Şimdi Ara

Rapid Share'e büyük darbe; Alman mahkemesi filtre sistemine geçilmesini istiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
7.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Nike

Torrent varken Rapid'e gerek yok zaten.

Ben de sürekli torrent kullanan biriyim ama Rapid'e de gerek var. Mesela bir dosya indirmem gerekti, torrentte hemen bulamayabiliyorum bulsam bile yüksek hızda olamayabiliyor. Söylemek istediğim Rapid, torrenti tamamlıyor.
  • Sakin olun. Bişey olmaz. Kapansa dahi ÖZ HAKİKİ RAPİDSHARE adı altında yoluna devam eder..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 25 Haziran 2009; 16:30:35 >
  • Rapidde legal içerik mi var sanki? Bütün içerikleri tamamen silmeleri gerekir. Ki bu da şirketi anında iflasa sürükler. Bulurlar bi yolunu.
  • bu karar rapid'i sarsar tabii ki, sanki rapid yöneticileri bilmiyor mu sitenin %99 illegal içerik için kullanıldığını, onlar da biliyor ama göz yumuyorlardı normal olarak. şimdi ise ciddi bir düşüş yaşanır filtrelemeden sonra rapid accountlarında...
  • O kadar emeğin güme gitmesine göz yummaz rapid yetkilileri. Çaresini bulurlar mutlaka.
  • Ben sürekli rapid free kullan bi adamım , okadar veri aktarımı yapmadıgım için beni bağlamaz , kendileri düşünsün.
    Bu Almanlar her olaya kılçık oluyo sinir ediyorlar insanı , birşeyler dicem şimdi içerik izin vermez , herneyse.
  • Neyi nasıl filtreleyecekler onu anlamadım. Dosya adını değiştiririz, rar şifresi koyarız :) İyi oldu bence, rapid tekelleşmeye başlamıştı keyfi uygulama ve premium hesaplara bile olmadık kotalar koyarak. Birçok kaliteli alternatif var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVastating

O kadar emeğin güme gitmesine göz yummaz rapid yetkilileri. Çaresini bulurlar mutlaka.

emeğe saygı diyorsun yani
  • Torrentler iyice dolar seed artar
    O değilde forumda Rapid Share yasaklı kelime birleşik yazınca *** çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheraFlu

Torrentler iyice dolar seed artar

hehe
  • Rapidshare'da legal belgeler de dahil olmak üzere ne belge indirmek isterseniz isteyin, paralı üyeliğiniz varsa hızlıca veriyor, bu bir nevi satıştır aynı zamanda, hakimler istese korsan satışı kılıfına uydurabilirler de, onlar da ne yapacaklarını pek bilememişler gibi yada internet bilişim konularına yabancılar halen.
  • Rapidshare
  • nolcak şimdi yaw ,bilen varsa soylesın ,,dijital memba out of order...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Torrent varken Rapid'e gerek yok zaten.

Ben de sürekli torrent kullanan biriyim ama Rapid'e de gerek var. Mesela bir dosya indirmem gerekti, torrentte hemen bulamayabiliyorum bulsam bile yüksek hızda olamayabiliyor. Söylemek istediğim Rapid, torrenti tamamlıyor.

aynen albüm bulmak imkansız nerdeyse torrentlerde. seed yok yani. rapid ve benzeri siteler işte burda devreye giriyor. bütün oluyor.

• netload'a bekleriz artık arkadaşlar

"Everthing Is UNLIMITED"
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVastating

O kadar emeğin güme gitmesine göz yummaz rapid yetkilileri. Çaresini bulurlar mutlaka.

Aynen öyle onca şey boşa gitmez bi yolu vardır
  • Yeni albümleri nerden çekicem torrenta geç düşüyo
  • Dosya rarlanıp şifrelinirse ve saçma bir isim verilirse linklerde dlc ile gizlenirse kimse bişey yapamaz ...
  • kim demiş yeni albümler torrent e geç düşüyo diye.Siz yanlış yerelerde arıyorsunuz demekki
  • İçeriğin adını ulu orta part'lara yazmak gibi bir akılsızlık yapılmadığı ve şifre kullanıldığı müddetçe sorun olmaz aslında çok saçma o zaman tüm paylaşım serverlarını ve torrent sitelerini bu konuda mahkemeye versinler Rapid share'e kimse yan çizemez premium kullanmaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 25 Haziran 2009; 19:20:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.