Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haa anladım şimdi ben 2 gunde 2gb indirdim 3 gun içerisinde 48 gb ındırebıleceğım dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlıştıkArtık

haa anladım şimdi ben 2 gunde 2gb indirdim 3 gun içerisinde 48 gb ındırebıleceğım dimi

Görünüşe göre , evet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Bugün itibari ile yeni bir sistem getirildi.

Rapid-Share'in özgür kullanılması için Captcha sistemini devre dışı bırakmışlar.
    Free userlar artık 200 MB Dosya upload edebilecekler ve bu büyüklükteki dosyaları indirebilecekler.
    Rapid-Share'i tıkanıklıktan korumak içinde Free userların indirme hızını sınırlamışlar.
    Free userlar saniye başına maksimum 500 kilobit hızında indirebilecekler.
    Bunu telafi etmek içinde free userların dosya indirirken fazla beklemeyecekleri sölüyorlar.
    Ve büyük olay > Artık modeme reset atmak zorunda deilsiniz.Bir dosya indikten sonra bir diğer dosyayı beklemeden indirebilirsiniz.( Sadece 1 dakika )Aynı anda iki dosya indirilemez tabiki.

Premiumlar içinde yenilikler var.
    Günlük 10 GB Limit getirilmişti bildiğiniz gibi , bu durum biraz değiştirildi.
    Bir günde 10 GB'dan fazla indirebilirsiniz ama bu genel kotadan düşer.
    Birde günde 10 GB'dan az indirdiniz diyelim.
    4 GB indirdiyseniz 6 GB Diğer güne otomatik olarak aktarılıyor.

Peki Freelere verilen indirme hızı ne kadar ve devam desteği mevcutmu olacak.

Edit; Hızı gördüm ama anlamadım 500kbit nasıl 1024 ün yarısı demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 2 Temmuz 2008; 20:42:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Bugün itibari ile yeni bir sistem getirildi.

Rapid-Share'in özgür kullanılması için Captcha sistemini devre dışı bırakmışlar.
    Free userlar artık 200 MB Dosya upload edebilecekler ve bu büyüklükteki dosyaları indirebilecekler.
    Rapid-Share'i tıkanıklıktan korumak içinde Free userların indirme hızını sınırlamışlar.
    Free userlar saniye başına maksimum 500 kilobit hızında indirebilecekler.
    Bunu telafi etmek içinde free userların dosya indirirken fazla beklemeyecekleri sölüyorlar.
    Ve büyük olay > Artık modeme reset atmak zorunda deilsiniz.Bir dosya indikten sonra bir diğer dosyayı beklemeden indirebilirsiniz.( Sadece 1 dakika )Aynı anda iki dosya indirilemez tabiki.

Premiumlar içinde yenilikler var.
    Günlük 10 GB Limit getirilmişti bildiğiniz gibi , bu durum biraz değiştirildi.
    Bir günde 10 GB'dan fazla indirebilirsiniz ama bu genel kotadan düşer.
    Birde günde 10 GB'dan az indirdiniz diyelim.
    4 GB indirdiyseniz 6 GB Diğer güne otomatik olarak aktarılıyor.

Peki Freelere verilen indirme hızı ne kadar ve devam desteği mevcutmu olacak.

Maksimum 62.5 KB ile indirebilecekler.

Devam desteği derken, kastınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 2 Temmuz 2008; 20:43:26 >

• Durdur tekrar devam, Premium kullanıcılara sunulandan.
  • Free'lere devam desteği verirlerse, Premium User'lar savaş çıkarır.
    O kadar da iyi olamaz heralde Rapid.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Durdur tekrar devam, Premium kullanıcılara sunulandan.

Hayır , vermiyorlar.

Vermesinlerde zaten.

• 62.5kb ise çok kötü, 1mbit üstü hiçbir işe yaramaz o zaman rapid
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

62.5kb ise çok kötü, 1mbit üstü hiçbir işe yaramaz o zaman rapid

Bence en iyisini yaptılar.

Birdaha kod yenilemedir vs uğraşmayacaklar.Cryptload türü programlarda üreyemez artık.

Bunude Free'ler düşünsün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 2 Temmuz 2008; 20:51:36 >
  • Rapid de dosya indirmeye çalışırken şu uyaruyı alıyorum

The premium account xxxxxx is already in use with another ip. It looks like this account is used on different computers at the same time.

Please try again later.

IP: xxxxxxx- 64.62.138.0/24.

Nasıl indirebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 2 Temmuz 2008; 20:53:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

Rapid de dosya indirmeye çalışırken şu uyaruyı alıyorum

The premium account xxxxxx is already in use with another ip. It looks like this account is used on different computers at the same time.

Please try again later.

IP: xxxxxxx- 64.62.138.0/24.

Nasıl indirebilirim

İki tip durum söz konusu.

1.Rapid-Share Premium'u ortak kullanıyor olabilirsiniz.

Ortak kullandığınız kişi indiriyor şu anda , o bitirmeden siz indiremesseniz.

2.Ortak kullanmıyorda olabilirsiniz.

Sistemi hala(!) tam olarak oturtamadıklarından bu tip hatalar olabiliyor.

Modeme reset attıktan sonra deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 2 Temmuz 2008; 20:57:27 >

• Tek kulanıyorum , bir dosya indiriyordum onu durdurdum ve reset attım.Şimdi durdurduğum uylamayıı devam etmek istiyorum olmuyor baştan indireyim diyorum bu uyarıyı veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

Tek kulanıyorum , bir dosya indiriyordum onu durdurdum ve reset attım.Şimdi durdurduğum uylamayıı devam etmek istiyorum olmuyor baştan indireyim diyorum bu uyarıyı veriyor.

quote:

2.Ortak kullanmıyorda olabilirsiniz.

Sistemi hala(!) tam olarak oturtamadıklarından bu tip hatalar olabiliyor.

Modeme reset attıktan sonra deneyin.

• arkadaşlar şuan rapidten hiç bir şey indiremiyorum acaba sorun bende mi yoksa rapid te mi problem var siteye girmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgahanbag

arkadaşlar şuan rapidten hiç bir şey indiremiyorum acaba sorun bende mi yoksa rapid te mi problem var siteye girmiyor

Bendede sıkıntı vardı modeme reset attım düzeldi, dene istersen. Hatta google bile girmiyordu.
  • şu anda bende de çalışmıyor, premium üyeyim :(

quote:

Orjinalden alıntı: tolgahanbag

arkadaşlar şuan rapidten hiç bir şey indiremiyorum acaba sorun bende mi yoksa rapid te mi problem var siteye girmiyor
  • Rapidin son bombası.

Each time a Free Users downloads your files, you gain points. You get a RapidPoint for each download, provided that the file is bigger than 3 megabyte and the user has not generated more than 3 RapidPoints in the last hour.

Puan kazanmak için Free User'lar tarafından indirilen en küçük dosyanın 3MB olması gerekiyor artık.
    Ayrıca; saatte 5 olan maksimum puan kazandırabilme limiti 3'e indirilmiş.
    Canın çıksın rapitttttttttttt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 2 Temmuz 2008; 21:35:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Rapidin son bombası.

Each time a Free Users downloads your files, you gain points. You get a RapidPoint for each download, provided that the file is bigger than 3 megabyte and the user has not generated more than 3 RapidPoints in the last hour.

Puan kazanmak için Free User'lar indirilen en küçük dosyanın 3MB olması gerekiyor artık.
    Ayrıca; saatte 5 olan maksimum puan kazandırabilme limiti 3'e indirilmiş.
    Canın çıksın rapitttttttttttt

i NE ÇAKALSIN LAN RAPİD(rapidde ampül olarak değiştirmeli logosunu bence)

bende rapid pre üyeyim ama son hız down edıyorum hiç bi sorun yok ya modeminizin fişini çıkartıp takın tekrar bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlıştıkArtık -- 2 Temmuz 2008; 21:55:44 >

• Adamlar piyasada tek oldukları için istedikleri gibi sistem getiriyorlar.
  • İyilik altıda yapılan kötülük.

Akp ile mi takılmışlar acaba.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.