Şimdi Ara

Rap Bir Sanat Mıdır? Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rap Bir Sanat Mıdır? Neden?

(En Son Oy Tarihi: 9.6.2022)
Giriş

• hayır bir sanat değildir çünkü sanat ahlakı sanatı oluşturan temel nedenlerden biridir,bugün rap diye nitelendirilen hızlı laf okuma oyununa bakılırsa,her türlü küfür,her türlü hakaret var...bu sebeple sanat olarak görmüyorum
  • Değildir, sanat olmasıda şart değildir.
  • rap sanattır tabikide sorumu bu
  • bana göre rap hızlı konuşma sanatıdır
  • kafiyeli yazılmış bu bakımdan sanat olarak düşünebilirsiniz ama değil.Edebiyatta zaten kafiyeli olarak ölçülü yazılmış birçok tür var.Rep de bunları kullanıyor.
    Repte sadece hızlı konuşma yoktur (bkz. sagopa kajmer) ama her koşulda akıcı konuşurlar.
  • bi cezanın ettigi küfürler sana tdeildir sagopanın soktugu laflar sanattır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    temel bilim isteyenler var mı
    6 yıl önce açıldı
    Bu müzik bir sır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • katılıyorum rap hızlı konuşma sanatıdır..
  • hızlı söylüyolar gıcığıma gidiyo.Şunu ritimli söylesene.
  • Tabii ki sanattır... 2 satır söz ve bir nakaratla oluşturulan şarkıların aksine sayfalarca söz oluşturma sanatıdır...

Küfüre gelince; birçok filmde küfür edilmekte hem de ana avrat... Rap bu yüzden sanat değilse film de değil.. (sadece basit bir örnek)
  • ceza mı onu rapci bile denmemesi lazım
  • Rap de sanattır Metal de sanattır! Böyle saçma başlıklar açmayı kesin artık!
  • Rap müzik değil ki sanat olsun.
  • @Cpt.Tsubasa

Senin gibi arkadasları gördükce senin kadar olamayanlar için üzülüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

Rap müzik değil ki sanat olsun.

aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad_men

hayır bir sanat değildir çünkü sanat ahlakı sanatı oluşturan temel nedenlerden biridir,bugün rap diye nitelendirilen hızlı laf okuma oyununa bakılırsa,her türlü küfür,her türlü hakaret var...bu sebeple sanat olarak görmüyorum

Söylediklerine katılmıyorum..Ama saygı duyuorum

Bende kendı gorusumu belırtıyım..Kısmen sanattır bence.Bir popçu butun albumunde en fazla 20 cumle kurarken Bir mc Bir şarkısnda bir popcunun albumundekı sozlerden daha fazla ve daha anlamlı cumleler kuruyor.Rap hızlı degıl diger şarkılar yavas bunca yıl o sarkıları dınledıgınız ıcın rap garip geliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: westblood

quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

Rap müzik değil ki sanat olsun.

aynen

Ayrıca bu rapi bu kadar aşagılıyosunuz ya Sizin dinlediginiz müzigin güzel yanını soyleyın ogrenelım saygı duyun arkadaslar her topic de sorun yaratmayın
  • Küfür eden Rap'ciler olduğu kadar etmeyenler de var. Şimdi küfür etmeyen Rap'cilerin suçu ne o zaman? Başka müzik türlerinde de küfür edenler yok mu?

Rap de sanattır, Metal de, Pop da, Türk Halk müziği de!
  • sanatta estetik kaygısı olur,duyulara hitap eder rap de bunu gören varmı??
    ayrıca eğer rap e sanat dersek mozart,bachın yaptığı nedir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad_men -- 6 Aralık 2007; 22:52:23 >
  • Kusura bakmayın ama televizyona çıkan en absürd adamlara sanatçı damgası vurulurken afedersiniz televizyonda birisinin gaz çıkartması bile sanat olma durumuna geldi. Örnek veriyorum Ajdar'ı bilirsiniz adam her çıktığında altında haliyle hep sanatçı yazıyor şimdi Ajdar'ın yaptığı sanatmıdır "çikita muz" sanatsal birşeymidir . Bu ülkede en çok ayaklar altına alınan birkaç şeyden birisi de sanattır maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 6 Aralık 2007; 22:55:23 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.