Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım dosya boyutu 3-200 MBayt arasında olmalı premiumlarda dosya başına 1 puan free lerdede aynımı dosya başı 1 puanmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 3 Temmuz 2008; 13:46:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

sanırım dosya boyutu 3-200 MBayt arasında olmalı premiumlarda dosya başına 1 puan free lerdede aynımı dosya başı 1 puanmı??

Evet.
  • hesabın süresi dolmuş olsa bile, o hesaptan yüklediğin dosyaları indirenlerde varsa, puan eklenmeye devam edermi? Süresi dolmuş hesap kullanılabilinirmi ilerde puan yeterli olunca yani? Sanırım çok soru sordum kusura bakma...
  • Benim gibi rapid premiumu ortak kullanan varsa sanırım artık bu son düzenlemelerinden sonra ayvayı yediler, keza birisi download yapıyorsa diğeri yapamıyor artık
  • quote:

hesabın süresi dolmuş olsa bile, o hesaptan yüklediğin dosyaları indirenlerde varsa, puan eklenmeye devam edermi? Süresi dolmuş hesap kullanılabilinirmi ilerde puan yeterli olunca yani? Sanırım çok soru sordum kusura bakma...

Hesap süresü dolduktan itibaren 30 gün içinde uzatılması gerekir.
    Bu 30 gün içinde puan kazanılmaya vs devam edilir.
    Eğer 30 gün içinde hesap uzatılmassa, silinir.

Sorun deil.

• Sağol :)
    sanırım dosya boyutu 3-200 Mb arasında olması yeterli paun için. Dosyayı 200mb lıklara bölmek puan kazanmak için mantıksız olur sanırım dimi? ama 3 Mb lıklarada bölünürse indirmek isteyenler Bu ne YA diyebilirler makulu kaçdır genelde 100mb yapılıyor ama o zamanlar 200mb lık izin yoktu sanırım..
  • quote:

O zaman tamam burda uploaderlerin bir kaybı yok gibi görünüyor. Kazana yine R a p i d :D

Oradan öyle görünebilir ama buradan hiç de öyle değil.
    Adam 8Mbit bağlantıyla 2-3 dakika içinde 100MB'lık dosyayı indirebiliyordu.
    Saniyede 900-1000kb'lık hızı birdenbire 63kb'a düştü, yani 16da 1ine.
    Bu da öncelikle alternatif hostingleri tercih etmesine sebep olacaktır.
    Rapid alternatiflerinden çoğu saniyede 3Mbit sınırı verirken (ki bazısı hiç limit koymuyor) neden 500Kbit ile uğraşsın. (Birimlerin KB değil Kb olduğuna dikkat edin.)

Şimdi bir saat içinde en fazla 200Mbyte Dl edecek ve 2 puan kazandırmış olacak.
    Eskiden 3 dakikada indiriyordu bu dosyayı ve ardından modemi resetleyerek diğer partlara başlıyordu. (USB modemi varsa 5-10 saniyede yapıyordu bu işi)
    O zaman bir kişiden kazanılan puan daha fazlaydı şimdi ne yaparsa yapsın (100MB'lık partlar için) 2 puan kazandırabilir.
    Dosyaları da 66MB'a bölersen bu sefer part sayısı artacak, adamın gözü korkacak.
    Premiumlardan gelen 255 puan ise sadece ağza bal çalma başka birşey değil bu aşamadan sonra.

• bende Cryptload kullanıyordum o işleri otomatik yapıyordu ve genelde 110-112 ile iniyordu (1 mbit bağlantım var) ve premium ihtiyacı hissetmiyordum. ama şimdi hız düşünce pemiuma geçme ihtiyacı hisstettim. ve herkez premiuma geçmeye başlarsa günde en fazla 255 puan alacaksınız ve 39 gün sora hesabı yenileme şasına sahip olacaksınız aslında biraz darbe vurulmuş.. o 255 sınırı kalksa sanırım sizdede rahatlama olacaktır düşüncesindeyim. Ama diğer sunucular hzılı ve beleş ise bide Cryptload da desteklerse (3 saniyede Modem reseti ve karakter girme yetenekli) benim içinde süper olur malum gece down için açık bırakıp yatıyoruz sabaha bitmiş oluyor listeler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 3 Temmuz 2008; 14:28:38 >
  • 255 sınırı kalksa hergün çekilişle bir kişiye Premium hesabı dağıtabilirim istersem. O derece iyi olur yani
    Tabi rapid bunu yaparsa %100 batar o ayrı mesele.
  • 255puan işi benim gibi ayda 1 premium puanı toplayanlara yaradı bence ama daha büyük puanlara oynayanlar için yeni sistem kötü gibi
  • Rapid'e girebilen var mı şu anda?Bende sayfa açılmıyor...
  • bende açlıyor
  • Saaaaaaaatlerdir download ediyorum 62kbaytla :(
  • Bende indirmelerde durdu,sayfa da açılımıyor... Noluyor yaa!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

255 puan sabaha kadar dolmuş, az geldi bu

Nihayet girebildim sonunda, benimki de dolmuş daha bu saatte

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

yaw hocam

şimdii ben şöyle anladım...

bende de şu an 14024 puan var ; PU da 94 görünüyor, yanii şu anki duruma göre (gün sonunda ) puanlama 14024+94 mü olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 3 Temmuz 2008; 16:02:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

Rapid'e girebilen var mı şu anda?Bende sayfa açılmıyor...

Bende de açılmıyor , download da yapamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

Rapid'e girebilen var mı şu anda?Bende sayfa açılmıyor...

Bende de açılmıyor , download da yapamıyorum.

şu an bende açık
  • Evet @Hirotaro,her gün sonunda(bizim saatle gece 1'de) o sayaç sıfırlanarak puanların normal puanlara eklenecek.

Edit : IP ayarlarım 4.2.2.1/4.2.2.3 idi 2. bölümü 4.2.2.4 yaptıktan sonra site açıldı,IP ile ilgili bir sorunmuş heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtfall -- 3 Temmuz 2008; 16:06:39 >
  • anaaaaa en sonunda dogru bir iş yapmış rapidşer vay uyuz rapid vay
  • ya benimde butun 7gb lık uploadım vardı premium hesapta simdi onların hepsini nası geçiricem free usere ya
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.