Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (718. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
86 Misafir (34 Mobil) - 52 Masaüstü34 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şaka gibi alışmış millet ama uploaderlara ne demeli.
  • Our attitude towards reward programmes
    2011.02.11

Some users have asked us why we have abandoned our reward programme. With the RapidPoints programme that we used to run we wanted to give those users small thank-you gifts for recommending our service by sending files to others. Unfortunately, this programme was discredited when more and more suppliers of online storage space tried to outgun each other by offering more and more absurd reward programmes. Some providers even offer their users up to 10,000 US Dollars for the upload of popular files – this can hardly be considered a thank-you gift for promoting their service. As our reward programme was nevertheless lumped together with such dubious programmes, we decided to stop the programme in June 2010.

We are convinced that with increasing legal pressure all file hosting services will have to refrain from their reward programmes if they seem to be designed to entice users to illegally upload copyrighted files. This is being stressed by the current lawsuits against Hotfile and Megaupload. These lawsuits are explicitly based on the allegation that the two companies actively promote the upload of copyrighted works through their reward programmes.

Links:
    http://paidcontent.org/article/419-war[...]tfile/
    http://freecourtdockets.com/Interestin[...]ed.html

We will not risk that our service is being blocked or even shut down and thus jeopardize the security and availability of our customers’ files just because of some points programme. Therefore, RapidShare will never offer such reward programme again.

However, we currently work on an alternative model to reward customers who recommend our service and win new customers for us – a model that can’t be attacked or lumped together with the programmes of unreliable file hosting services

Ödül programlarına karşı tavrımız
    2011.02.11

Bazı kullanıcılar ödül programını neden terk ettiğimizi soruyorlar. Daha önce uyguladığımız Rapid Puan programı ile diğer kullanıcılara dosyalar göndererek hizmetlerimizi tavsiye eden bu kullanıcılara küçük teşekkür hediyeleri vermeyi istemiştik. Maalesef, online veri deposu temin eden pek çok firmanın daha fazla saçma ödül programları sunarak birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışması ile bu programın itibarı sarsılmıştır. Hatta bazı tedarikçiler kullanıcılarına popüler dosyaları yüklemeleri için 10.000 Amerikan Dolar'ına varan bedeller önermiştir- bu hizmetlerinin tanımıtı için bir teşekkür hediyesi olarak asla düşünülemez. Kendi programımız böyle belirsiz programlar ile bir araya getiridiğinden, programımızı Haziran 2010 da durdurmaya karar verdik.

Şuna ikna olduk ki, kullanıcılarını ayartarak telif hakkı bulunan dosyaların yüklenmesini amaçlıyor gibi görünen tüm sunucu firmalar, artan yasal baskılar yüzünden ödül programlarından kaçınmak zorunda kalacaklardır. Hotfile ve Megaupload'a karşı yürürlükte olan davalar ile bu baskı yapılmaktadır. Bu davalar, bu iki firmanın telif hakkı saklı bulunan çalışmaları ödül programları aracılığı ile upload etmeyi açıkca teşvik ettikleri iddiasına dayanmaktadır.

Linkler:
    http://paidcontent.org/article/419-war[...]tfile/
    http://freecourtdockets.com/Interestin[...]ed.html

Sırf birtakım puan programları yüzünden servisimizin bloke edilmesini ve hatta kapatılmasını ve böylece müşterilerimize ait dosyaların güvenliğini ve erişebilirliğini riske edecek değiliz. Bu yüzden RapidShare bir daha asla böyle ödül programları sunmayacaktır

Ancak, hizmetlerimizi tavsiye eden ve bize yeni müşteriler kazandıran üyelerimizi ödüllendirmek için alternatif bir model üzerinde çalışmaktayız-saldırıya uğraması veya güvenilir olmayan sunucuların programları ile bir araya getirilmesi mümkün olmayan bir model.

• quote:

Ancak, hizmetlerimizi tavsiye eden ve bize yeni müşteriler kazandıran üyelerimizi ödüllendirmek için alternatif bir model üzerinde çalışmaktayız-saldırıya uğraması veya güvenilir olmayan sunucuların programları ile bir araya getirilmesi mümkün olmayan bir model.

offf hazirandan beri bunu söylüyolar...birşey yapacakları yok...oron gibi refden kazanın işte onu da yapmazlarki nasıl versinler paranın %55ini...
  • rapid kilit sistemini ne zaman kaldırdı arkadaşlar?
    yoksa ben mi göremiyorum
  • Arkadaşlar, 482 rapid'im kaldı ve süre 3 mart tarihinde doluyor. 1 ay daha uzatmam için 13 rapid'e ihtiyacım var. Bana 13 rapid gönderebilecek bir arkadaş olur mu acaba? Yardımcı olabilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.

EDit:
    Gerek yokmuş. 482 rapidden kalan 147 gb indirme hakkı vererek 1 ay uzattı. Nasıl oldu ben de anlamadım. Daha önce en az 495 rapid gerekiyor diye okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcquaDi_Gio -- 4 Mart 2011; 1:02:39 >
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.

Yaklaşık 2 güne kadar önce Rapidpremium ile Flashgetten direkt olarak download yapabiliyordum. Ancak şu son 2 gündür flashget ile download yapamıyorum. Firefox üzerinden premium hesabına giriş yapıyorum ve firefox üzerinden indirebiliyorum. Şuan 15 rapidsim kalmış. Rapidshare'da direkt download seçeneğide açık. Flashgeti de silip kurdum ancak sorun devam ediyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxy05 -- 24 Şubat 2011; 22:08:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxy05

Arkadaşlar benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.

Yaklaşık 2 güne kadar önce Rapidpremium ile Flashgetten direkt olarak download yapabiliyordum. Ancak şu son 2 gündür flashget ile download yapamıyorum. Firefox üzerinden premium hesabına giriş yapıyorum ve firefox üzerinden indirebiliyorum. Şuan 15 rapidsim kalmış. ****'da direkt download seçeneğide açık. Flashgeti de silip kurdum ancak sorun devam ediyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Bir ara flashgetten rapid linklerini indirdigimiz zaman gecici olarak rapid banliyordu! Flashgete izin vermiyordu rapid, sanirim devam ediyor jdownloaderi denemeni tavsiye ederim
  • Search ettiğimiz dosyları nasıl toplu olarak linklerini alıyorduk ?

kullanmaya kullanmaya unutmuşum ya
  • RS'de mini paket kalktımı ya

sadece Rap.idPro gözüküyor.
  • Arkadaşlar ben rapid almak istiyorum nasıl almam lazım hiç bir bilgim yok
    rapid sitesinden ücretsiz kulllanızı adı falan aldım dan rapids nasıl yükleyebilirim
    detaylı anlatırsanız çok sevinirim teşekkürler
  • ya rapid öldü kardeş bitti artık yeni birsey rapi de bulamazsın boşa para harcama
  • Direk link özelliği kapalı elimde üç adet hesab var elimde üçünüde de bi türle tarayıcıdan aktaramadım idm'ye.Acaba direk download özelliğini açmayı söylicek biri varmı yeni sistemi bilmiyorum.Bende unutmuşum kullanmaya
  • arkadaşlar benim rapidle önceden hesabım vardı
    baya bi süre kullanamadım
    şimdi Traffic bölümünde 50 gb mevcut ama kullanamıyorrum
    nasıl kullanabilirim ??
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrakurt2010

Direk link özelliği kapalı elimde üç adet hesab var elimde üçünüde de bi türle tarayıcıdan aktaramadım idm'ye.Acaba direk download özelliğini açmayı söylicek biri varmı yeni sistemi bilmiyorum.Bende unutmuşum kullanmaya

kullanmaya kullanmaya herkes unutmuş rs yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmbrzmrm

arkadaşlar benim rapidle önceden hesabım vardı
    baya bi süre kullanamadım
    şimdi Traffic bölümünde 50 gb mevcut ama kullanamıyorrum
    nasıl kullanabilirim ??
    teşekkürler

hocam rapids almanız gerekli,başka türlü kullanılamıyor

şu an inactive yazıyordur muhtemelen
    en az 495 rapids yüklemen gerekli 1 ay için

upload için 50 GB zaten veriyor download için 150 GB 1 ay hesap için indirme kotası

RapidPro olarak adlandırılan yeni abonelik sisteminin 30 günlük ücreti 495 Rapid olup, bu ücret karşılığında hesabınıza toplamda 150 GB download kotası yüklenmektedir. RapidPro aboneliğinde kullanıcılara dosya upload yapabilmeleri için 30 günlük 50 GB`lık disk alanı tahsis edilmektedir.
    Örnek olarak 500 Rapid`lik abonelik paketinden satın alan yeni bir kullanıcının hesabına 500 Rapid eklenmiş olacaktır, ardından kullanıcı hesabını kullanabilmesi için RapidPro aboneliğini aktive etmelidir, bunun için Overview kısmından Extend RapidPro butonuna tıklanılması gerekmektedir, böylece 495 Rapid karşılığında abone RapidPro paketine geçmiş olacak ve hesabına anında 150 GB download kotası eklenmiş olacaktır. Kullanıcı bu RapidPro aboneliğini 30 gün boyunca kullanabilecektir, 30 günün ardından aboneliğini 495 Rapid karşılığında yeniden uzatabilecektir.

• Arkadaslar rapide upload yaparak rapids kazanabiliyormuyuz eger evetse sistemi nasil. Son olarak da rapids satan arkadaslar varmi ucuza piyasada 14 liraya 1000 rapids veriyolar. Kendi hesabim icin almayi düsünüyorum.
  • 500 rapids aldım.
    ne oluyor bu tam olaraak?
    çok eskiden 1 aylık alınırdı. sınırsızdı..

şimdi benim bu 500 rapid karşılığı hakkım nedir? 1 ayda 50 gb mı indirebilirim ? biraz detayları yazarsa birisi çok mutlu olacam
    teşekkürler
  • Yukarda vitriol nickli arkadaş ayrıntısıyla anlatmış. Yine de özetlemek gerekirse;
    500 rapidin 495 puanıyla 1 ay için 150 gb indirme hakkı verir. Yani bir ay boyunca 150 gb indirebilirsin. Diyelim ki bunun 120 gb ını kullandın. Bir dahaki aya 5 rapidin kaldığından uzamaz. Ama tekrar satın alıp uzatırsan bu kalan 30 gb eklenerek 150+30=180 gb hakkın olur. Tabi bu da bir ay için geçerlidir.
  • arkadaşlar 500 rapid aldım
    rapids bölümünde 5 rapids yazıyor
    rapidshare activeye tıklıyorum olmuyor
    traffic bölümündede 150 000 MB yazıyor
    hapy hour da ise inactive diyor
    anlamadım gitti neden kullanamıyorum acaba yaqrdımcı olabilirmisiniz
  • rapidpro active bölümnde biteceği gün bile var yani tam 1 aylık
  • 
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.