Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu topladığımız bu premium user puanlarıyla gene accountumuzu uzatabilcez mi acaba biriktikce.Yani RapidPoints PU+RapidPoints Puanlarının toplamı 10000 olursa 1 ay bedava mı yoksa PU puanı günlük siliniyo mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Logout yapıp tekrar Login olabiliyor musun ?
    Ben Premium Login linkine tıklayınca da öyle donmuş gibi kalıyor ekran, ama dl ve ul sırasında sorun yok.

Evet, tekrar girebiliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: cimbomluevrim

Arkadaşlar bu topladığımız bu premium user puanlarıyla gene accountumuzu uzatabilcez mi acaba biriktikce.Yani RapidPoints PU+RapidPoints Puanlarının toplamı 10000 olursa 1 ay bedava mı yoksa PU puanı günlük siliniyo mu ?

Günlük topladığın '' Premium User '' Puanları , RapidPoints'e aktarılacak.

TRQX öle idi demi, yanlış anlamamışım?

Not : Yeni sistemle ilgili detaylı bilgiler geliyor..

• quote:

Arkadaşlar bu topladığımız bu premium user puanlarıyla gene accountumuzu uzatabilcez mi acaba biriktikce.Yani RapidPoints PU+RapidPoints Puanlarının toplamı 10000 olursa 1 ay bedava mı yoksa PU puanı günlük siliniyo mu ?

PU olanlar günlük olarak sıfırlanıyor. Maksium 255'e kadar puan kazanabiliyorsun Premiumculardan, bu puanlar gün bitiminde diğerlerine ekleniyor.
  • 255 puan sabaha kadar dolmuş, az geldi bu
  • Eğer öyleyse hiç durmaksızın upload yaparım artık premiuma Para vermem
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

255 puan sabaha kadar dolmuş, az geldi bu

Nihayet girebildim sonunda, benimki de dolmuş daha bu saatte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 3 Temmuz 2008; 11:43:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

PU olanlar günlük olarak sıfırlanıyor. Maksium 255'e kadar puan kazanabiliyorsun Premiumculardan, bu puanlar gün bitiminde diğerlerine ekleniyor.

Teşekkürler bu sistem çok hoşuma gitti valla.Aferim lan rapid 40 yılda bi işe yaramaya başladın.Bu arada rapid free userların upload sınırı 200 mb olmuş oda bayağı iyi olmuş aslında.Ama hız sınırı 500 kbit olmuş o biraz kötü işte.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

62.5kb ise çok kötü, 1mbit üstü hiçbir işe yaramaz o zaman rapid

Bence en iyisini yaptılar.

Birdaha kod yenilemedir vs uğraşmayacaklar.Cryptload türü programlarda üreyemez artık.

Bunude Free'ler düşünsün..

Bu konuda eminmisin? Bende CryptLoad kullananlardanım ve hız düştü diye premiuma geçme ihtiyacı hissediyorum ve de gececem gibi. Herkez ben gibi düşünüpde premiuma geçerse sen nasıl puan toplayacaksın. Bildiğim kadarı ile sadece Free lerden puan alabiliyorsunuz. Bu gidişler rapidde flim program bulamaz oluruz gibime geliyor. Adam ne diye uğraşsın bi kazancı yoksa dimi?

• (500/8 = 62.5 Kilobyte)

resmen küfür gibi yaa

bende diyorum niye 70-80 e bile dayamıyo ... bikaç aydır premium almıyodum dedim usd den bişeyler çekelim firi firi 62 yi geçmeyince bi bakındım etrafa ve çötenek vuruyos kafaları duvara işte başka yapıcak bişe yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

quote:

Birdaha kod yenilemedir vs uğraşmayacaklar.Cryptload türü programlarda üreyemez artık.

Bu konuda eminmisin? Bende CryptLoad kullananlardanım ve hız düştü diye premiuma geçme ihtiyacı hissediyorum ve de gececem gibi. Herkez ben gibi düşünüpde premiuma geçerse sen nasıl puan toplayacaksın. Bildiğim kadarı ile sadece Free lerden puan alabiliyorsunuz. Bu gidişler rapidde flim program bulamaz oluruz gibime geliyor. Adam ne diye uğraşsın bi kazancı yoksa dimi?

RapidPoints for Premium Downloads

July 02, 2008
    In the past, Premium and Collector's Accounts were only credited a RapidPoint when a file was downloaded by a Free User.

From now on, Premium Downloads can generate up to 255 additional RapidPoints per day. Those extra points will be displayed in the account overview in the Premium or Collector's Zone.

Once a day, the extra points will be added to the Premium or Collector's Account's RapidPoints balance and the extra points counter will be reset to zero.

• premium olanların hızında bir değişiklik varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

RapidPoints for Premium Downloads

July 02, 2008
    In the past, Premium and Collector's Accounts were only credited a RapidPoint when a file was downloaded by a Free User.

From now on, Premium Downloads can generate up to 255 additional RapidPoints per day. Those extra points will be displayed in the account overview in the Premium or Collector's Zone.

Once a day, the extra points will be added to the Premium or Collector's Account's RapidPoints balance and the extra points counter will be reset to zero.

üzgünüm yabacı dilim yok ama forumdan anladığım kadarı ile down edilmese bile yükleme yapılıca puan alınabiliniyor öylemi? Free puanlarına göre kıyaslarsak nasıl oluyor ? Yani frii 100mb dosya indirdiğinde kaç puan alıyorsun 100 mb yükleme yaptığında kaç puan alıyorsun ??

• Eskiden sadece Free userlar indirince puan kazanılabiliyordu.

Artık Premium'lar indirincede puan kazanılabiliyor.

Ama günlük 255 puanla sınırlı.

Toplanan puan günün sonuda RapidPoints'e ekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 3 Temmuz 2008; 12:31:47 >
  • Uploada puan yok, sadece downloada.
  • O zaman tamam burda uploaderlerin bir kaybı yok gibi görünüyor. Kazana yine R a p i d :D

O zaman kaç puanda 1 aylık şifre alınabiliniyor Mesela ben arka arkaya 1 aylık premium alsam 800+8000= 16000 puan ediyor bununla 1 aylık şifre alabilirmiyim o zaman 14+14=28/3=9,5 Ytl ye gelecek aylık... 6,99€ nın 14 ytl oldunu düşünerek söyledim.. paybal ile..
  • quote:

O zaman tamam burda uploaderlerin bir kaybı yok gibi görünüyor. Kazana yine R a p i d :D

O zaman kaç puanda 1 aylık şifre alınabiliniyor Mesela ben arka arkaya 1 aylık premium alsam 800+8000= 16000 puan ediyor bununla 1 aylık şifre alabilirmiyim o zaman 14+14=28/3=9,5 Ytl ye gelecek aylık... 6,99€ nın 14 ytl oldunu düşünerek söyledim.. paybal ile..

10.000 Puan ile 1 aylık hesap alınabilir-uzatılabilir.

8000+8000 Hesabı diye birşey olmaz.

Yeni bir hesap alırken 8000 Puan kazanırsınız.

1 Aylık Hesap uzatmadan : 1.000
    3 AylıK Hesap uzatmadan : 3.000

vs.

• 8000+8000 Hesabı diye birşey olmaz.??

bu puanlar dğer bir hesaba aktarma olamıyormu çok sakat bişi ozaman kazanan yinde R a p i d :(

o zaman bu puan ne işe yarayacak? nir hesap alacam 2 ay uzatacamda anca 1 bedava olacak.. 14+14+14=42/4=10,5 ytl ediyor aylık

Bu puanları başka bir hesaba aktamanın bir yolu yokmu yada bu puanları nasıl daha verimli kullanabiliriz??

Bu durumdaa 2 defa uzattıktan soran hesabı çöpe atıp yeni bir hesap açmak mantıklı oluyor dimi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 3 Temmuz 2008; 13:29:33 >
  • quote:

8000+8000 Hesabı diye birşey olmaz.??

bu puanlar dğer bir hesaba aktarma olamıyormu çok sakat bişi ozaman kazanan yinde R a p i d :(

o zaman bu puan ne işe yarayacak? nir hesap alacam 2 ay uzatacamda anca 1 bedava olacak.. 14+14+14=42/4=10,5 ytl ediyor aylık

Bu puanları başka bir hesaba aktamanın bir yolu yokmu yada bu puanları nasıl daha verimli kullanabiliriz??

Bu durumdaa 2 defa uzattıktan soran hesabı çöpe atıp yeni bir hesap açmak mantıklı oluyor dimi??

Orası size kalmış.

Upload yaparak puan kazanabilirsiniz, sadece hesap uzatmayla kazanılan puanlarla iş olmaz zaten.

• ok bilgiler için teşekkür ederim.. Birde sizin günde 255 puan kazanma hikayeniz var 39 günde 1 aylık hesap ediyor.. Bu 255 puan yüklediğiniz dosya başınamı yoksa hesap başınamı oluyor hesapsa çok kötü.... ama part başın ise baya iyi bişimiş... her part günde 255 puan alsa.. Birde 255 puan almak için kaç defa partın indirilmesi gerekli ??
  • quote:

ok bilgiler için teşekkür ederim.. Birde sizin günde 255 puan kazanma hikayeniz var 39 günde 1 aylık hesap ediyor.. Bu 255 puan yüklediğiniz dosya başınamı yoksa hesap başınamı oluyor hesapsa çok kötü.... ama part başın ise baya iyi bişimiş... her part günde 255 puan alsa.. Birde 255 puan almak için kaç defa partın indirilmesi gerekli ??

Hesap başına 255 Puan. ( Günlük )

Bir dosyayı 255 Tane Premium user indirmişse, o günlük PU kotası dolmuş demektir.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.