Şimdi Ara

Ranked ashe seçince laf etmeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sezon 2 Eu ya geçtim 0 dan başladım 3 aydır oynuyorum 2 sayfa rune dizdim ondan pek champ alamadım ad olarak freeler ve sadece ashe var ondan bende bana ad kaldımı ashe alıyorum hoş 6-4 win lose oranım var takım kötü değilse genellikle carryliyorum elom 1000 ve 1100 arasında ama ne zaman ashe alsam herkes laf ediyor trolleyenler oluyor leave atanlar falan nedir bu ashe den alıp veremedikleri

early de müthiş bir slowu ve w skiliyle harrasvar w den e yi fullersen gayet rahat parası oluyor ve farm yapmakta basit bence atak animasyonu gayet güzel .sonra oyundaki en iyi ultilerden birine sahip eğer karşı tarafında carry sine tutarsa büyük ihtimal ölür zaten. neden ashe i sevmiyorlar

• ashe 6300 olsaydı herkes alırdı, op diye gezerdi..
  • ön yargı oluşturan bazı adamlardan dolayı olabilir
  • tam anlamiyla bir carry degil. mesela e skilli ne yapiyor? cv gibi ama cok daha buyuk bir yeri aydinlatiyor ama istedigin yere atamiyorsun.q ise sadece slow veriyor zaten ad carrye falan atsan ghost+cleanse fix oldu cogu basip gider(caninin az oldugunu varsayiyorum dusman carrynin yoksa canina okur.) tek adam akilli vuran skili volley ve enchanged crystal arrow ki tutturmasi ayri bir dert ama bi vayne bi graves tum skilleri damage uzerine ayrica isin komik tarafi base ad bazi carrylerden bile dusuk. karsi takimdan iyi kastiysan cs iyiyse bi kac da kill aldiysan iyi oynanabilir ama karsidaki carry de iyi is yaptiysa senin gibi pek bir sansin yok. cok daha iyileri varken ashe secmek hele bir de ranked gamede sacmalik olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwiftShadow

tam anlamiyla bir carry degil. mesela e skilli ne yapiyor? cv gibi ama cok daha buyuk bir yeri aydinlatiyor ama istedigin yere atamiyorsun.q ise sadece slow veriyor zaten ad carrye falan atsan ghost+cleanse fix oldu cogu basip gider(caninin az oldugunu varsayiyorum dusman carrynin yoksa canina okur.) tek adam akilli vuran skili volley ve enchanged crystal arrow ki tutturmasi ayri bir dert ama bi vayne bi graves tum skilleri damage uzerine ayrica isin komik tarafi base ad bazi carrylerden bile dusuk. karsi takimdan iyi kastiysan cs iyiyse bi kac da kill aldiysan iyi oynanabilir ama karsidaki carry de iyi is yaptiysa senin gibi pek bir sansin yok. cok daha iyileri varken ashe secmek hele bir de ranked gamede sacmalik olur.
    Ranked oyunlarda herkesin dedigine kafa takacaksan cok zaman harcarsin. Onlari bosver. Low ve High eloda en cok tutulan herolardan birisi Ashe dir. Q ile rakibi birakmaz, E ile Gankleri bozar ulti ilede takima cok faydasi dokunur. Oynayabiliryorsan ve cidden oyuna katkin oluyorsa blockla herkesi rahatina bak oyunda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Ranked oyunlarda herkesin dedigine kafa takacaksan cok zaman harcarsin. Onlari bosver. Low ve High eloda en cok tutulan herolardan birisi Ashe dir. Q ile rakibi birakmaz, E ile Gankleri bozar ulti ilede takima cok faydasi dokunur. Oynayabiliryorsan ve cidden oyuna katkin oluyorsa blockla herkesi rahatina bak oyunda :)

Alıntıları Göster
    bence gayet iyi bir carry.milletten sana ne sen pick le hatta instalock yap sıra sana geldiğinde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

bence gayet iyi bir carry.milletten sana ne sen pick le hatta instalock yap sıra sana geldiğinde :D

Alıntıları Göster
    bencede gayet iyi bi carry ama pro ashe çok fazla olmadığı için ortalıkta laf ediyor olabilirler. 1900 eloda alsan kimse bişey demez sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

Alıntıları Göster
    Adamlar haklı dostum.Bende severim Ashe oynamayı ama çok iyi bir champ. diyemeyiz
  • quote:

tam anlamiyla bir carry degil. mesela e skilli ne yapiyor? cv gibi ama cok daha buyuk bir yeri aydinlatiyor ama istedigin yere atamiyorsun.q ise sadece slow veriyor zaten ad carrye falan atsan ghost+cleanse fix oldu cogu basip gider(caninin az oldugunu varsayiyorum dusman carrynin yoksa canina okur.) tek adam akilli vuran skili volley ve enchanged crystal arrow ki tutturmasi ayri bir dert ama bi vayne bi graves tum skilleri damage uzerine ayrica isin komik tarafi base ad bazi carrylerden bile dusuk. karsi takimdan iyi kastiysan cs iyiyse bi kac da kill aldiysan iyi oynanabilir ama karsidaki carry de iyi is yaptiysa senin gibi pek bir sansin yok. cok daha iyileri varken ashe secmek hele bir de ranked gamede sacmalik olur.

doğru diyorsun ama ashe'ye küçücük bir buff bile gelse oyunda ki herkesi öttürür bana göre gayet iyi oynaması zevkli bi hero bence çok hafife almayın.Bunun dışında oldukça kırılgan bi champ olması en büyük -(eksi)sidir.Ama ben tek başıma lane de bu güne kadar lane teke tekte çok adam aldm damage i az olduğu için tanklar seni iplemiyo ama hepsi acı sonu paylaşıyorlar.Ve ayrıca ultisi tf nin gidişatını değiştiren bir ultidir.Size hep 100 asheden 99'u kötü oynayanlar denk geldiği için önyargınız olabilir ama bence ashe süper bir champdır(not:bu yorumun ashe fanı olmamla alakası yoktur )

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-744329BC8

quote:

doğru diyorsun ama ashe'ye küçücük bir buff bile gelse oyunda ki herkesi öttürür bana göre gayet iyi oynaması zevkli bi hero bence çok hafife almayın.Bunun dışında oldukça kırılgan bi champ olması en büyük -(eksi)sidir.Ama ben tek başıma lane de bu güne kadar lane teke tekte çok adam aldm damage i az olduğu için tanklar seni iplemiyo ama hepsi acı sonu paylaşıyorlar.Ve ayrıca ultisi tf nin gidişatını değiştiren bir ultidir.Size hep 100 asheden 99'u kötü oynayanlar denk geldiği için önyargınız olabilir ama bence ashe süper bir champdır(not:bu yorumun ashe fanı olmamla alakası yoktur )

Alıntıları Göster
    Bence Ashe tam bir takım oyuncusu diyebilirim. Team fightları başlatır (ulti ile), çok rahat kill alır, slow yapar, ultisini zaten konuşmaya gerek yok. Değeri de çok düşük, 6300 ya da en azından 4800 falan olmalıydı. Haksızlık yapılıyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 25 Aralık 2011; 20:20:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Bence Ashe tam bir takım oyuncusu diyebilirim. Team fightları başlatır (ulti ile), çok rahat kill alır, slow yapar, ultisini zaten konuşmaya gerek yok. Değeri de çok düşük, 6300 ya da en azından 4800 falan olmalıydı. Haksızlık yapılıyor bence.

Alıntıları Göster
    Ashe Vayneden sonra en iyi carry bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-744329BC8

quote:

Alıntıları Göster
    çok çıtkırıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Albino Doberman

Ashe Vayneden sonra en iyi carry bana göre.

Alıntıları Göster
    bende caitlyn gordugum zaman aynı tepkiyi veriyorum . kötü bir carry bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scalentorn -- 25 Aralık 2011; 20:53:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scalentorn

Alıntıları Göster
    Güzel oynaması diğer carrylere nazaran daha zor , sağlam oyun bilgisi gerekiyor , 50 hp ile bile kite yapabilmek gerekiyor.Ad carryler arasında en çok utility sağlayanlardan , tam bir team fight canavarı.Kitelaya kitelaya daha team fight başlamadan milletin hp yi yarılayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scalentorn

Alıntıları Göster

Dakikaya,iteme ve levela bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Ashe pasifi ile dadından yinmez bi hal alan bi champtır.

E skili ile farmın canına okursunuz.

W ile güzel harraslarsın.

Q ile kaçınılmaz bi hal alırsın.

Ulti ile düşman takımı ace etmek için ilk hamleyi atarsın.

SS herhangi bi şekilde bi yerden alıntı değildir,bana aittir iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: toky

Alıntıları Göster
    Benim için 3 sebebi var,

Gereksiz bir pasif.

Carry'ye yakışmayan bir E skill'i. Support olsa neyse

Q skill'i açıkken okların yavaş gitmesi.

Açıkcası vayne varken yüzüne bile bakmıyorum ashe'in. 80 Sn cd'si olan stun'ını vayne ile 10 saniyede bir kullanabiliyorum yakınımda bir duvar varsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Güzel oynaması diğer carrylere nazaran daha zor , sağlam oyun bilgisi gerekiyor , 50 hp ile bile kite yapabilmek gerekiyor.Ad carryler arasında en çok utility sağlayanlardan , tam bir team fight canavarı.Kitelaya kitelaya daha team fight başlamadan milletin hp yi yarılayabilirsin.

wuuuut caıtlyn kotumu? Caıtlyn en ıyı ad carry bence. Hıcbır caıt oynadıgım zaman laneımı kaybetmedım o kadar lanıngı saglam bı hero.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Benim için 3 sebebi var,

Gereksiz bir pasif.

Carry'ye yakışmayan bir E skill'i. Support olsa neyse

Q skill'i açıkken okların yavaş gitmesi.

Açıkcası vayne varken yüzüne bile bakmıyorum ashe'in. 80 Sn cd'si olan stun'ını vayne ile 10 saniyede bir kullanabiliyorum yakınımda bir duvar varsa.

Alıntıları Göster
    Dengeli bir karakter uzun zamandır oyunda olduğu için tam ayarında Genellikle early ve kendi lanede rahat kill alabiliyor.(Karşının cleanse almadığını varsayıyorum)

Kaç kere ulti ile teamfight alabildiğimizi(normalde iyi olmadığımız anlarda), kaç kere karşıdaki grave,vayne,tristina,cait gibi ad carrylere kastırmadan ve eze eze oynadığımı(stun sağolsun), slow ile kaç kere adam yakaladığımı, pasif yüzünden kaç kere firstblood aldığımı bi ben bilirim ama artık daha iyileride olduğu için tavsiye edilmiyor,iyi oynayabilen vayne,grave vb karakterler baya zorluyor çünkü daha fazla ad ağırlıklılar.İşin doğrusu karşı ne alıyorsa onu counter yapabilecek karakter alınmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Dengeli bir karakter uzun zamandır oyunda olduğu için tam ayarında Genellikle early ve kendi lanede rahat kill alabiliyor.(Karşının cleanse almadığını varsayıyorum)

Kaç kere ulti ile teamfight alabildiğimizi(normalde iyi olmadığımız anlarda), kaç kere karşıdaki grave,vayne,tristina,cait gibi ad carrylere kastırmadan ve eze eze oynadığımı(stun sağolsun), slow ile kaç kere adam yakaladığımı, pasif yüzünden kaç kere firstblood aldığımı bi ben bilirim ama artık daha iyileride olduğu için tavsiye edilmiyor,iyi oynayabilen vayne,grave vb karakterler baya zorluyor çünkü daha fazla ad ağırlıklılar.İşin doğrusu karşı ne alıyorsa onu counter yapabilecek karakter alınmalı.

Alıntıları Göster
    quote:

+1 kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: ValienteS

Yanındaki Supportla Golemlerden Başlamani Tavsiye Ederim Daha Hizli Level Atlarin Ayrica 100 g filanda geliyor oradan ama tabi mavi tarafta olduğun zaman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.