Şimdi Ara

Rapid Share'e büyük darbe; Alman mahkemesi filtre sistemine geçilmesini istiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
7.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ÖZ HAKİKİ RAPİDSHARE e +5 :D
  • yemişim rapidini kapatsınlar yaaa... alternatif bol zaten... :))
  • rapidshare
  • Filtre sistemi olursa yarın filmciler ve programcılarda ayaklanır. Rapid'e yüklenecek bişey kalmaz
  • rapiddekiler zaten yükünü tutmuşlardır artık uzun süren bi tatile çıksalarda koymaz.. hem bulurlar bir yolunu.. şirketler felan bakarsınız arşiv tutmakta felan kullanırlar olur biter
  • ADULT EMEKÇİLERİNE BÜYÜK DARBE KINIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 25 Haziran 2009; 19:54:31 >
  • Buraya kadar dayanmasina sasiriyorum ben esas. 2000'den beri free hosting firmalari korsan icerikleri kaldirirken rapid'in bugunlere kadar www uzerinden korsan icerik yayabilmesi garipti...
    RS'nin icerigi iyi ama dedigim acidan P2P'ye kiyasla demode bir mantiga dayaniyor, gelecegi oldugunu sanmiyorum... bakalim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

kim demiş yeni albümler torrent e geç düşüyo diye.Siz yanlış yerelerde arıyorsunuz demekki

+1
  • arkadaşlar NETLOAD'dan Remote yaparsanız RAPID'e zaten dosyanın adını dogru alamıyor ve
    dosya adı şöyle oluyor 2821c7e69de8d5983fd0dbda2c052b443660e467 ve boyle oluncada
    bunun ne oldugunu kim anlayabilir ki
  • benim anlamadığım içerik rarlanıp şifrelendikten sonra rapidin nasıl bir filtre kullanacağı.
    hatta şunu demek mümkün, rapid bundan sonra upload yapan kişiye rarlayıp şifreleme zorunluluğu verebilir
  • Bence iyi olmuş neden biliyor musunuz? biz 3 kişi birleştik yıllık premium aldık, 6 ay filan kullandık, rapidshare aynı anda dosya indirdiğimiz yani ortaklaşa hesap kullandığımız gerekçesi ile bizi banladı, üyeliğimizi yaktı, zaten bana kota koymuşsun, o kotayı istediğim gibi kullanırım sana ne? Tekelleşmişti iyice.. Alternatiflerinin olduğu doğru fakat 150 part gibi çok partlı oyun indirmesi gerekenleri veya 1080p teknolojisi çıktı ki 80GB film indirecek kullanıcıları hiç bir free alternatif kesmez premium olabilecekleri güçlü bir site şart. Rapid gibi 100 partlık dosyanın 23. 65. 82. partlarını silip milleti yalandan uğraştırmayacak bir site..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Torrent varken Rapid'e gerek yok zaten.

saçma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Ben de sürekli torrent kullanan biriyim ama Rapid'e de gerek var. Mesela bir dosya indirmem gerekti, torrentte hemen bulamayabiliyorum bulsam bile yüksek hızda olamayabiliyor. Söylemek istediğim Rapid, torrenti tamamlıyor.

Cok nadir de olsa kullanıyorum rapidi. Torrentte pek bulamadıgım bir şey yok. Zaten rapidle birşey indirmek işkence. 15 part 20 part pffff :D
  • tekelciliğe karşıyım ama rapidsiz bir hayat da düşünemiyorum.

telif olayından ceza alacaklarsa arşivi bana vermeleri karşılığında suçu rapid'in yerine ben üstleneyim :)
    o şekilde müebbet yesem de koymaz.. :)
  • Netload kullanın . Ne RapidShare i . Galiba günlük 5 Gb kotası var . Şu anda bende 7-8 tane HD film var sırada netload'dan inen kota derdi falanda yok .

Beni pek sallamaz açıkcası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak08

quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Ben de sürekli torrent kullanan biriyim ama Rapid'e de gerek var. Mesela bir dosya indirmem gerekti, torrentte hemen bulamayabiliyorum bulsam bile yüksek hızda olamayabiliyor. Söylemek istediğim Rapid, torrenti tamamlıyor.

Cok nadir de olsa kullanıyorum rapidi. Torrentte pek bulamadıgım bir şey yok. Zaten rapidle birşey indirmek işkence. 15 part 20 part pffff :D

dediğin üye olmayanlar için geçerli olabilir. premium üyeler için part olması sorun değil. atıyoruz flashget e çatır çatır indiriyo durmadan. hem de indirirken hiç yavaşlama olmadan. 20 part olmuş 30 part olmuş önemli değil ki.

benim rapid de tek gıcık olduğum durum partlardan birinin silinmesi durumunda öle kala kalmak bazen yükleyen kişi düzeltip tekrar upload ediyo ama her zaman öle olmuyo malesef.

bunun dışında rapidshare in torent ten çok da farkı yok. part olayını falan kafaya takmaya gerek yok o kadar.

• lime wire varken rapidden şarkı indirip ne yapcam torrent varken rapidden sessiz videosuz oyunları indirip ne yapcam
  • torrent varken kim kullanır rapid
  • Sonuc: Bugun baslasin haftaya iner dersen torrent kullan. Ben indirip hemen izlemek istiyorum dersen rapid kullan

torrent sitelerinden cok hizli indirebilirsin bazilarinda 1 mb falan görüyorum ama al gülüm ver gülüm olayi 1saat icinde inse bile bir film.Benim onu 2 3 gün uploadda tutmam lazim ki ratio yerlere düsmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 26 Haziran 2009; 11:23:48 >
  • buraya da yazayım belki bi bilen çıkar

Arkadaşlar dün rapidden film indirdim. Fakat partları sabit diske kaydet yerine rar dosyası ile aç demişim. Baktım şimdi, hepsini temp dosyasına atmış. Çıkar diyorum fakat içindekileri nbirleştirmeden saçma sapan çıkartıyor. Şimdi tekrar mı indireceğim hepsini bi yolu olmalı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.