Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: labtek38

Güvenlikle ilgili bir özellik eklemişler. Aktive ettim ama tam olarak ne işe yaradığını bilen var mı?

hesap paylaşımlarını güvenli hale getirmek için yapılmış sanırım. hesap paylaşımını engellemeye çalışan rapid nası yaptı bunu hayret. şöyle ki aktive ederseniz eğer mail adresininze şifre geliyor ve sadece o şifre ile premium zone daki settings ve convert rapid poinds bölümlerine girebiliyorsunuz. yanisi başkasına verirseniz hesabı şifreyi değiştirme ya da puanları hüpletme imkanı yok artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vata

quote:

Güvenlikle ilgili bir özellik eklemişler. Aktive ettim ama tam olarak ne işe yaradığını bilen var mı?

hesap paylaşımlarını güvenli hale getirmek için yapılmış sanırım. hesap paylaşımını engellemeye çalışan rapid nası yaptı bunu hayret. şöyle ki aktive ederseniz eğer mail adresininze şifre geliyor ve sadece o şifre ile premium zone daki settings ve convert rapid poinds bölümlerine girebiliyorsunuz. yanisi başkasına verirseniz hesabı şifreyi değiştirme ya da puanları hüpletme imkanı yok artık.

Misal ben arkadaşıma şifreyi veriyorum kullanıyor hesabı fakat hesabımı çalamıyor ve istediğim zamanda arkadaşıma verdiğim hesabı kısıtlayabiliyorum Öyle bişi mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: ertanx

quote:

quote:

Misal ben arkadaşıma şifreyi veriyorum kullanıyor hesabı fakat hesabımı çalamıyor ve istediğim zamanda arkadaşıma verdiğim hesabı kısıtlayabiliyorum Öyle bişi mi?

rapidin böyle bir iyilik yapacağını hiç sanmıyorum

• günlük zaten 2,66 gb olduğu için istediğine versin demiş olabilirler...
  • Arkadaşlar şimdi bu günlük 2.66 GB oldu ya kota, şimdi ben diyelim 5 gün download yapmadım ve ya 3 gün yapmadım bu kota gün geçtikçe 2.66 ile katlanıyor mu ?

Yani 3 gün yapmadım kotam = 7.98 mi oluyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Arkadaşlar şimdi bu günlük 2.66 GB oldu ya kota, şimdi ben diyelim 5 gün download yapmadım ve ya 3 gün yapmadım bu kota gün geçtikçe 2.66 ile katlanıyor mu ?

Yok günlük sabit 2,66GB, kullanmadığında boşa gidiyor, diğer güne aktarılmıyor.

Konunun ilk mesajı: RapidShare Premium hesabınız ile günde 2.66 GB indirme yapabilme hakkınız bulunmaktadır. Kullanılmayan indirme hakkı 10 GB 'a kadar sonraki günlere devreder.
  • Yanlış bilimiyormuşum kusura bakmayın, sildim mesajımı.
  • quote:

Arkadaşlar şimdi bu günlük 2.66 GB oldu ya kota, şimdi ben diyelim 5 gün download yapmadım ve ya 3 gün yapmadım bu kota gün geçtikçe 2.66 ile katlanıyor mu ?

Aynen öyle.
    İndirmeyince sonra ki güne atıyor.
    Yakında bunu da kaldırmasınlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

quote:

Aynen öyle.
    İndirmeyince sonra ki güne atıyor.
    Yakında bunu da kaldırmasınlar.

Sınırlamalarına gerek yok ki nasıl olsa o da 10GB ile sınırlı, yani eskiden kullandığımız bir günlük kota kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: ertanx

quote:

quote:

evet arkadaşa verilen hesabı kısıtlayabiliyorsunuz. settings ve convert rapid points bölümlerine size verilen ayrı bi şifre girilmeden erişilemiyecek. yani arkıadaşınız şifre değiştiremiyecek veya puanlarınızı hüpletemiyecek. rahatça arkadaşlarınıza verbilirsiniz hesabınızı yani.

• "evet arkadaşa verilen hesabı kısıtlayabiliyorsunuz. settings ve convert rapid points bölümlerine size verilen ayrı bi şifre girilmeden erişilemiyecek. yani arkıadaşınız şifre değiştiremiyecek veya puanlarınızı hüpletemiyecek. rahatça arkadaşlarınıza verbilirsiniz hesabınızı yani."

Şimdi ben buradan premium kullanıcı adımı ve şifremi yayınlasam :) 3 saat herkese izin versem olur yani. Peki hesaba erişmesine izin verdiklerim kotamın düşmesi haricinde bişi yapamazlar dimi?

Şimdi şu kadar saatli ve şu kadar kotalı rapid hesabının ticareti çıkar mı çıkmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 14 Kasım 2008; 10:33:14 >

• NALET RAPID...!
  • 2 saatliğine Rapid Premium hesabını ödünç verebilecek var mı?
  • şimdi arkadaşlar güvenli moda geçince upload yapılan dosyalara bir şey olmaz dimi. hani başkasının indirmesini engellemez değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

şimdi arkadaşlar güvenli moda geçince upload yapılan dosyalara bir şey olmaz dimi. hani başkasının indirmesini engellemez değil mi?

dosyalarına hiçbirşey olmaz, güvenli modda dosyaların silinemez. paylaşıma verdiğin ldosyalar iner tıkır tıkır
  • Rapid nereye gidiyor?

Rapid'in yeni stratejisi;
    Minimum memnuniyet,Maksimum kar.

Son zamanlarda Free olarak yaptığım indirmelerde birçoğunun yarıda kesilip gitmesinden bahsetmiştim.Aynısı TiSKE'ye de oldu.
    ertanx arkadaşım sağolsun bana 2 saatliğine Premium hesabını ödünç verdi,ve yaptığım indirmelerde gördüm ki;hiç biri kesilmedi...

Hem Premium almaya zorla hem de günlük kotayı 2,66 GB yap...
    BU NE BİÇİM İŞ?
    RAPID

Edit:1 Harf Yanlışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighVoltage -- 14 Kasım 2008; 21:54:20 >
  • Arkadaşlar şuan itibariyle 10 GB lık kotalı olan ve süresi biten hesabını uzatanlar var mı?

Eğer varsa bizimle paylaşabilirler mi; yine 10 GB dan mı devam ediliyor, yoksa 2.66 GB a düştümü?

bilgilendirirseniz seviniriz

edit:harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeZe® -- 15 Kasım 2008; 1:10:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeZe®

Arkadaşlar şuan itibariyle 10 GB lık kotalı olan ve süresi biten hesabını uzatanlar var mı?

Eğer varsa bizimle paylaşabilirler mi; yine 10 GB dan mı devam ediliyor, yoksa 2.66 GB a düştümü?

bilgilendirirseniz seviniriz

edit:harf hatası

Ayın 11inde bitmişti, dün uzattım 2,66ya düştü evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 15 Kasım 2008; 1:16:16 >
  • arkadaşlar biz 5 kişi ortak kullanıyorduk ama bugün şöyle bi uyarı ile karşılaştık :

"Fraud detected, Account xxxxxxx: This Account has been illegally used by several users."

burda diyor ki hesap birkaç kullanıcı tarafından kuralsızca kullanılıyor. hesabı kapatmışlar. artık indiremiyoruz.

var mı bizim gibi böyle sorun yaşayan. bundan önce 2 kere yine ortak kullanmıştık ama hiçbir sorun olmamıştı.

mart'a kadar süre vardı ya gitti mi şimdi hesap??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 15 Kasım 2008; 1:17:23 >
  • Benim bu Traffic left ve TrafficShare left sürekli iniyor sizde durum ne?

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.