Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AlıştıkArtık

quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Rapidin son bombası.

Each time a Free Users downloads your files, you gain points. You get a RapidPoint for each download, provided that the file is bigger than 3 megabyte and the user has not generated more than 3 RapidPoints in the last hour.

Puan kazanmak için Free User'lar indirilen en küçük dosyanın 3MB olması gerekiyor artık.
    Ayrıca; saatte 5 olan maksimum puan kazandırabilme limiti 3'e indirilmiş.
    Canın çıksın rapitttttttttttt

oha derim buna işte hem hızı indiriyporlar 63 kbps ye 1 saatte 3 tane 200mb lık dosya inmezki NE ÇAKALSIN LAN RAPİD(rapidde ampül olarak değiştirmeli logosunu bence)

bende rapid pre üyeyim ama son hız down edıyorum hiç bi sorun yok ya modeminizin fişini çıkartıp takın tekrar bi

Beni doğru anladığına emin misin ?
    Bir free user daha önceki sistemde, bir uploader'a; 1 saat içinde 5 puan kazandırabiliyordu, aynı IP'den indirme yaptıkça.
    Şimdi bunu 3'e indirmişler. Olay bu.

• pardon ben onu başka türlü biliyormuşum ogrenmıs oldum saol ama nası oluyor ya herkez ıp sini değişmiyormu beklememek için zaten bekleme sureside 2 bucuk saat falan deilmiydi eskiden e nası puan kazanıyorduk ozaman?
  • quote:

Rapidin son bombası.

Each time a Free Users downloads your files, you gain points. You get a RapidPoint for each download, provided that the file is bigger than 3 megabyte and the user has not generated more than 3 RapidPoints in the last hour.

Puan kazanmak için Free User'lar tarafından indirilen en küçük dosyanın 3MB olması gerekiyor artık.
    Ayrıca; saatte 5 olan maksimum puan kazandırabilme limiti 3'e indirilmiş.
    Canın çıksın rapitttttttttttt

off

şimdi IPler de eskisi gibi değişmeyecek, gitti puanlar

• quote:

Orjinalden alıntı: AlıştıkArtık

pardon ben onu başka türlü biliyormuşum ogrenmıs oldum saol ama nası oluyor ya herkez ıp sini değişmiyormu beklememek için zaten bekleme sureside 2 bucuk saat falan deilmiydi eskiden e nası puan kazanıyorduk ozaman?

Bir Free User upload ettiğin 1MB'dan büyük dosyaları 1 saat içinde (IP sabit kalmak üzere) indirdiğinde maksimum 5 puan kazanıyordun.
    Sonuçta 99 dakikalık bekleme süresi 100MB dl yapıldığında işliyor, 1MB indirince birkaç dakika oluyor bu bekleme süresi.
    Şimdi bu kazanılan puan maksümum 3'e indirilirken, dosya büyüklüğü de minimum 3MB'a çıkarılmış.
    Yani benim için kötü bir haber, özetle bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 2 Temmuz 2008; 22:19:33 >

• İşi siyasete dökmeden devam edelim.

• Şuan rapid siteye bile girmiyor , download 0 kb/s :S

Aklıma gelmişken ie7 kullanıyorum, rapid,forum siteleri ve üyelik getiren sitelerin parolalarını saklamıyor beni hatırla diyorum yine olmuyor. Varmı bunun başka bi ayarı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

Şuan rapid siteye bile girmiyor , download 0 kb/s :S

Aklıma gelmişken ie7 kullanıyorum, rapid,forum siteleri ve üyelik getiren sitelerin parolalarını saklamıyor beni hatırla diyorum yine olmuyor. Varmı bunun başka bi ayarı?

Ben DH'den başka hiçbir siteye giremiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

İşi siyasete dökmeden devam edelim.

• Rapidin linklerini adres çubuğuna c/p yaptığımda girebiliyorum ama CZ'a Login olmuyor.
    Ulan rapid seni de mi özelleştirdiler yoğsam
  • Bu rapid in yeni sistemi şimdilik en çok benim gibi 512k kablo kullananlara yaramıştır.Zaten max 62 ile çekebiliyorum.Artık 1 saat sınırı da yok galiba.Şu an yabancı albümleri sömürme aşamasına girdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

Şuan rapid siteye bile girmiyor , download 0 kb/s :S

Yardım !!
  • of yaaa rapid napıyon ya ben simdi premıum uyeyım upload yapmam şimdi ben siteye niye yapıyım ki hic yarıya indi nerdeyse puan kazanma olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

Rapid'ten indirken, geceleri indirmeler duruyor mu arkadaşlar?
    İki gecedir bende duruyor download, çok sinir oldum.

Kesinlikle bendede oluyor paramla rezil mi olmaya başladım ne?
  • quote:

Rapidin linklerini adres çubuğuna c/p yaptığımda girebiliyorum ama CZ'a Login olmuyor.
    Ulan rapid seni de mi özelleştirdiler yoğsam

Rapid doğuştan özeldi.

quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Bu rapid in yeni sistemi şimdilik en çok benim gibi 512k kablo kullananlara yaramıştır.Zaten max 62 ile çekebiliyorum.Artık 1 saat sınırı da yok galiba.Şu an yabancı albümleri sömürme aşamasına girdim

Kablonetlemi anlaştı ne?

• rapid yine yaptı yapacağını. ne güzel modeme tam reset atmadan 10 sn içerisinde ip değiştirip full hız arka arkaya dosyaları indiriyordum bugün getirdikleri sisteme bak. valla çok sinir oldum. rapid i herkes hızı için kullanır şunların yaptığına bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yrguner -- 2 Temmuz 2008; 23:16:59 >
  • artık premium almanın pek bir anlamı kalmadı bence rapid bunu kaldıramaz. eski captcha geri getrmk zrnda kalır.

edit: 512 kbit miş bu durmda kötüymş tmm premium hala en iysi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C@r@nthir -- 2 Temmuz 2008; 23:27:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Bu rapid in yeni sistemi şimdilik en çok benim gibi 512k kablo kullananlara yaramıştır.Zaten max 62 ile çekebiliyorum.Artık 1 saat sınırı da yok galiba.Şu an yabancı albümleri sömürme aşamasına girdim

zaten 100 mb bi dosya indirmek 1 saati geçiyo sınır olsa ne yazar
  • premiumların günlük 10gb limiti kalkması güzel olmuş

doya doya indirelim şimdi tekrardan
  • quote:

artık premium almanın pek bir anlamı kalmadı bence rapid bunu kaldıramaz. eski captcha geri getrmk zrnda kalır.

valla keşke öyle olsa ama bu download hız limiti yüzünden herkes benim gibi aklının bi kenarına rapid premium almayı getirecek

keşke eski sisteme dönseler:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yrguner -- 2 Temmuz 2008; 23:32:33 >
  • Beyler kablonet 512 üyesiyim rapidden 100mblık dosya indiriyorum flashgete bırakıyorum yüzde 33'e gelince hız bir anda 3-5kb dusuyor ve oyle devam ediyor bunu bugun farklıdosyalarda 10 defa denedim hep aynı seyi yaptı bilenler yardımcı olursa ii olur
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.