Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACND

Ben 3 mb biliyorum.

1 di 3 yaptılar. Kısa bir süre sonrada 5 mb a çıkarttılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FCmitsss

rapidde puan kazanmak için dosya boyutu min.kaç olması gerekiyor.

Min 5 MB OLMALI
  • Minimum 5 MB tır.

Puan kasmak için program var,5 MB'lık bir dosya yüklüyorsun,sonra o tekrar tekrar indirip günde 255 puan kasıyor,ayda 7650 puan kasılıyormuş.
    Ama kotasızlar için.Kotalıların vay haline.

Not:Hesaplama programın açıklamasında var,yanlış olabilir.
  • Yinemi sorun var Rapidde açmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Yinemi sorun var Rapidde açmıyor

Sorun yok, modeme bir reset atıver.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Yinemi sorun var Rapidde açmıyor

Sorun yok, modeme bir reset atıver.

Denemiştim, sanırım yurtdışında sorun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mct2002

quote:

Orjinalden alıntı: ACND

Ben 3 mb biliyorum.

1 di 3 yaptılar. Kısa bir süre sonrada 5 mb a çıkarttılar.

Öğrendiğim iyi oldu.
  • Eski sayfaları okumadım ama Rapid share delirdi. Durduk yere silecekler beni işte bugün gelen mesaj.
    quote:

Dear customer, Your Rapid Share Premium account 2480907 will expire in 7 days.We will delete your account 14 days after expiration (thus in 21 days),unless you extend it. Remember that you can extend your account anytime.Even months BEFORE expiration. Please notice that the following will belost if you do not extend your account in time.

Resmen ya uzatırsın yada silerim seni diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper -- 12 Kasım 2008; 19:37:40 >
  • Silerse Dünyadan mı siliyormuş,biraz sabredin ,yeni üye olacaklar ve üyeliğini uzatmayı düşünenler eğer sabretmezlerse ,,bu fiyatlar ve sistem geçerli olur ..

Avrupadaki insan bu kadar indirme hızıyla ne yapsın bu kadar kotayı diyenler var ..Avrupaki insanın çoğunun kota satın alma alışkanlığı yaratmaya çalışıyor rapid ,,bunda başarılı olur mu ? Zaman gösterecek ama benim fikrim Avrupadaki kişide bu sisteme yamulmaz ,rapid sistemini değiştirmek zorunda kalacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Minimum 5 MB tır.

Puan kasmak için program var,5 MB'lık bir dosya yüklüyorsun,sonra o tekrar tekrar indirip günde 255 puan kasıyor,ayda 7650 puan kasılıyormuş.

Bu programı merak ettim nedir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanaksin

quote:

Minimum 5 MB tır.

Google'ye Rapidshare Point Generator veya Rapid Point Generator yazsanız çıkar.

• Güvenlikle ilgili bir özellik eklemişler. Aktive ettim ama tam olarak ne işe yaradığını bilen var mı?
  • Ya arkadaşlar
    hafta başında bir kaç part indiriyom
    SOnra rewsimdeki gibi belirsiz bir süre kaldı hatası veriyor bir kısmı iniyor sonra duruyor ,Gelmiyor
    Aynısı netload yüklemelerinde de oluyor
    Rapid yöntem mi değiştirdi nedir?
    Salıdan beri hiç bir şey alamıyorum

Bu konuda bilgisi olan var mı?

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 13 Kasım 2008; 16:03:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: labtek38

Güvenlikle ilgili bir özellik eklemişler. Aktive ettim ama tam olarak ne işe yaradığını bilen var mı?

setting'e girmeni ve dosyaların izinsiz silinmesini engelliyor

bunlardan birini yapmak istediğinde sana email ile bir şifre gönderecek onunla işlemi gerçekleştireceksin
  • The Security Lock is active. In order to move, and/or delete your files, changing your password and email address, or converting RapidPoints, unlock the Account by one click on the Lock

premium sayfamda bu yazıyor
    anlamını bilen varmı
  • quote:

quote:

quote:

Minimum 5 MB tır.

güvenli bi program mı bu? bilgileri çalmasınlar?

• quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Ya arkadaşlar
    hafta başında bir kaç part indiriyom
    SOnra rewsimdeki gibi belirsiz bir süre kaldı hatası veriyor bir kısmı iniyor sonra duruyor ,Gelmiyor
    Aynısı netload yüklemelerinde de oluyor
    Rapid yöntem mi değiştirdi nedir?
    Salıdan beri hiç bir şey alamıyorum

Bu konuda bilgisi olan var mı?

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

1 ya da 2 sayfa öncesinde aynı durumdan bahsettim,meğer sadece Rapidde olmuyormuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: vasfiii

quote:

quote:

quote:

Minimum 5 MB tır.

güvenli bi program mı bu? bilgileri çalmasınlar?

Emin değilim.

• arkadaşlar bunların türkçesi nedir?

Why should I activate the Security Lock for my Premium- or Collector's Account?

* By locking your Accounts, you prevent the access by unauthorized third parties to your files, your password and email address, and to your RapidPoints. When the RapidShare-Security Lock is activated, the menu items "Settings" and "Convert RapidPoints" are locked and files can no longer be moved or deleted. All other functions remain available.

How does the Security Lock work?

* From within your Premium- or Collector's Zone, click on the red lock, located at the top left. You will receive a notification asking, if you want to secure the Account. When completing the steps, the system automatically sends an email to the email address provided by you, containing the access code. Please keep this access code save. You will need this code again when accessing the above mentioned feature the next time. Please also ensure that before activating the security lock, you provide a valid email address. You can easily notice if your Account is locked or not, be the colour of the Security Lock: Green denotes "locked", red denotes "open".

What can I do, if I have forgotten my Release-Code?

* Log into your Premium- or Collector's Account and click on the Lock. You will receive the instruction to enter the security code. Directly underneath this instruction, you can request a new code.

I have logged into my Account. The Lock is active, even though I have not activated it. What can I do?

* Your Account was possibly locked by another person. Please contact our Support.

şimdi arkadaşlar güvenli moda geçince upload yapılan dosyaları başkası indiremiyor mu? sonuçta bu puanları dahi etkiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 13 Kasım 2008; 18:47:13 >

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.