Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TriaThlon

arkadaşlar biz 5 kişi ortak kullanıyorduk ama bugün şöyle bi uyarı ile karşılaştık :

"Fraud detected, Account xxxxxxx: This Account has been illegally used by several users."

burda diyor ki hesap birkaç kullanıcı tarafından kuralsızca kullanılıyor. hesabı kapatmışlar. artık indiremiyoruz.

var mı bizim gibi böyle sorun yaşayan. bundan önce 2 kere yine ortak kullanmıştık ama hiçbir sorun olmamıştı.

mart'a kadar süre vardı ya gitti mi şimdi hesap??

gitti
  • vay be rapid gibi surekl,i ovdumuz hayranı oldugumuz kurulus ne hale geldi
    gunde 2.66 nedir ki, rapid batıyor heralde.
  • quote:

arkadaşlar biz 5 kişi ortak kullanıyorduk ama bugün şöyle bi uyarı ile karşılaştık :

"Fraud detected, Account xxxxxxx: This Account has been illegally used by several users."

burda diyor ki hesap birkaç kullanıcı tarafından kuralsızca kullanılıyor. hesabı kapatmışlar. artık indiremiyoruz.

var mı bizim gibi böyle sorun yaşayan. bundan önce 2 kere yine ortak kullanmıştık ama hiçbir sorun olmamıştı.

2 kişi kullanınca çok üzerinde durmuyorlar, ama 5 kişi kullanıldığını gördülerse hacklendiğini düşünüp kapatmış olabilirler.
    Yani en azından itiraz maili atınca verecekleri cevap bu olacak. (her ne kadar amaçları "herkes 1 hesap alsın" olsa da bunu açıkça söylemiyorlar)

Hesabı alan kişi, hesapta tanımlı mailden mail atsın rapid'e. Şifremi çalmışlar hacklemişler beni diye.
    Bu şekilde 1 hesabı geri açtırmıştım, denemekte fayda var; özellikle de 5 ay daha varken bırakmamak lazım peşini.

• quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

2 kişi kullanınca çok üzerinde durmuyorlar, ama 5 kişi kullanıldığını gördülerse hacklendiğini düşünüp kapatmış olabilirler.
    Yani en azından itiraz maili atınca verecekleri cevap bu olacak. (her ne kadar amaçları "herkes 1 hesap alsın" olsa da bunu açıkça söylemiyorlar)

Hesabı alan kişi, hesapta tanımlı mailden mail atsın rapid'e. Şifremi çalmışlar hacklemişler beni diye.
    Bu şekilde 1 hesabı geri açtırmıştım, denemekte fayda var; özellikle de 5 ay daha varken bırakmamak lazım peşini.

Aynı yöntemi önerecektim bende. Benzer olayı yaşamıştım. Bu arada 5 kişi günlük 2,66 kotadan nasıl indiriyordunuz

• r.apidden şu anda hiçbir şey inmiyor premium hesap
  • Arkadaşlar günde 2.66 gb indirebiliyorum bu nedir Allah aşkına ya ayıptır günahtır...Bende mi bir hata var!
    rapide
  • quote:

Orjinalden alıntı: mct2002

quote:

quote:

Aynı yöntemi önerecektim bende. Benzer olayı yaşamıştım. Bu arada 5 kişi günlük 2,66 kotadan nasıl indiriyordunuz

kardeş sen nasıl çözdün bu işi? benim ingilizcem pek yeterli değil mail atmak içni filan.

yardımcı olursan çok sevinirim...

• Şu topiğe yazmadan önce ilk sayfayı okuyun bir zahmet.
    Her gün 3-5 kişi soruyor limit 2.66 mı diye, herkese tek tek anlatılması mı lazım ?

Halbuki Ehrimen yazdı herşeyi ayrıntısına kadar,
    babasının hayrına değil ya sırf sizin için yaptı bunu, yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 16 Kasım 2008; 13:48:35 >
  • rapid indirmiyor bende sizde de durum aynı mı
  • darendeli,neden yarıda kaldığını bir önceki sayfada yazdım/anlattım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: interwap

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Brutalite

'letitbit' hikaye. Keza 'ifolder' de öyle.

Rapid aklı sıra çakallık yapıyor. 3'lükleri içlerinde patlar yakında.

ifolder.ru'dan nasıl dosya indirilir bilen var mı ?
    Heryer Kiril oğlu Kiril ya

Böyleymiş:

1. Linke tıklayın.

2. Çıkan sayfada "сюда" yazan yere tıklayın.

3. Yeni sayfada çeşitli linkler göreceksiniz. Bunlar reklamlar, herhangi birini seçip tıklayın.

4. Yönlendiğimiz sayfanın hemen sağ üst tarafında 30dan geriye doğru sayan bi sayaç göreceksiniz (Eğer Firefox kullanıyorsanız bunu görebilmeniz için Javascriptlere izin vermiş olmanız gerek)

5. Sayım bittikten sonra yeni bi sayfa açılacak (eğer açılır pencereleri engellemiş iseniz "нажмите сюда" yazan yere tıklayın)

6. Yeni sayfada 4 adet yeşille yazılmış rakam göreceksiniz. Bu rakamları hemen yanındaki kutucuğa girip "enter" deyin.

7. Ve son olarak açılan sayfada linkiniz hazır. Sayfanın tam ortasında ve hemen hemen sayfanın bir satırı kadar uzunluğunda çeşitli rakam ve harflerden oluşan linkinize tıklayarak indirmeye başlıyorsunuz.

Arkadaşım birde şunu dene çok daha kolay. ifolder.ru İngilizce
    Bu arada rapıdin üye olmayanlara koyduğu hız limiti kaç?
    Üye değilim ve rapıdawn adlı proramı kullanıyorum. Bekleme süresi olmaksızın aynı anda 4-5 dosya indirebiliyorum. Kaldığım yerden devam etme özelliğide var ve her dosya 20-25 KB tan rapidden saniyede toplam 100KB üstü dosya indiriyorum. 1024Mb adslin pratikteki hızı zaten bu kadar. CryptLoad övenler var ama bekleme süresi ve aynı anda tek dosya indirme olayı var.

Bu mesajı yazdıktan sonra arkadaşın biri PM atmış, ancak kendisi PM kabul etmediği için ulaşamadın.
    sorusu:
    rapid free kullanıcı olduğunu ve aynı anda 4-5 dosya birden indirdiğini söylemişsin.. modeme otomatik reset atan programlar var ama aynı anda birden çok dosya indiren görmedim.. rapidawn mı yapıyor bu işi yani..? aynı ip ile birden fazla dosya indirebiliyomusun..?
    Cevabı:.
    -----------------------

Selamlar
    evet Rapidown adlı program yapıyor.
    Özellikleri şunlar
    - aynı anda 4-5 dosya indirebilme
    - bekleme süresi diye birşey yok
    - indirmeye kaldığı yerden devam edebilme
    - listeye eklediğin rapid linklerini sırası geldiğinde otomatik başlama.
    ....
    TTnet 1Mb sınırsız bağlantı ile 100kb üstünü görebiliyorum. Bağlantının pratiktedeki hızı zaten bu.

• Beyler 2mbit bağlantı hızım var free user ım.2 gün öncesine kadar her şeyi en az 200 ile indiriyodum şimdi 40 ile iniyor neden acaba?Bugün net gitti geldi kabloları falan çekip taktım hatlarda mı bir şey var ?
  • Rapid kendi kuyusunu kazıyor 2,66 gb çok komik bir kota zaten bende rapide dalga geçen mail attım 2,66 gb ın nemek oldunu biliyormusunuz sizin orada inter hızı ne vs... falan resmen adamı aptal yerine koyuyorlar üyelik bitsin netload alacam artık... rapid e

• RapidDown adlı program ile 50-60 dosyayı bırakıp gece'den sabaha kadar kalsa birşey olmadan iner mi arkadaşlar ?
  • *internet download manager kullanıyorum..
    *pc de herhangi bir sorun yok..
    *burada tavsiye edilen serverlardan indiriyorum..

100 mb lık bir dosyayı gayet güzel indiriyor.. çok stabil olmasa da.. ama 98 mb dan sonra falan hız adeta yerlerde sürünüyor.. 2 mb lık bir dosyayı nerdeyse 6-7 dakikada indiriyor bazen daha fazla hatta.. bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar..
  • Bu saatten sonra en mantıklısı torrent siteleri tabi iyi olanları rapide vereceğim parayı pc'yi açık tutarak elektirik parası olarak veririm olur biter...2.66 gb benim gibi sınırsız 4096 bağlantısı olan kişinin dişinin kovuğuna yetmez bi blurayrip film indirecem diye işim yok 3 gün bekliyicem resmen kafayı yemişler
  • Ben upload yaparken kullanmak için Rapid.share Manager indirdim. Xp kullanıyorum bilgisayarda net framework 2.0 yüklü. Her neyse önce rapidin sitesinden 10kblık minik ınstaller dosyasını indirdim , o dosaya da 800 kblık Sanırım kurulum dosyası gibi bir şey indirdi fakat daha sonra

"Exception has benn thrown away by the target of invocation" gibi bir uyarı çıktı . ne yapmam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frick! -- 16 Kasım 2008; 0:37:58 >
  • Valla Rapid in bu 2,66 işi benide çileden çıkardı.En iyisi bi mail atim dedim.Valla okul ingilizcesiyle birşeyler yazdım ama içim rahatladı en azından

quote:

Are you crazy RapidShare? What is 2,66 GB? First 10 GB then 5GB then 2,66 !!!. You are deceitful,money grubber .... !!!!!!! This is a misapplication! You must back to old working.İf you don't back, user's new trend to be Netload !

You was we favorite,but very very big be wrong. Again we says 'Back to old working' We prefer 10 Gb,but it is not 5 gb?

WE WANT TO RapidShare WORKAROUND !!!

Please join us....

• quote:

Orjinalden alıntı: Blutray

Valla Rapid in bu 2,66 işi benide çileden çıkardı.En iyisi bi mail atim dedim.Valla okul ingilizcesiyle birşeyler yazdım ama içim rahatladı en azından

quote:

Are you crazy****? What is 2,66 GB? First 10 GB then 5GB then 2,66 !!!. You are deceitful,money grubber .... !!!!!!! This is a misapplication! You must back to old working.İf you don't back, user's new trend to be Netload !

You was we favorite,but very very big be wrong. Again we says 'Back to old working' We prefer 10 Gb,but it is not 5 gb?

WE WANT TO**** WORKAROUND !!!

Please join us....

Bu ingilizce eğitimini hangi okulda aldığını merak ettim bak şimdi..

• quote:

Orjinalden alıntı: mastenc

Bu saatten sonra en mantıklısı torrent siteleri tabi iyi olanları rapide vereceğim parayı pc'yi açık tutarak elektirik parası olarak veririm olur biter...2.66 gb benim gibi sınırsız 4096 bağlantısı olan kişinin dişinin kovuğuna yetmez bi blurayrip film indirecem diye işim yok 3 gün bekliyicem resmen kafayı yemişler

Geçen ay kotalar 10gbkende benim bilgisayar 24 saat açıktı 10gb kota da 1mbit baglantıyla tam denk geliyodu. Günde 7-10gb arası indirmiştim rapidden.
    Ayrıca torrent de aradıgın herseyi bulamıyorsun. Genelde film dizi indiririm ve bunlariçin bence eniyisi forumlar. Torrente daha çok güncel şeyler oluyor.

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.