|
Range Rover Evoque'un 1.5 litre benzinli motor seçeneği Türkiye'de: İşte fiyatı (3. sayfa)
-
-
okadar param olsa alırmıydım diye düşündüm bi an
yoksa başka tercihlere mi yönelirdim..._____________________________ Lenovo IdeaPad Y510P / Logitech Z5500 / Buffalo LinkStation 1 TB -
Zamanında 1 milyon birim paraya tuvalete bile mıçamıyorken sesiniz çıkmıyordu hiç gençler, hayırdır?
_____________________________ -
Bana baya bi ucuz geldi :)..Bu paraları kimler veriyor acab..:(
-
Ülkenin durumu ortada, kurlar ortada, vergiler ortada. Firmalarda haklı olarak küçük motorla getirmeye çalışıyorlar.
Ayrıca 160hp 280nm tork arabayı uçurmasada rahat götürür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bu fiyatlarla durmam bile ülkede çekilirim direkt...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihatim ben bu arabayi surdum 2.0 tdi olanini. 50 tl mazot harcamisimdir
Soyle surdum, dyim basmufettis egm de iktidara yakin kendisi neyse akp milletvekillinin esinin arabasiymis ist dan emanet alip ank. ya gelmisti bize.Hayat parasi olana guzel derken soyle guzel. Hayatimda kullandigim en pahali ve keyifli arabaydi. Butun binek arabalara yukaridan bakiyorsun, muhtesem bir ses sistemi var. Kocaman araba ama kullanmasi symbol, lineadan daha basit. Gazi kokleyince kocaman bir kutle altinda kayip gidiyor. Araba ani ivmelenmelerde zayif kaliyor ama konforuyla bunu tolere ediyor. O zaman 5-6 sene once yarim milyon fiyati vardi simdi 1 milyon isterler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın... -
1.0 yok mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ /// -
quote:
Orijinalden alıntı: ByGalaxyS3
1.0 neden yapmamışlar yakıştıramadım bu firmaya 😂Oldu olacak cg 97cc motosiklet motoru taksınlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Filistine Selam, BOYKOTa devam. -

Mesajın linki:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/27400231
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEÇBATAN -- 22 Ocak 2021; 15:45:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Filistine Selam, BOYKOTa devam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
Hızlı