Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temren

bu vip olayı nedir çözemedim

VİP rapidin 1 senelik hesabının tamamen aktif halde olması diye anlıyorum
    rapid uyanıklık yapmış aklınca

RapidPro hesabını 5499 Rapid karşılığında 12 ay uzatanlar VIP statüsü kazanıyormuş

VIP kullanıcılar RapidContact uygulaması için davetiye kodları kazanacaklarmış.

RapidContact uygulaması: site kullanıcıları birbiriyle iletişime geçmesi

rqapid Ektra indirme kotası isteyenlerin her 100 GB için 280 Rapid kullanması gerekecek.(Böyle içi boş,hiç bir avantajı olmayan VIP sistemi de ancak rapidden beklenir.)
    pek bir avantajı varmı yoruma açık

500 Rapid 5.99 € karşılığında satılıyor.1000-2000-6000-20000 Rapid paketleri de mevcutmuş .

• quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

quote:

Orijinalden alıntı: ffeb

demin 10 euro verdim rapid aldım ama 500 rapid gösteriyor. mail attım belki düzelir. ama sorun bu değil. artık sadece tarayıcıdan indirebiliyorum. jdownloader veya cryptloaddan inmiyor. bu benim için çok önemli bir sorun lütfen yardım edin.

500 rapids hesabında ama aktif değil
    my rapid-share kendi sayfana girince aktif edebilirsin

idm( internet download menager)den çok hızlı ve (rapit şifreni idm'ye hiç girmeden) seri halde rapid linklerini idm programıyla indirebilirsin
    yeterki tarayıcı sayfanda rapidin sayfası açık olsun .login yaparak girdiğin sayfanı log-out yaparsan indirme yapmaz

sağolasın bir sorum daha var. bu idmde jdownloader gibi sırayla indirme olayını bulamadım.1 link bitince diğerini yine benim seçip devam et butonuna basmam gerekiyor.bunun da bir çözümü var mı?

• jdownloaderi hiç bilmem ama bu idm programı süper

Türkçeleştir programı, eklentisi gelir

"iş düzenle" sekmesinden "yeni kuyruk oluştur" yap
    kuyruk # 3 diye bölüm aç

seçenekler sekmesine gir
    oradan Genel kısmında "PANOYA EKLENEN LİNKLERİ OTOMATİK OLARAK BAŞLAT" işaretle
    seçtiğin kopyaladığın tüm linkleri rapidinle otomatik kuyruk # 3 diye açtıın bölüme sırala
    İŞ DÜZENLEYİCİYE GEÇ oradan ŞİMDİ BAŞLAT tıkla otomatikmen sırayla insin
  • sağolasın
  • Arkadaşlar RS'de dosyalarımızı silemiyoruz malum

indirilemez durumuna nasıl getiriyorduk hatırlayaamdım

Options'tan bie ayar çekiyorduk ?
  • o dedigin yöntemde sitede hic rapids 'in olmaması lazım ve tüm dosyaları "Secure downloads (SSL)" yapcan diyecektin
    bu durumda normalden 2 kat rapid harcancak ve bunu gören kişilerde download u yapmayacak (download SSL moda gectigini
    görürlerse eger), flashget SSL destegi varmı bilmiyorum ama yoksa mesela cekemez. di sanırsam
  • eyvallah dostum
  • ogameci rapidden dosyalar siliniyor ben 2 ay önce hepsini silmiştim bu adamlara amme hizmeti yapmamak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Movies22

ogameci rapidden dosyalar siliniyor ben 2 ay önce hepsini silmiştim bu adamlara amme hizmeti yapmamak için

delete'i bulamadım valla nerede
  • valla yanılmıyorsam filemanager daydı.Hepsini işaretliyordun sonra rapid efendiye deleyt çekiyon
  • 80 gb veriyi bende sildim puanım da kalmadıgı icin belirlibir süre free takılıcam zannedersem :)
  • 2tb veriyi sildim tüm hesapları boşalttım içim gitti ama yapacak bişey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

2tb veriyi sildim tüm hesapları boşalttım içim gitti ama yapacak bişey yok

tebrik ederim :)

rapidin para ve hediye ödemesini kestiği zaman ben pek etkilenmesem de yaptığı ş.refsizlik hazmedilecek şey değil. milletin yüzbinlerce, milyonlarca puanı içerdeyken sessiz sedasız kapattılar. millet ortada kaldı.
  • ne yani hiç mi ödeme yapmıyor artık?
  • rapid de yüklediğim dosyalarda rsm 2 de trafficshare var...Orada tüm dosyalarım none seçili...Orada şunlar var

None
    Trafficshare
    Secured
    Secured & Restricted

Bunlar ne anlama geliyor ?

• arkadaslar yeni rsm2 kullanıpta hesabında guvenlık kilidi acıkken her upload bıtımınden sonra alttakı uploada gecerken yukarıdakı resımdekı hatayı alan varmı ?

ayrıca hesapta guvenlık kılıdı kapalıyken bu olmuyor otomatık alttakı dosyaya gecıyor upload..ama ozamanda hesabın hacklenmesi sözkonusu..bunun bi ayarı varmıdır ?

yani hem guvenlık kıldı aktıfken hemde rsm2de bır upload bıtıp alttakıne gecerken guvenlık kılıdı uyarısı vermemesi icin
  • @qAddAr

pm i yeni gördüm...neden olduğunu bilmiyorum zaten premium hesap kullanmadığım için güvenlik kilidi kapalı bende....
  • quote:

Orijinalden alıntı: boçi

@qAddAr

pm i yeni gördüm...neden olduğunu bilmiyorum zaten premium hesap kullanmadığım için güvenlik kilidi kapalı bende....

önemli degil dostum yalnız bu rapid harbi saçma saçma işler yapıyor o soruna çare bulamadım
  • @qAddAr rsm2 bugün yeni update yaptı bir update yapıp bir daha dene belki düzelir
  • 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.