Şimdi Ara

Rapid Share'e büyük darbe; Alman mahkemesi filtre sistemine geçilmesini istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
7.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alman mahkemesi dünyanın en popüler içerik barındırma sitelerinden birisi olan ve ülkemiz kullanıcıları tarafından da kullanılan Rapid Share hakkında Almanya Müzik Endütrisi Birliği (GEMA) tarafından açılan dava hakkında kararını verdi. Ocak 2008 tarihinde açılan davada Düsseldorf mahkemesi, siteyi kullanıcılar tarafından yollanan içerik konusunda sorumlu davranması gerektiğine karar vermişti. İkinci dava sonucunda ise Alman mahkemesi sitenin telifli içeriğin dağıtımı konusunda gerekli önlemleri almadığı kararına vardı.

Dava sonucunda herhangi bir başka seçeneği kalmadığı belirtilen Rapid Share'in telifli içeriğin dağıtımı noktasında filtre sistemi kurması ve bunun önüne geçmesi gerekecek. Tabii yenilenecek içerik barındırma sisteminin yaratacağı maliyete ek olarak filtre sistemiyle kullanıcı kaybedeceği ön görülen sitenin nasıl bir yol izleyeceği ise şimdiden merak konusu.

• hocam rapid deyin bari şuna.Donanımhaber çoktan rapide darbeyi indirmiş zaten.
  • Illegal paylasimlarin disinda kullanilmasi daha iyi olacaktir.
  • Donanım haberin yasağı haber editörlerini bile engelliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 25 Haziran 2009; 15:27:33 >
  • atliyim alman mahkemlerine.The piretbay sitesi davayi kazandi bunlar hala ne cezalar veriyor.m e g au pl o ad gibisi yok sanirim alayina isyan etmis hicbirsey silmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 25 Haziran 2009; 15:30:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdenar

hocam rapid deyin bari şuna.Donanımhaber çoktan rapide darbeyi indirmiş zaten.

bi rapid in uzerine gelsene hem rapid shareyi kapıonuz hemde rapide reklam koyuyonuz wow
  • Rapidshare düşünsün, alternatif bol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DestroyerTurk

quote:

Orjinalden alıntı: erdenar

hocam rapid deyin bari şuna.Donanımhaber çoktan rapide darbeyi indirmiş zaten.

bi rapid in uzerine gelsene hem rapid shareyi kapıonuz hemde rapide reklam koyuyonuz wow

• bizzim accountlar yanmasında ne olursa olsun
  • Gerci ne olursa olsun r a p i d s h a r e gibisi yok.belki 3 5 yil sonra thatindan inebilir ama simdi bu icerik varken forever rapid diyorum dosya silmeme konusunda da m e g a u p l o a d diyorum.
  • Gecen Gun Diyordum Kopya CD'leri Falan Topluyorlar Rapid Serbest Nazar Degdirdim
  • rapidshare yazmak bu kadar zormu ?
  • Film ve müzik biterse rapid de biter....
  • Piratebay'a o kadar dava açıldı ama ne oldu? Hala hayatta. Rapidshare'e de birşey olacağını sanmıyorum...
  • anaaa olan bizim puanlara olacak desenize
  • İnşallah bişey olmaz sadece yasaklanan şeyler için kullanıyoruz zaten
  • O kadar alternatif dururken Rapide sıra gelene kadar ohooo, don't die my donkey don't die
  • %99'u illegal içeriktir, onun haricinde ne için kullanılacak ki rapidshar­e?
  • rapidte illegal içerik kalmassa rapid is die
  • Torrent varken Rapid'e gerek yok zaten.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.