Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: microt

Beyler kablonet 512 üyesiyim rapidden 100mblık dosya indiriyorum flashgete bırakıyorum yüzde 33'e gelince hız bir anda 3-5kb dusuyor ve oyle devam ediyor bunu bugun farklıdosyalarda 10 defa denedim hep aynı seyi yaptı bilenler yardımcı olursa ii olur

ilk defa duyuyorum boyle birşey modemine reset at bence
  • fişten cıkarıp taktım modemi reset atmıs gb oldum zatende ben rapid üyesi değilim free cilerdenim bununla bir alakası var mı
  • arkadaşım bende de demin aynı şey oldu bi yere kadar 62,5(!) la geldi sonra 3 e düştü hız
  • bu durum sürmez böyle fazla.yurtdışında millette uçak gibi net var.60kb eziyet onlar için.premium un avantajıda azaltılmış.upload puan falan.bence abonesi azalır aynı şekilde kullananda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: microt

Beyler kablonet 512 üyesiyim rapidden 100mblık dosya indiriyorum flashgete bırakıyorum yüzde 33'e gelince hız bir anda 3-5kb dusuyor ve oyle devam ediyor bunu bugun farklıdosyalarda 10 defa denedim hep aynı seyi yaptı bilenler yardımcı olursa ii olur

Sadece rapidde olmuyor o.BUgün çok sayıda farklı serverda başıma geldi bu.
  • acaba genel sorun mu bugun rapidden dosya inidirenler nasıl yaptı tabi uyelği olmayanlar için
  • Premiumcu arkadaşlar,bu kazandığım 1 puan ne oluyor?7-8aydır rapid pre. kullanıyorum ilk defa oldu.(kalemle çizdiğim yerin neden öyle olduğunu konuya girince anladım )

• quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Rapidin son bombası.

Each time a Free Users downloads your files, you gain points. You get a RapidPoint for each download, provided that the file is bigger than 3 megabyte and the user has not generated more than 3 RapidPoints in the last hour.

Puan kazanmak için Free User'lar tarafından indirilen en küçük dosyanın 3MB olması gerekiyor artık.
    Ayrıca; saatte 5 olan maksimum puan kazandırabilme limiti 3'e indirilmiş.
    Canın çıksın rapitttttttttttt

Evettt işte şimdi s.ctığımın resmidir arkadaşlar Herşeyi iyi kötü kabul ederdimde bu min. boyutu artırmaları bitirdi beni. Bende diyorum niye puan gelmiyor artık.Valla ekmeğimizle oynuyor bu rapid olmazki böyle ya resmen

• birde gunde en fazla 255 puan kazanma kuralı çıkmıs daha fazla kazanamıyorsunuz off rapid ya iyicene paragözoldun lan

• RapidPoints PU çıkmış, ne işe yarıyor anlamadım.
  • Acaba o puanlar premium user'lardan aldığımız puanlar mı?Benim bildiğim pre. user'lardan puan alınmıyordu,yeni bir puan sistemimi yaptılar acaba ; free user puanları + premium user puanları(ama günde 255 ile sınırlı).

Edit : "news" bölümüne bakmak hiç aklıma gelmiyor tam da düşündüğüm gibiymiş.Artık premium user'lardan da puan alıcaz ama günlük 255 sınırı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtfall -- 3 Temmuz 2008; 0:51:40 >
  • İyi olmuş o zaman bu premium puan işi
  • Evet çok iyi oldu ,demek ki normal film upload'unada başlıcaz .
  • 255 az olmuş, dişimin kovuğuna yetmez bu benim
    Bari düz hesap 1000 yap da birşeye yarasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 3 Temmuz 2008; 1:23:12 >
  • Buna da şükür TRQX .

Birde free-user'lar için download sınırı 200mb mı olmuş?Yoksa ben mi yanlış anladım.
  • quote:

255 az olmuş, dişimin kovuğuna yetmez bu benim
    Bari düz hesap 1000 yap da birşeye yarasın.

Gerçekten çok az olmuş ya.Film atsan zaten premiumlu direk linkleri diziyor takır takır indiriyor. 1000 falan olsa daha da güzel olurdu. Millet artık premium alıyor zaten. Puan yüzdesi %40 larda bende. 100 indirmeden 40 puan!
  • quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

Buna da şükür TRQX .

Birde free-user'lar için download sınırı 200mb mı olmuş?Yoksa ben mi yanlış anladım.

Upload sınırı 200Mb olmuş...
    3-200 Mb arasında dosya indiren tüm Free ve hergün talihli ilk 255 Premium sahibinin puanlarını,
    bu dosyaları upload eden arkadaşlar afiyetle yiyebilirler.

In addition, free-users can now upload and download bigger files (up to 200 megabyte)

Bu da bekleme süresinin sonunu işaret eden yazı olmalı. Ama başka bir bekleme başlıyor maalesef, kırmızı ile yazılan yer Free kullanıcıların maksimum download hızı oluyor. Kaşıkla verip kepçeyle alıyorsun Rapit

Anyhow, to protect RapidShare from congestion caused by automated downloading, we limited the maximum download speed for free‐users to 500 kilobit (500/8 = 62.5 Kilobyte) per second. To compensate for that, they do not have to wait anymore until starting a succeeding download.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 3 Temmuz 2008; 1:49:00 >

• rapidpoints pu:1günde kazandığımız puan bence
  • Rapid iyice sırlar odasına döndü. Ne yaptığını ne duyan var, ne bilen.
    Lost gibi bir şey oldun be Rapid.
  • quote:

Hâla giremiyorum C.Z. hesabıma, ne yapmaya çalışıyor bu rapit anlamadım. Bu kadar da sorumsuz olunmaz ki !
    Premiumcular, siz login olabiliyor musunuz ?

An itibari ile çok rahat girebiliyorum.

Hala birşeyler karıştırıyorlar , gün geçmesin ki News'e yeni bir duyuru daha eklenmesin.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.