Şimdi Ara

Bu müzik bir sır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nova Prospektyoutube
    DİKKAT! İzlemeye başlamadan önce burayı okursanız sevinirim. Herkesin merak ettiği, bazı film ve haberlere konu olmuş bir köy var. "Kıbledere" ismiyle tasvir ediliyor fakat gerçek ismi, konumu ve olayları farklı.Detayları, başımıza gelenleri ve olayın tamamını videoda öğrenebilirsiniz.Videoyu sonuna kadar izleyin, başımıza gelen olayları görün.Gözden kaçırdığımız görüntüler, duyamadığımız sesler videoda olabilir. Yorum olarak bizlere bildirin. 150.000+ beğeni yeni bölüm! ►Yeni videoları kaçırmamak için 'ABONE OL' tuşuna basmayı ve ZİL'e tıklayarak bildirimleri açmayı unutmayın: http://bit.ly/NGejZa Kameramanım ve ben sadece gerçek olayların yaşandığı yerlere gitmekteyiz.Bu yüzden gittiğimiz çoğu yerde başımıza tuhaf olaylar gelmekte.Daha önce 2 kere trafik kazası geçirdik, kafama taşlar fırlatıldı, değişik sesler ile fısıldamalar duyduk ve yorumu her zaman sizlere bıraktık.Bunlara rağmen hala çekimlerimize devam ediyoruz ve sıra Kıbledere denilen köyde bir gece geçirmeye geldi.Aylar öncesinden bu köye gideceğimizi sizlere bildirmiştik ve sözümüzde durduk.Bu köy olayın yaşandığı, büyünün yapıldığı köy.Youtube üzerinde bulabileceğiniz "Kıbledere" isminin geçtiği köyler genelde Faruk Akad hocanın evi (Olayın bir kısmı burada geçmektedir), veya hiç bir olayın yaşanmadığı uydurmaca yerler.Sizler için aylar süren araştırmalarımız, farklı definecilerden öğrendiğimiz bilgiler, çeşitli kaynaklar ve çoğul yerlerden öğrendiğimiz bilgiler neticesinde BÜYÜ'nin yapıldığı, vakanın yaşandığı asıl köyde çekim yaptık. Video boyunca, İbranice bilen ve daha önce define aramaya gelerek "onlar" ile iletişime geçmiş bir defineci bana eşlik etti.Arapça bilen ve bir çok ünlü medyum'un Hoca'nın arkadaşı olan birisi ise bana bilgilendirme için yardımcı oldu.Ayrıca sesim oranın havasından mıdır yoksa hastalandığımdan mıdır bilinmez, kısılmış ve boğuk bir sese dönüşmüş ama daha güzel bir atmosfer katmış videoya. Videoyu sonuna kadar izleyin, göremediğimiz veya duyamadığımız detaylara dikkat ederek bizlere bildirin. OLAYLARI ÇÖZMEMİZE YARDIMCI OLUN. 130.000+ beğeni yeni bölüm gelecek. Yakında İngiltere'ye korku seansı 2'nin çekildiği Enfield vakasını incelemeye gideceğim. Facebook GRUBUMUZ'a katılın: http://bit.ly/2gBSbOY Facebook: https://www.facebook./ProspektNova Twitter: https://twitter.com/canxyavuzx Seslendirmenim: http://bit.ly/2fIUJMq Daha fazlası için lütfen beğenmeyi unutmayın❤
    https://www.youtube.com/watch?v=KQeruRCEvbY

    30:12 'den itibaren başlayan arka fonu başka bir korku video içeriği üreten bir kanalda da duymuştum.


    2017'den beri araştırmadığım yer kalmadı. Youtube'da NCS veya telif içeren ne kadar "Dark Horror Ambient" tarzı içerik varsa hepsini inceledim hatta Google'da buna benzer birçok SoundScape araştırdım ama yok arkadaş yok yani.


    Bu tarzla ilgili bütün müzik şirketlerine mail attım ama "bilmiyoruz" diye cevap aldım hepsinden.


    Çok alternatif şeyler düşünerek araştırma yaptım. Gerek Youtuberlar gibi düşünerek araştırdım gerek bir müzisyen gibi ama yok. Müziğin EDM olduğu biliyorum yani herhangi bir enstrüman kullanılmış olsa ona göre araştırıp daha kolay bulabilirdim.


    İşin ilginç tarafı korku videoları üreten arkadaşlar bu parçayı nasıl bu kadar hızlı ve kolay buluyorlar aklım ermiyor. Yazılabilecek ne kadar keywords varsa didik didik araştırdım ama yok sanırım tedavülden kalktı bu parça..


    İnat ettikçe kısırdöngüye döndü iş ve artık bir zaman pes etmiştim kafayı yemiyim diye !


    "Neden bu parça?" derseniz çok hoşuma gidiyor tuhaf bir şekilde. Normalde trance tarzı (psychedelic) müzik dinleyen birisiyim sanırım bununla bağdaştırabiliriz.


    Arkadaşlar bu fon mudur müzik midir nedir elinde olan veya bilen varsa paylaşabilir mi acaba ?


    Ücret karşılığında da satın alabilirim sizden hiç önemli değil iş gerçekten inada bindi artık yani müziği sevmeyi geçtim yıllarca bulamadığım şey nedir diye meraktan kafamı duvara vurucam artık !


    Teşekkür ederim şimdiden arkadaşlar. (Eğer ücret talep isteyen olursa DM atabilir).




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xairosk -- 9 Kasım 2023; 18:11:4 >







  • https://forum.donanimhaber.com/6-yildir-bulamadigim-soundtrack--152912450


    Burada da geçen yıl paylaşmışım kendime acıdım yaw :D

  • Delta force black hawk dawn sound trackleri dinle.hatta filmi dikkatlice iz.belki bi sey cikabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.