tıkır tıkır indiriyorum hemde paralel downloadda var.

şu rapid bitsin bi daha alırsam
  • elimdeki rapid sıfır daha başlamamış hesabı satıyorum kelepir
    ihtiyacı olan alabilir
    ama umutsuzum elimde kaldı rapid
  • Arkadaşlar rapidshare ve hotfile premium hesabım var lakin idm ile indirme yapamıyorum. Şifreleri idm ye kaydettiğim halde aşağıdaki hatayı alıyorum, nedeni ne olaki?
     Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]
  • Dostlar birisi yardım etsin lütfen,

İçinde 800-900 rapids olan 15242175 numaralı premium hesabım vardı. Bu sabah bir dosya indireyim dedim. Jdownloader de Rapidpro expired mesajı çıkıyor..Aynı hesap numarasının karşısında da 276 GB Trafic left yazıyor..Rapidshare nin sitesine girdim değişmiş herşey premium zone login filan yok..Account numarasını giriyorum sign in denen yere kabul etmiyor. Bu durumu nasıl çözerim bir bilen varsa yardım etsin.
  • demin 10 euro verdim rapid aldım ama 500 rapid gösteriyor. mail attım belki düzelir. ama sorun bu değil. artık sadece tarayıcıdan indirebiliyorum. jdownloader veya cryptloaddan inmiyor. bu benim için çok önemli bir sorun lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffeb

demin 10 euro verdim rapid aldım ama 500 rapid gösteriyor. mail attım belki düzelir. ama sorun bu değil. artık sadece tarayıcıdan indirebiliyorum. jdownloader veya cryptloaddan inmiyor. bu benim için çok önemli bir sorun lütfen yardım edin.

500 rapids hesabında ama aktif değil
    my rapid-share kendi sayfana girince aktif edebilirsin

idm( internet download menager)den çok hızlı ve (rapit şifreni idm'ye hiç girmeden) seri halde rapid linklerini idm programıyla indirebilirsin
    yeterki tarayıcı sayfanda rapidin sayfası açık olsun .login yaparak girdiğin sayfanı log-out yaparsan indirme yapmaz

• 
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.